Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τη δεκαετία του '70 στην Ελλάδα, όλα γύρω από το σεξ ήταν πολύ διαφορετικά. Απόντος του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η πληροφόρηση για το σεξ που είχαν τα μεν κορίτσια περιοριζόταν σε αυτά που θα τους έλεγε η μητέρα τους μερικές ημέρες προτού ντυθούν νυφούλες, ενώ για τα δε αγόρια η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση περνούσε κυρίως μέσα από τα περίφημα τσοντάδικα όπου προβάλλονταν ταινίες δράσης, η ροή των οποίων διακοπτόταν από σύντομα στιγμιότυπα σκληρού πορνό.
Ήταν μια εποχή που η τηλεόραση και το σινεμά ήταν η κύρια, αν όχι η μόνη, διασκέδαση της πλειονότητας όσων βρίσκονταν στην περίοδο ενηλικίωσης και οι μόνες πικάντικες ταινίες που παίζονταν τότε, είτε στους δύο και μόνους κρατικούς τηλεοπτικούς διαύλους, είτε στα συμβατικά σινεμά, ήταν οι ιταλικές σεξοκωμωδίες. Έργα που σήμερα θεωρούνται τόσο αθώα, ώστε να προβάλλονται από τους σημερινούς τηλεοπτικούς διαύλους μέχρι και στην απογευματινή ζώνη.
Τα δεδομένα της τότε εποχής ανέτρεψε μια ταινία από το Ισραήλ. Η περιβόητη "Γρανίτα από Λεμόνι". Το σενάριο ήταν παιδαριώδες και η πλοκή "μια από τα ίδια" . Μια όμορφη νεαρή κοπέλα η Νίκι, πηγαίνει στο νέο της σχολείο και εκεί γνωρίζει τρεις φίλους. Τον ωραίο Μπόμπι, τον ντροπαλό Μπέντζι και τον γκαφατζή Χιούι, οι οποίοι την ερωτεύονται και στην προσπάθεια τους να την κατακτήσουν μπλέκουν σε διάφορες αστείες περιπέτειες.

Στην Ελλάδα οι κινηματογραφικές αίθουσες που την πρόβαλαν ήταν κατάμεστες. Παρόλο που ήταν κακογυρισμένη και με τεράστια σκηνοθετικά λάθη, κάτι το απλοϊκό σενάριο που δεν σε έβαζε στη βάσανο να ψάχνεις για βαθύτερα νοήματα, κάτι οι διασκεδαστικές φάρσες, κάτι τα μελωδικά αμερικανικά τραγούδια του ΄50, αλλά κυρίως οι ψιλοτολμήρές για την εποχή ερωτικές σκηνές, με αποκορύφωμα τη σκηνή όπου όμορφη ώριμη Στέλλα, καλεί στο σπίτι της τα τρία αγόρια και τα κάνει διαδοχικά άντρες, έκανε τους πιτσιρικάδες να βλέπουν και να ξαναβλέπουν την ταινία. Οι γονείς από την άλλη, σκανδαλίστηκαν τόσο πολύ από τις ερωτικές σκηνές και τα γυμνά της ταινίας, που διαμαρτύρονταν και ζητούσαν από τις Αρχές να απαγορευτεί η προβολή της. Τέτοια κατάσταση επικρατούσε το μακρινό 1978!

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Οι γρανίτες απέκτησαν κι άλλες γεύσεις εκτός από λεμόνι και φράουλα, και αυτές οι ταινίες προκαλούν μόνο θυμηδία, καθώς μας φαίνονται πλέον τελείως αφελείς και σχεδόν αθώες.
Και ευτυχώς που τα πράγματα έχουν αλλάξει, γιατί αν παρέμεναν ίδια ίσως δεν θα μπορούσα να είχα συνευρεθεί με την δεσποινίδα Ιολάνδη. Κάπου εδώ, θα πρέπει να αναφέρω, ότι ήταν από τις ελάχιστες φορές που όταν άνοιξα την πόρτα του ξενοδοχείου ημιδιαμονής το οπτικό ερέθισμα ήταν ανώτερο από αυτό που ανέμενα. Η Γιολάντα είναι μια εύρωστη μελαχρινή ψηλή κοπέλα, με πικάντικο πρόσωπο που το κοσμούν δυο πράσινοι οφθαλμοί και ένα γλυκό χαμόγελο. Ζωηρή παρουσία που γεμίζει γρήγορα το χώρο με το μεσογειακό της ταμπεραμέντο και που σύντομα δημιουργεί ευχάριστο κλίμα. Κατά την έκδυση της αποκαλύφθηκε κλασικός πελοποννησιακός σωματότυπος τύπου αμφορέας, στην σφριγηλή καλαίσθητή του εκδοχή. Μαυρισμένη με tan lines που προσωπικά με τρελαίνουν, μοσχομυριστή και πεντακάθαρη, με βελούδινη αίσθηση ακόμα και στα χορταστικά χείλη του αιδοίου της.
Όσον αφορά τώρα τα υπόλοιπα, θα μου επιτρέψετε να μην σας φορτώσω με ανούσιους κομπασμούς λεπτομερών περιγραφών στάσεων κάμα σούτρα, λαβών κλινοπάλης, τσουτσουνοπροώσεων, πουτσοσφυροκοπημάτων, βυζοψωλοσυγκολλήσεων και λοιπών μηχανουργικών εργασιών, αλλά να σταθώ σε ορισμένα σημεία που τα θεωρώ πιο ουσιαστικά. Οι επιδόσεις της κοπελιάς στο στοματικό είναι άψογες και κατά την διάρκεια του πρωκτικού με παρακαλούσε να μη τελειώσω γιατί ήθελε κι άλλο. Καθ΄όλη την διάρκεια της συνάντησής μας υπήρξε δεκτική σε αλλαγές στάσεων και σε οιεσδήποτε απαιτήσεις (εντός λογικών πλαισίων), παραινετική με αληθοφανή συμμετοχή (κραυγούλες, επιφωνήματα), καθώς και ευχάριστη συζητήτρια κατά το κοινωνικό διάλειμμα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα ραντεβού με μια σεξεργάτρια;

Κλείνοντας, και μιας και παραπάνω αναφέρθηκα στις γρανίτες, αν η Γιολάντα ήταν γρανίτα, θα ήταν σίγουρα γρανίτα από γουρουνοπούλα. Μια καλομαγειρεμένη και περιποιημένη ευωδιαστή γουρουνοπούλα, με τόσο τραγανή πέτσα και τόσο πλούσια γεύση, που όσο χορτάτος και να είναι κάποιος, σίγουρα θα μπει στον πειρασμό να πάρει ένα μεζέ. Δια ταύτα, συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους από εσάς θέλουν να δοκιμάσουν κάτι τέτοιο, να την λάβουν σοβαρά υπόψιν ως επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.512
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, TOMCRUISE, Yatoputso και 57 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2022
Δεν εχεις το Θεό σου ...κλαιω ...
review reaction 1 hornyasfuck, The Saint*
29 Αυγούστου, 2022
Στὸ πρῶτο μέρος τῆς κριτικῆς δέν ἤξερα ἄν διάβαζα κριτική γιά τὴν κοπέλα ἤ τὴν ἱστορία τοῦ ἐρωτικοῦ κινηματογράφου στὴν Ἐλλάδα τὴν τελευταῖα πεντηκονταετία! Ξεχάσατε τὴν Ἐμμανουἐλλα, κύριε, μὲ τὴ μακαρίτισσα Σίλβια Κριστέλ. Τήν εἶδε ὁ μακαρίτης πατέρας μου στόν κινηματογράφο Μετά, βλέπω τό γυρίσατε στὴ μηχανολογία
review reaction 1 anthotypos, Colibri, vetranios και 1 ακόμα μέλος
29 Αυγούστου, 2022
Πολύ καλή η κριτική σου με την αναδρομή στην ταινία " Γρανίτα από λεμόνι " που πράγματι γέμιζε τις αίθουσες και μετά τις οθόνες της τηλεόρασης .
Η μουσική για εμένα πολύ καλή με την παρουσίαση των αμερικανικών επιτυχιών που γαλούχησαν γενιές νεολαίων που με την πρώτη ευκαιρία περίμεναν πως και πως να τα χορέψουν με τους " πλατωνικούς έρωτες τους " !
Η Γιολάντα οπως και να γράψεις κριτική των υπηρεσιών της είναι και παραμένει must για τους ακόλουθους των call girls ανεξάρτητων ή γραφείων .
review reaction 1 hornyasfuck, The Saint*
29 Αυγούστου, 2022
Τη γουρουνοπούλα οκ την καταλάβαμε.
Τη γρανίτα δεν μας εξήγησες ?
Μήπως είχε και λίγο γεύση σοκολάτας ??? Χεχε!
Ωραίος !!! Έτσι!
review reaction 3 review reaction 1 anthotypos, hornyasfuck, greekarmy και 1 ακόμα μέλος
30 Αυγούστου, 2022
τι μου θύμησες... σειρά μου πρέπει να είσαι.... η 'γρανίτα' ήταν Κ13 και επειδή είχαμε έναν μικρόσωμο συμμαθητή στην παρέα δεν μας έβαλαν μέσα.. πήγαμε την άλλη μέρα οι υπόλοιποι...
review reaction 3 The Saint*, hornyasfuck
30 Αυγούστου, 2022
"ΓουΡΝοπούλα". Υποβαθμίστηκε όλη η κριτική με τέτοιο λάθος
review reaction 1 review reaction 3 Kost_as, The Saint*, hornyasfuck
30 Αυγούστου, 2022
Οπως παντα οι κριτικες σας βρισκονται σε αλλο επιπεδο. Λογοτεχνικο.
Και μια που θυμηθηκαμε τα παλια. Οταν επεφτε το σημα της Ερτ για υπνο. Μετα τα χιονια στην οθονη. Εκει κατα τις 01:30'πμ με 02: 00πμ. για 30' ισως και παραπανω γινοταν απο καποιους παρεμβολη και επαιζε σκληρη τσοντα. Εκει προς τα τελη του '80. Μπορει να το γνωριζουν μερικοι.
review reaction 1 black panther, The Saint*
30 Αυγούστου, 2022
o nio έχει δίκιο, συνεχίστηκε αυτό μέχρι τα τέλη του '90
review reaction 1 black panther, The Saint*
31 Αυγούστου, 2022
φανταστική κριτική! Ευχαριστώ! Η ανάγνωσή του ήταν απόλαυση.
review reaction 4 review reaction 1 james034, The Saint*
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9