Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Karolina την είχα εντοπίσει από τα προσεχώς. Έχει τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν οπότε η απόφαση για συνάντηση τις πρώτες ημέρες που ήρθε ήταν εύκολη, παρόλο τα μέτρια σχόλια στις κριτικές.

Χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει μια ψηλή όμορφη γυναίκα φορώντας μια κοντή ημιδιάφανη ρόμπα. Πρώτη εντύπωση πολύ θετική, έχοντας στο μυαλό μου και τις κριτικές σκέφτομαι τουλάχιστον εάν φάω φόλα θα είναι από παίδαρο! Δωμάτιο, καθαρό, περιποιημένο και άνετο.

Μετά το φρεσκάρισμα είχε βγάλει τη ρόμπα και με περιμένε ολόγυμνη στο κρεββάτι. Αντικρύζω ένα σώμα ακριβώς όπως μου αρέσει. Ψηλή, νέα γυναίκα με γυμνασμένο σώμα, κοιλίτσα πλάκα, μακριά και λεπτά πόδια με περιποιημένα άκρα. Πλούσιο βυζάκι, δυστυχώς όχι φυσικό και αυτό είναι ίσως το μόνο αρνητικό στην εμφάνιση, θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερη δουλεία. Προσοχή δεν είναι skinny, έχει τα πιασίματα της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι γεματούλα. Ξανθό μαλλάκι, γαλάζια μάτια και χαμόγελο colgate. Συνολικά σαν εμφάνιση πολύ ικανοποιητική και ακριβώς αυτή που με φτιάχνει.

Ουκρανέζα, με καλά Αγγλικά, 24 Μαίων, καθαρή επιδερμίδα λίγο μαυρισμένη, νινάκι ποίημα και κώλος σφιχτός στη θέση του. Δεν πρέπει να έχει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο και δεν βγάζει επαγγελματισμό και τυποποιημένο πρόγραμμα. Ευχαριστήθηκα sex, φιλάκια, χαδάκια και την περιποίηση από μια πολύ όμορφη γυναίκα χωρίς καθόλου τουπέ. Καλά στησίματα και συμμετοχή ,το sex με μια τέτοια γυναίκα που ανταποκρίνεται είναι απόλαυση!

Μια πολύ καλή GFE συνάντηση που πραγματικά σε ανανεώνει και καθαρίζει το μυαλό σου για μια ώρα, ίσως και παραπάνω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
149
Likes:
10.648
Πόντοι:
24.576
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, hornyasfuck, alpula και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2022
πλαστικα ειναι ρε γαμωτο τα βυζια της;;;
πωωω απογοητευση,κριμα....
review reaction 3 hornyasfuck
07 Αυγούστου, 2022
Αγαπητέ ιπτάμενε @TomCruise το έγραψα για επισήμανση. Είναι ίσως το μόνο αρνητικό σε ένα εξαίσιο σώμα με πολύ καλές υπηρεσίες. Ήταν εκεί μια ώρα για εμένα μόνο, χωρίς τηλέφωνα, μηνύματα και εξερεύνηση του ταβανιού για να περάσει η ώρα!
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2