Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Call-Girls 14941
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της καλοντυμένη και περιποιημένη. Αν και δείχνει αρκετά μικρότερη, είναι 29 ετών με καταγωγή από τη Μόσχα. Είναι μικρόσωμη (ύψος σίγουρα όχι πάνω από 1,65), με ωραίο σφιχτό μοντελέ κορμί, όμορφο στρογγυλό κώλο και με ένα ωραίο μεγάλο στήθος για το οποίο δεν είμαι σίγουρος αν είναι φυσικό ή τεχνητό. Το πρόσωπό της έχει αντιπροσωπευτικά ρωσικά χαρακτηριστικά: στρογγυλό, γλυκό, με υπερυψωμένα ζυγωματικά και αμυγδαλωτά πράσινα μάτια. Το μαλλί της είναι ίσιο καστανό μέχρι τους ώμους. Έχει κάνει δερματοστιξία σε μεγάλο μέρος του κορμιού της κυρίως στα πόδια και πίρσινγκ στις ρώγες. Εν ολίγοις όσον αφορά την εμφάνιση πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα που αν ήταν δέκα πόντους ψηλότερη θα έπαιρνε κατά την άποψή μου απόλυτο 10αρι.
Όσον αφορά την επικοινωνία, μιλάει αρκετά καλά αγγλικά, δείχνει έξυπνη και μορφωμένη (δηλώνει δικηγόρος στην πατρίδα της) και είναι υπέρ του δέοντος ομιλητική. Αναφορικά με το τελευταίο διαπίστωσα την εξής πονηρή συμπεριφορά: όταν μπήκε της προσέφερα ποτό όπως κάνω πάντα και κάθησα μαζί της για να συζητήσουμε για λίγο ώστε να νιώσει πιο άνετα πριν την ερωτική πράξη. Ωστόσο αυτή εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό, μιλώντας ακατάπαυστα για αδιάφορα πράγματα και κάνοντας πολλές ανούσιες ερωτήσεις, με σκοπό κατά την άποψή μου, να σπαταλήσει την ώρα του ραντεβού μειώνοντας έτσι το χρόνο της ερωτικής πράξης. Αφού λοιπόν μου είχε φάει 20 λεπτά σε μια ανούσια κουβέντα και εγώ είχα ήδη αρχίσει να εκνευρίζομαι και να ξενερώνω, με ΔΙΚΗ ΜΟΥ προτροπή η κουβέντα διακόπηκε και την έστειλα όσο ευγενικά μπορούσα, στο ντους. Εκεί έφαγε άλλα 10 λεπτά για να μπανιαριστεί και αφού είχε ήδη περάσει το μισό ραντεβού, επιτέλους εμφανίστηκε στην κρεββατοκάμαρα.
Όσον αφορά στα του αγώνα, φιλάει ωραία με γλώσσα, το στοματικό της είναι μέτριο και με μικρή διάρκεια, ενώ στο σεξ κινείται σε επίπεδα από μεσαία προς καλά. Καλά επίπεδα γιατί έχει ένα πολύ ωραίο νεανικό σώμα που χαίρεσαι να το πιάνεις, στήνεται και κουνιέται σχετικά καλά (το δυνατό της σημείο είναι το doggy που δείχνει να το απολαμβάνει) και συμμετέχει ενεργά με φωνές οι οποίες όμως κάποιες φορές μου φάνηκαν κάπως υπερβολικές. Το τέλος ήρθε με δυσκολία λόγω κούρασής μου και κακής ψυχολογίας αφού είχα ξενερώσει με την κουτοπόνηρη συμπεριφορά της, πάνω στο στήθος της. Τα λίγα λεπτά που είχαν απομείνει μέχρι να ολοκληρωθεί η ώρα, τα περάσαμε με κουβέντα στο σαλόνι, ωστόσο ήταν φανερό ότι βιαζόταν να φύγει αλλά καθόταν για να εξαντλήσει την ώρα ενδεχομένως δασκαλεμένη από το πρακτορείο (είχα πρόσφατη κακή εμπειρία με πρόωρη αναχώρηση συνοδού από το σπίτι μου για την οποία ακολούθως έκανα έντονα παράπονα στο πρακτορείο).
Ανακεφαλαιώνοντας, η Diana είναι μία πολύ όμορφη και έξυπνη κοπέλα, με καλό επίπεδο επικοινωνίας και με μία σχετικά καλή απόδοση στο σεξ. Εν τούτοις, η κουτοπόνηρη συμπεριφορά της να σπαταλήσει το χρόνο για να κάνει μια εύκολη και άκοπη αρπαχτή, μου άφησε μια πικρή γεύση.
Το "ίσως" σε ενδεχόμενη επανάληψη μπήκε λόγω ωραίας εμφάνισης και καλής απόδοσης και με την προϋπόθεση ότι δεν θα επαναλάβει τις ίδιες κουτοπονηριές, αν και σίγουρα δεν θα είναι η πρώτη μου επιλογή για στο προσεχές μέλλον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
240
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gpd, mancunian1986, Johnstef και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2022
Σύμφωνα με αυτά που λες η γκόμενα είναι καλλιτέχνης στο φιδιασμα κ την λούφα απο της υπηρεσίες της δουλειάς της. Πήρες γραφείο να ενημερώσεις για τη συμπεριφορά της φολας?
20 Αυγούστου, 2022
Arxontas tou skotous όχι δεν ενημέρωσα το γραφείο για τη συμπεριφορά της γιατί έδειξε καλή διάθεση στον αγώνα αυτό το λίγο που κράτησε αυτός. Αλλά τελικά ίσως να έχεις δίκιο ότι έπρεπε να ενημερώσω γιατί αν δεν την παρατηρήσουν οι εργοδότες της πολύ πιθανόν να επαναλάβει την ίδια κουτοπόνηρη συμπεριφορά στον επόμενο πελάτη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2