Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Από την πρώτη στιγμή που είδα τις φωτογραφίες της Alexa είχα αποφασίσει να την συναντήσω και να ενημερώσω την κοινότητα, με πρόλαβε όπως το σοφό βουνό @Annapurna. Συμφωνώ πλήρως με την κριτική του.

Ουκρανή, ξεσπιτωμένη από τον πόλεμο, γιατρός παιδοψυχολόγος, πρώτη φορά στη χώρα μας και στο χώρο γενικότερα. Πανέμορφο πρόσωπο με πράσινα μάτια και μακριά ξανθά μαλλιά. Καταπληκτικό σώμα σφιχτό, πολύ γυμνασμένο, όλα φυσικά, χωρίς tattoo, πλούσιο βυζάκι φυσικό και αυτό. Σαν γιατρός είναι της υγιεινής ζωής, διατροφής και στα 26 της έχει τρομερή φρεσκάδα.

Με υποδέχθηκε με δωδεκάποντα και μια κοντή μαύρη ρόμπα, η οποία μετά το ντουζάκι αφαιρέθηκε και αποκαλύφθηκε ένα αψεγάδιαστο σώμα φορώντας ποιοτικά μαύρα εσώρουχα, μπορεί τα ίδια με των φωτογραφιών. Αφαιρέθηκαν και αυτά σύντομα για να απολαύσω αυτό το υπέροχο πλάσμα. Γέλασα όταν μάζεψε τα εσώρουχα τα δίπλωσε και τα τακτοποίησε, μου θύμισε Ελληνίδα απουσιολόγο.

Αρχίσαμε με φιλάκια, χαδάκια και όπως έγραψε και ο @Annapurna με κομψό τρόπο βάζει κάποια όρια. Άκουσα τα κοπλιμέντα μου, πόσο της αρέσει ο τρόπος που την χαϊδεύω, πόσο καλησχηματισμένο είναι το όργανο μου .... Σκέφτηκα δεν φαντάζεται από πόσες συναντήσεις έχει σμιλευθεί. Πολύ καλή και η συμμετοχή στο sex, με βογγητά που εξελίχθηκαν σε κραυγούλες και κάποια στιγμή να φωνάζει τελειώνω, ήταν πραγματικά απόλαυση να βλέπω τις εκφράσεις/συσπάσεις σε αυτό το προσωπάκι με τα πράσινα μάτια που έλαμπαν στο σκοτάδι σαν να ήταν γάτα. Ας ήταν και προσποιητό, το ευχαριστήθηκα.

Αγγλικά ικανοποιητικά για απλή συζήτηση. Στο social έβγαλε μια μελαγχολία για τη ζωή που άφησε πίσω της και την αβεβαιότητα για το μέλλον. Μόνη της προσφέρθηκε για δεύτερο γύρο αλλά επειδή είχα ευχαριστηθεί αρκετά τον πρώτο και λίγο τη λυπήθηκα κάθησα μιλήσαμε λίγο και μετά από λίγο αναχώρησα.

Είναι μια ειδική περίπτωση που δεν συναντάς συχνά. Εγώ πέρασα πολύ καλά και είναι από τις συναντήσεις που αφήνουν κάτι να θυμάσαι.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να συναντήσουν μια γοητευτική γυναίκα και θέλουν να απολαύσουν αισθησιακό sex.





Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
152
Likes:
10.876
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis_Greece4, mancunian1986, Katz και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού