Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 23 10
Call-Girls 57406
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη συνάντηση με την Gabi από το καλοκαίρι του 2020 και Τρίτη συνολικά. Η τελευταία αρνητική κριτική με έβαλε λίγο σε σκέψεις αλλά αποφάσισα να ξαναπάρω την Gabi καθώς τις προηγούμενες φορές είχα περάσει πολύ καλά.

Μετά την Polina (που την είχα πρωτοπάρει τον χειμώνα του 2022) με θυμήθηκε και η Gabi και φάνηκε να χάρηκε που με είδε. Τουλάχιστον δεν μπήκε ξινισμένη στο δωμάτιο όπως έγραψε ο συναγωνιστής. Καλή αρχή.

Το παιχνίδι δεν άργησε να ξεκινήσει με δική της πρωτοβουλία με πολλά φιλιά (που στην αρχή ήταν επιφανειακά αλλά μετά έγιναν βαθιά με γλώσσα) και αλληλοχαμουρέματα. Έπεσαν στοματικά εκατέρωθεν και 69 όπου και της ρούφηξα ότι είχε και δεν είχε (και αυτή μου ρούφηξε σχεδόν την ψυχή μέσα από το πέος).

Στο σεξ τα πράγματα ήταν λίγο πιο βαρετά, με την έννοια ότι παρατήρησα μια τεμπελιά από μέρους της, και ειδικά σε σχέση με τις 2 προηγούμενες φορές που την είχα συναντήσει. Παίχτηκε μόνο μία στάση (cowgirl) που απλά ήρθε και έκατσε από πάνω μου αλλά χωρίς να κουνιέται πολύ από μόνη της. Απλά ξάπλαρε πάνω μου και προσπαθούσα εγώ να την ανεβοκατεβάζω περισσότερο στον πούτσο μου μπας και υπάρξει κίνηση μέσα έξω. Δεν ξέρω εάν ήταν κουρασμένη γενικά ή απλά όπως είπε και ο συναγωνιστής «της έχουμε κακομάθει», αλλά δεν ήταν και το καλύτερο γαμήσι που έχω κάνει. Ευτυχώς με είχε κάνει τούρμπο με την πρότερη εξαιρετική της πίπα και αρχιδογλύψιμο, οπότε απλά κατάφερα να την χύσω σαν πυροσβεστικός κρουνός μετά από κανένα δεκάλεπτο που πάσχιζα να την ανεβοκατεβάζω πάνω μου.

Διάλειμμα παίχτηκε με κουβεντούλα (Αγγλικά έτσι και έτσι αλλά βγάζεις άκρη) και στο τελευταίο τέταρτο απλά την έβαλα να τρομπάρει και να γλύφει μπάλες μέχρι να πέσει σπερματοπίδακας no2 στο στοματάκι της.

Σε γενικές γραμμές δεν ήταν μία κακή συνάντηση, απλά οι 2 προηγούμενες ήταν καλύτερες. Στο μέλλον θα την ξανά έπαιρνα μόνο εάν δεν υπήρχαν αρκετά καλύτερες επιλογές εκεί έξω για μένα - βλέπε Polina και Daniella (αχ...).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 25, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, eridon1877, bigmountain και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού