Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεύτερη συνάντηση με την Polina μετά από 6 μήνες. Με θυμόταν κανονικά και αυτό την έκανε αυτομάτως πολύ πιο διαχυτική από την πρώτη μας συνάντηση.

Μετά από ολιγόλεπτο catching up περάσαμε κατευθείαν σε χαμουρέματα και γλωσσόφιλα. Στην συνέχεια την έβαλα κάτω και την σπατουλάρησα κανα δεκάλεπτο μέχρι να αφεθεί εντελώς και να είναι σουπερ ανοιχτή. Νομίζω το εκτίμησε δεόντως καθώς μπήκα εύκολα χωρίς τζελ και ας ήμουν 1ο νούμερο βάρδια για την ημέρα της (από ότι μου είπε).

Παίχτηκε μόνο ένας γύρος με πολλές στάσεις, καθώς αυτό που ήθελα από την αρχή ήταν απλά να την πάρω με όλους τους τρόπους και να την κάνω να στενάξει, και όχι να τρέχω να χύσω γρήγορα 2 φορές μέσα σε μία ώρα. Όπερ και εγένετο αφού απλά πηδιόμασταν ασταμάτητα για 40 λεπτά σχεδόν σε όλο το δωμάτιο. Στο τέλος, και αφού την έβαλα να μουλιάσει τις μπάλες, της ζήτησα και πάλι τελείωμα με CIM (όπως και στην πρώτη μας συνάντηση). Για την ακρίβεια δεν της το ζήτησα, απλά της το «ανακοίνωσα» και δεν έφερε καμία αντίρρηση και πάλι (α ρε Polina τι κορίτσι είσαι εσύ!). Τα δέχτηκε σχεδόν στοργικά και έκανε πάλι το κόλπο που αφήνει κάποια να τρέξουν κατά μήκους του πέους πριν ρουφήξει μερικά. Στο τέλος δεν πήγε μπάνιο να τα φτύσει (έμεινε στο κρεβάτι για αγκαλίτσες), πράγμα μου ίσως σημαίνει ότι μερικά τα κατάπιε..? Δεν ξέρω τι τα έκανε, αλλά κάποια απλά εξαφανίστηκαν κάπου! Μην την πάρω και στο λαιμό μου ότι τα καταπίνει κιόλας!

Το τελευταίο τέταρτο το περάσαμε αγκαλιά στο κρεβάτι «φλερτάροντάς» με φουλ φιλιά που η ίδια ξεκίνησε, και χαζεύοντας την θέα θάλασσα από το παράθυρο του δωματίου.

Εν κατακλείδι, άλλη μία άκρως απολαυστική, GFE συνάντηση με την Polina στην οποία παίρνει πάρα πολύ υψηλή βαθμολογία. Νομίζω πως θα την τιμάω τουλάχιστον μία φορά κάθε φορά που θα βρίσκομαι στην χώρα και θα τυχαίνει να είναι διαθέσιμη.

Να το προσέχετε το κορίτσι και να γαμάτε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, Annapurna και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού