Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Προκαλεί συνεχώς η Γιολάντα στο φόρουμ!
Aρκετές φωτό και βίντεο.. Δηλώνει διψασμένη και έτοιμη για πούτσα! Είναι όμως έτσι?
Τηλέφωνο στο γραφείο αρχές του μήνα έχοντας 2-3 επιλογές στο μυαλό μου μπας και σταθώ τυχερός και βρω κάποια διαθέσιμη..
Η Γιολάντα ήταν τελικά μία από τις διαθέσιμες επιλογές και αφού δεν την είχα συναντήσει σκέφτηκα why not?
Ξενοδοχείο λοιπόν και λίγα λεπτά πριν την ώρα συνάντησης χτυπάει η πόρτα..
Σκέφτηκα αφού είναι τόσο καριόλα να ανοίξω και να της τον χώσω στο στόμα αλλά δεν φτιάχνομαι έτσι εγκεφαλικά και δεν είχα κάποιο κουμπί να πατήσω να μου σηκωθεί Χαμόγελο με γλώσσα
Άνοιγμα πόρτας και η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα!
Όμορφη, ωραία μάτια, γλυκό πρόσωπο, περιποιημένη, φουλ μαυρισμένη από διακοπές.. Η φωνή της έβγαζε μια ηρεμία, μια ζεστασιά.. Με κόμπλαρε λίγο.. Ήταν πολύ καλύτερη εμφανισιακά από όσο είχα στο μυαλό μου.. Νομίζω το κατάλαβε γιατί ήμουν κάπως σφιγμένος και δεν λύθηκα ιδιαίτερα στο ραντεβού.. Δεν της όρμησα αμέσως, δεν άρχισα στις σφαλιάρες την κωλάρα της, δεν την άρπαξα από το μαλλί, σχεδόν δεν την έβρισα καν Χαχαχα!
Εννοείται πως η κοπέλα ανέβασε φουλ στροφές αλλά εγώ μπορούσα πολύ καλύτερα. Μετά το τέλος της ώρας και αφού είχα τελειώσει είδα τα πράγματα πιο καθαρά.. Το ραντεβού κύλησε αναγνωριστικά και σίγουρα την επόμενη φορά θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος Κουλ Ευτυχώς με τα call girls έχεις την πολυτέλεια να τα κάνεις σχεδόν όλα λάθος στο πρώτο ραντεβού γιατί έχεις την δυνατότητα να το επαναλάβεις! Στην προσωπική ζωή ίσως παίξει άκυρο Πλατύ χαμόγελο
Η Γιολάντα δεν είναι ένα 20χρονο πετίτ 1.60 κορίτσι. Είναι ψηλή, με τα πιασίματα της, ηλικία γύρω στα 25..
Σε σχέση με φωτό που είχα δει πριν κάποιους μήνες σωματικά έχει αλλάξει αρκετά.. προς το καλύτερο εννοείται! Διατροφή, γυμναστική και χοροπήδημα στην πούτσα και το μωρό κατέληξε αδυνατισμένο με πολύ σφιχτό σώμα.. Σφιχτός κώλος για μπάτσες και γενικά υπάρχει πολύ καλή εικόνα του τι θα συναντήσετε με όσα ανεβάζει.. Σώμα βάζω 8 γιατί έχω μια αδυναμία στα κοντοπούτανα που είναι πιο διαχειρίσιμα..
Πρώτες αναγνωριστικές κουβέντες, τα ρούχα φεύγουν, μπαίνει για ντουζ.. Πρώτα φιλιά και χούφτωμα στην κωλάρα της.. Είχε φέρει και κάτι καυλογυαλιά μαζί της.. Τα φόρεσε και μου ζήτησε να καθήσω στον καναπέ να με περιποιηθεί.. Ομολογώ ότι ένα μεγάλο μέρος του ραντεβού αφιερώθηκε όσο καθόμουν στον καναπέ αλλά και όταν σηκώθηκα όρθιος και δεν σταμάτησε να με τσιμπουκώνει γονατιστή η πουτάνα.. Πολύ ρούφηγμα, πολύ σάλιο, τον έφτυνε, τον έτριβε και τον χτύπαγε στο πρόσωπο της, έγλυφε @@, πραγματικά ασταμάτητη.. Παπάρα μου τον έκανε Πλατύ χαμόγελο Ακαριαία σκέφτηκα ότι ένα άλλο όνομα του γραφείου, σε τρία ραντεβού δεν με έχει ρουφήξει συνολικά τόσο όσο η Γιολάντα στο πρώτο! Απόλαυση η καριόλα Ναι!
Προφυλακτικό και ιεραποστολικό κάρφωμα.. Την άρπαξα απόν τον λαιμό.. Έπεσαν και κάτι έντονα γλωσσόφιλα σε κάποια φάση.. Στο cowgirl η καριόλα ξεκίνησε πρώτα με reverse Καπέλο
Ο αγώνας συνεχίστηκε και περιέργως δεν είχα τελειώσει Ασάλιωτα Αντιλήφθηκα ότι είχαμε κάτι λιγότερο από 10 λεπτά.. Δεν κατάλαβα καν πως πέρασε η ώρα Κεφάλι σε τοίχο! Άρχισα να τον παίζω για να χύσω και η πουτάνα ξεκίνησε να χώνει δάχτυλα στο μουνί της Ουάου!
Την ρώτησα πως θέλει να το κλείσουμε.. γυαλιά και χύσιμο στο πρόσωπο? Φυσικά όπως όλες που δεν θέλουν να χαλάσουν το make up τους, υπέθεσα ότι θα ακούσω τα θέλω στο στόμα μωρό, χύσε στον κώλο μου, δεν προλαβαίνω να βαφτώ κτλ.
Η Γιολάντα όμως με πρόστυχο βλέμμα, χαμογελώντας και χωρίς ενδοιασμούς μου είπε εννοείται γυαλιά και χύσιμο στο πρόσωπο.
Δεν έχασα την ευκαιρία φυσικά, την έβαλα να κάτσει στο πάτωμα, κεφάλι στο κρεβάτι και της τα έριξα απροβλημάτιστα.. Τσόντα φάση.. Με κοίταζε γεμάτη σπέρμα και της είπα ότι χυμένη είναι ακόμα πιο όμορφη, άνετο 9 στο πρόσωπο λοιπόν! Πλατύ χαμόγελο
Η ώρα μας τελείωσε, η κοπέλα πλύθηκε και ετοιμάστηκε ενώ τα λέγαμε.. Έξυπνη και μορφωμένη, μπορείς να συζητήσεις άνετα τα πάντα..
Αν είχαμε και δεύτερο γύρο θα ήταν πιο άγριος γιατί πλέον ένιωθα άνετα αλλά θα το δούμε next time!
Συμπερασματικά είναι ένα όμορφο ευχάριστο κορίτσι με σφιχτό μπαμπάτσικο κορμί, χαμογελαστή, ευδιάθετη, συζητήσιμη, ορεξάτη αλλά ταυτόχρονα μετατρέπεται σε υποτακτική πουτάνα στο κρεβάτι! Προσφέρει όλες τις τρύπες της, αναζητάει την πούτσα και δεν παίζει να σε αφήσει να φύγεις από το ραντεβού ανικανοποίητος..
Ελπίζω να έχετε την ίδια εμπειρία.. Thanks για την ανάγνωση! Έτσι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
6.395
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, spor48, paparotriftoulas και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2022
Φιλε τον επαιξα μονο που διαβασα την περιγραφη σου..
review reaction 3 review reaction 1 Marquis_de_Sade, paparotriftoulas, hornyasfuck
22 Αυγούστου, 2022
Αγαπητέ @Antidote Έτσι!Καπέλο
review reaction 1 paparotriftoulas, hornyasfuck, Antidote
24 Αυγούστου, 2022
εγω φιλε δεν τον επαιξα οπως ο αρχιδακος, αλλα μου σηκωθηκε και χτυπαγε το γραφειο Καπέλο
review reaction 3 Marquis_de_Sade
24 Αυγούστου, 2022
Περάστε από την Γιολάντα να τα ζήσετε κιόλας! Να είστε ευγενικοί και θα σας ανταμείψει! Μόλις ξεκινήσει, δεν σταματάει Πλατύ χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4