Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.2 2 10
Call-Girls 10334
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η κριτική είναι για την Λίζα η οποία δουλεύει τώρα στο γραφείο και φαίνεται στο σάιτ του angels.Η επιλογή μου ήταν για την Ρέιτσελ αλλά ήταν fully booked,σαν δεύτερη η Νταϊάνα και αυτή μια από τα ίδια.Μίλησα με το γραφείο τη άλλο έχει να μου προτείνει και μου είπαν για Λίζα,είδα φωτό και μου φάνηκε σαν ξεπεσμένη Βουλγάρα από το μετάξι.Δεν ξέρω γιατί το πορνό ένστικτο μου έλεγε πάμε και ότι κάτσει.Μπαίνω δωμάτιο και τι να δω,μια εξωτική μουνάρα πιτσιρικά με ένα σετ μαύρα πράσινα δαντελέ εσώρουχα και μια ρομπίτσα μαύρη να με μπανίζει πρόστυχα.Τα έχασα δεν περίμενα κάτι τέτοιο,καμία σχέση με της φωτό.Η κοπέλα είναι 1.78 χωρίς παπούτσια, ηλικιακά γύρω στα 25.Έχει πλατάρες που δείχνει μάλλον ήταν αθλήτρια,πολύ όμορφο εξωτικό πρόσωπο με ματάρες, μαύρο ίσιο μαλλί πιο κάτω από τους ώμους.Στήθος δυάρι προς τριάρι τύπου σταλας που τρελαίνεσαι να το γλύφεις!!! Τατού και πλαστικά πουθενά εκτός από ελάχιστα στα χειλάκια της.Στα του αγώνα είχαμε δύο βασανιστικούς γύρους.Η τύπισσα έχει κάτι που λίγες πουτάνες το έχουν,το άγγιγμα που κάνει κάνει της ψωλές να χύνουν!!Δεν ξέρω πως το κάνει αλλά η αίσθηση στα αγγίγματα της και η καύλα που βγάζει το κορμάκι της είναι μάλλον χάρισμα!!Μετά από πολύ φίλημα και γλύψιμο στην εξωτική μουνάρα της,μου φορέσε λάστιχο και κάθισε από πάνω.Έχωνε την ψωλαρα μου μέχρι την μήτρα της δυνατά σαν να ήθελα να μπεί πιο βαθειά.Την έβαλα missionary και της έδωσα αυτό που ζητούσε ένα ξέσκισμα άγριο όπου σε όλοι την διάρκεια φιλιομασταν εκεί επήλθε και το τέλος.Γελάκια μπανάκι και η δύο στην ντουζιέρα και σύνεχεια για δεύτερο γύρω.
Πάλι κάθισε από πάνω και φιλιομασταν συνεχώς,την γυρνάω doggy και την γαμάω όσο πιο άγρια και παθιασμένα μπορώ.Σηκώνομαι της το δίνω στο στόμα όπου και τελειώνω.Η κοπέλα είναι πεντακάθαρη,με πολύ προσεγμένα άκρα και φανταστικό μαυρισμένο κορμάκι που είναι όλα τα λεφτά.Έχει μια εξωτική αύρα και μια χαλαρότητα που σε κάνει να ηρεμείς και να απολαμβάνεις!! Συστήνεται δε σε όλες της ηλικίες ειδικά σε αγαπουλίνους και μοντελάκιδες για καθαρά gf σκοπούς.Καλό καλοκαίρι και καλά γαμήσια...!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Geiler12
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
506
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., Kontopodis, THV και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2022
οποτε με την προηγουμενη κριτικη καμια σχεση η πιτσιρικα?

ζητησε +20 για ακα ? τραγικο ( ανηκουστο για CG )

Μπας και εισαι ξαδερφος του μπραντ πιτ και σε γουσταρε για αυτο περασες καλα?
review reaction 3 Bartender 74, hot desire, hornyasfuck
13 Αυγούστου, 2022
Η κριτικη μαλλον ειναι για αυτην τη κοπελα...Οπως αναφερει στην αρχη ο παικτης,

https://yourangels.gr/escorts/liza7/

Μηπως να το διορθωσουν οι αντμιν?
review reaction 1 hot desire
13 Αυγούστου, 2022
Η κοπέλα αυτή έρχεται πρώτη φορά τις φωτό θα τις δείτε στο σάιτ των αγγέλων σαν Λίζα-Ρωσία.Οι φωτό στην κριτική μου είναι από την προηγούμενη κοπέλα στο γραφείο με το ίδιο όνομα που έχουν μείνει!.Τώρα για τον Μπρατ Πίτ του φέρνω λίγο...!!!
review reaction 1 ButtLicker, hornyasfuck
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Από την δική μου κριτική ,ο επίλογος ''.....Προσωπικά την δικαιολογώ λόγω της απειρία της σε αυτό το επάγγελμα .Ελπίζω να διαβάσει την κριτική και γίνει αυτό που πληρώνει ο πελάτης ....'' Όσο αφορά την ερωτική της συμπεριφορά μακάρι να την άλλαξε γιατί είναι μία γλυκιά κοπέλα και θα προτιμηθεί δεόντως από τους πιπινόλατρες .Αλλά το ύψος ,1.78 (χωρίς παπούτσια) που την ώρα που την πρωτοχαιρέτησα με αγκαλιά μου έφτανε στα μάτια μου (και με παπούτσια ) και εγώ είμαι 1.70 ,πως το μέτρησες ? Πως ψήλωσε έτσι η νεαρά? Μάλλον θα πήγε στον Προκρούστη 'η θα ψήλωσε απότομα λόγω εφηβείας (χλωμό λίγο αυτό, έτσι ?) 'Η την ψηλώνουν κάποιοι για προφανείς λόγους .Όσο για τον φίλο που έγραψε σχετικά για το +20 του φαίνεται περίεργο , από την δική μου τσέπη βγήκανε και ένιωσα μαλ@κας ,λόγω του ότι δεν το τίμησε το έξτρα . 140 πήγε το μωρό ,έ ?
review reaction 1 hornyasfuck
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Εφόσον η καλή κριτική πρόκειται για άλλη κοπέλα με άλλη εμφάνιση, παρουσιαστικό, συμπεριφορά, τότε θα έπρεπε όταν δημοσιευσες την κριτική να είδες ότι η φωτογραφία δεν ταιριάζει με την κοπέλα που πήγες. Αλλά και να μην το είδες αυτό για οποιοδήποτε λόγο το είδες αργότερα που το έγραψες σαν απάντηση ( τύπου Μπράντ Που ) . Ο φίλος έγραψε σχόλιο για την κριτική σου και κοιτώντας δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κριτικές σου έγραψε έμμεσα ότι εδώ είναι κάτι λάθος . Νομίζω ότι κάποιος από τους αρμόδιους πρέπει να επέμβει και να διορθωθεί το όλο θέμα .
06 Μαρτίου, 2023
Δεν θα κριτικαρω ούτε εσένα φίλε μου αλλά ούτε τον από κάτω συμπαίκτη....
Ο ένας γράφει ότι είναι ξωτικό και ο άλλος γράφει ότι είναι ξενερα.
Ποιον να πιστέψει κανείς ;
Εγώ πιστεύω ότι κάθε κορίτσι μας παίζει όπως αυτή μας γουστάρει...
Αναλόγως τα κέφια της.
Διατηρώ κ μία επιφύλαξη για το ότι κάποιος λέει την αλήθεια και ο άλλος λέει ψέματα....
Ειδωμεν
Καλά να περνάτε
10 Μαρτίου, 2023
Δεν ξερω ποιος απο τους δυο ειναι σωστος σ αυτα που γραφουν γιατι διαφερουν κατα πολυ, και δεν με νοιαζει κιολας, αλλα ετσι μπερδευουν τον κοσμο και η δικαιολογια οτι δεν ηταν αυτη αλλα η Λιζα 7, 8 η 38 ειναι του κ...λου, αλλα οταν σου ζητα εξτρα 20 για ακα εισαι μαλ..κας που τα δινεις ενω αυτο ειναι στανταρ σ ολα τα γραφεια.
Βλεποντας κι εγω αυτες τις φωτογραφιες χθες εκλεισα για μισαωρο στο γνωστο ξενοδοχειο, Συγγρου 142, μου δοθηκε το δωματιο κι ανεβηκα, κτυπω ανοιγει η πορτα και βλεπω ενα κακομοιρο κοριτσακι, ουδεμια σχεση με τις φωτο, τη ρωταω εσυ εισαι η Λιζα, μου λεει ναι δεν θα καθησεις, οχι λεω, ευχαριστω και ανοιγω τη πορτα κι εφυγα, στελνω μνμ στο γραφειο οτι εφυγα γιατι δεν ειναι η κοπελα στο σιτε ιδια και μου απαντουν 'κανενα θεμα'.
Οταν πληρωνεις για σεξ και μαλιστα αρκετα ευρω κατα κοινη ομολογια πρωτα ειναι η εμφανιση και μετα ολα τα αλλα, τα οποια δεν τα ξερεις εκ των προτερων απλα τα βλεπεις στη συναντηση, δεν θα πληρωσεις ομως ενα γυφτακι η μια χοντρη 150 κιλα για να δεις τι θα σου κανει στο ρανεβου γιατι τοτε θα μιλαμε για βιτσια, παρεπιπτοντως η συγγεκριμενη Λιζα στο σιτε εχει ελευθερο το στοματικο αλλα 30 το cif και 40 το cim, οταν ολες στο σιτε τα εχουν 20, ειναι για γελια.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7