Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 29 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 71774
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές την ώρα που πήρα τηλ. Η Rony ήταν η μόνη που μου έκανε κάπως κλικ, οπότε την έκλεισα για 2 ωρίτσες ώστε να επέλθει μυοχαλάρωση σωματική κ πνευματική. Polina, Melissa, Sienna και κανα 2 άλλες είτε δεν ήταν διαθέσιμες είτε μπορούσαν μετά τις 2 το πρωί, οπότε ….

Εμφάνιση: έχει εμφανή ασιατικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, στρογγυλοπρόσωπη, μελαχροινή, ανάστημα γύρω στο 1.70, μικρό βυζάκι με ευαίσθητες ρωγούλες, ωραία επιδερμίδα , με κανα 2 τατου όχι ιδιαίτερα ενοχλητικά, χωρίς χαλκάδες κ πλαστικούρες εκτός από τα χείλη της όπου τα πείραξε. Όχι πολύ, αλλά κάτι έβαλε κ μη με ρωτάτε γιατί. Γενικά το θέμα με το πείραγμα των χειλιών δεν το καταλαβαίνω. Απέχει το πρόσωπο από τις φωτό κάμποσο. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε. Κορμί εξαιρετικό κ τρομερά δαχτυλάκια χεριών, λεπτά, μακριά και περιποιημένα τόσο όσο. Ποδιών δεν πρόσεξα γιατί δεν με ενδιαφέρει. Όλα στη θέση τους πάνω της βυζάκια, κωλαράκι. Δερματάκι σφιχτό κ απαλό. Ηλικία τώρα πρέπει να είναι λίγο πάνω από τα 25.

Συμπεριφορά: gfe γατούλα την χαρακτηρίζει πλήρως. Θέλει να το πας λίγο σιγά σιγά στην αρχή κ μετά αρχίζει το κωλοτρίψιμο. Είναι της προσκολήσεως και του γούτσου γούτσου. Μάλλον μας πήρε χαμπάρι ότι είμαστε μαλαγκογκαύληδες αγαπούληδες στο Ελλάντα. Χαμηλών τόνων κοπέλα γενικά που περνά ευχάριστα η ώρα μαζί της. Τα αγγλικά της επαρκή για φιλική κουβέντα. Μάλιστα μαθαίνει και κάποια ελληνικά τα οποία έχει πολύ πλάκα όταν προσπαθεί να τα μιλήσει. Νομίζω γενικά το όλο concept είναι για 40 και άνω αγαπούληδες που θέλουν φιλική κουβέντα, σεξάκι , γούτσου γούτσου κ καληνύχτα για να τελειώσει χαλαρά η εβδομάδα. Φιλική και επικοινωνιακή. Καθαριότητα στο φουλ.

Υπηρεσίες: δεν θα σπάσουν οι σουμιέδες με τη Rony. Όσο κ να ανέβει η ένταση είναι πάντα στα gfe πλαίσια χωρίς πολλές εξάρσεις. Έχει πολύ ευαίσθητη κλειτορίδα, οπότε όταν άρχισα το πασπάτεμα κ το γλείψιμο άρχισε τα πιο σιγά κ μη , αλλά όταν καύλωσε το ξέχασε και άρχισε να τρίβει μόνη της το μουνάκι της στο στόμα μου μέχρι που με κλείδωσε με τα μπουτάκια της κ άρχισε κάτι ακατάληπτα. Στάσεις τα κλασικά, doggy, ανάσκελο, cow στο πλάι. Μουνάκι κλειστού τύπου, καθαρό για πολύ περιποίηση. Φιλιά δίνει, χαϊδολογιέται, κάργα, λίγο δάχτυλο μπροστά, πίσω δεν.., gel λίγο στο 2ο βόλι έβαλε κ καλά κάνει γιατί όσο κ να υγρανθεί επειδή είναι λίγο στενή θα χύσεις γρήγορά. Οπότε είναι καλό κ για τους 2 να βάζει λίγο. Έχεις ωραία αίσθηση όταν είσαι μέσα της και οι αντιδράσεις της είναι φυσιολογικές. Βογγάει τόσο όσο. Πιπούλα μέτρια αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχα πολύ υπομονή. Καπότα κ μέσα στην τρυπούλα.

Γενικά μια συνάντηση χαμηλών τόνων, χωρίς πολλές εξάρσεις, σε gfe γουτσου γουτσου πλαίσια. Δεν κλαίς τα λεφτά σου, αλλά δύσκολα θα την πάρεις πάλι εκτός και δεν έχεις άλλες επιλογές κ καίγεσαι να τον βάλεις κάπου χωρίς να ρισκάρεις πολύ.
Το γραφείο άψογο.

Αυτά τα ολίγα !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 26, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.484
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, eridon1877, delipas και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού