Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για την Άννα διάβαζα τόσα χρόνια, αλλά επειδή οι κριτικές και τα σχόλια ήταν αντικρουόμενα, δίσταζα να την συναντήσω.
Τελικά το πήρα απόφαση και, για τα δικά μου γούστα αν μη τι άλλο, η συνάντηση αυτή άξιζε εντέλει τον κόπο.
Η Άννα όντως έχει τις γνωστές ατέλειες, που έχουν επισημανθεί κατά καιρούς από άλλα μέλη, κυρίως στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα.
Όμως με τη καμία δεν είναι μπάζο, πάντα για τα δικά μου γούστα, και δεν συμμερίζομαι όλα αυτά τα αφοριστικά σχόλια που έχουν γραφεί κατά καιρούς για την εμφάνισή της. Εντάξει, δεν είναι από τις κοπέλες που όταν την πρωτοδείς θα σου πέσει το σαγόνι κάτω, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας, εγώ με το που την πρωτοαντίκρυσα είπα μέσα μου "ωραία, σήμερα θα φάμε καλά". Και δεν έπεσα έξω.
Κατ' αρχήν πρόκειται για μια πρόσχαρη κοπέλα που σε κερδίζει με το καλημέρα με το χαμόγελό της και την φρεσκάδα της. Κατά δεύτερον είναι ένας κορίτσαρος με κάτι μακριές ποδάρες και ένα πλούσιο, φυσικό και καλοσχηματισμένο στήθος - χαρά του βυζολάγνου, που δεν τα συναντάς συχνά σε κοπέλες δικές μας του χώρου. Οκ, είναι λίγο στρογγυλοπρόσωπη, ενώ διαβάζοντας τα σχόλια για το πρόσωπό της πίστευα ότι θα αντικρύσω κάποιο σκυλί του πολέμου. Ο κώλος της δεν είναι πεταχτός, αλλά προς το φλατ, όμως είναι αρκετά στενός και μαζί με τις ποδάρες της παραπέμπει σε σωματότυπο πιο ευρωπαϊκό, που προσωπικά τον προτιμώ από κάτι αχλαδωτές κωλάρες άλλων κοριτσιών του χώρου. Όσο για την κοιλίτσα της μπορεί να εξέχει λιγάκι, αλλά αν μη τι άλλο είναι σφιχτή κι όχι καμία πατσοκοιλιά με δίπλες. Κι επιπλέον μπορεί ηλικιακά να μην είναι πλέον πιπινάκι, αλλά η επιδερμίδα της παραμένει φρέσκια, αψεγάδιαστη και απολαυστική όταν την χαϊδεύεις.
Αυτά κατ' εμέ όσον αφορά την αμφιλεγόμενη εμφάνισή της. Γιατί για το σέρβις που προσφέρει δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα, σε όποιον είναι του γούστου του εμφανισιακά. Πλην πρωκτικού, τα κάνει όλα με πολλή όρεξη, φυσική καύλα και καλώς εννοούμενο επαγγελματισμό. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και στο ημίχρονο μιλάει ίσως λίγο παραπάνω, αλλά δεν το κάνει υστερόβουλα για να κλέψει χρόνο, της βγαίνει αβίαστα, όμως το κόβει η ίδια από μόνη της, χωρίς να χρειάζεται να της το κόψεις εσύ, και αφοσιώνεται μετά ευλαβικά σε σένα και στη δουλειά της.
Τρια πράγματα θα θυμάμαι από την συνάντησή μου μαζί της: Την βαριά ανάσα της στο αφτί μου στο τελείωμα του α’ γύρου με εκείνην καβάλα από πάνω μου. Το ότι της χαϊδευα με το πόδι μου το γατάκι της την ώρα που με περιποιόταν στον β’ γύρο με το στοματάκι της και μόλις άλλαξε θέση, άνοιξε τα πόδια της για να με διευκολύνει να συνεχίσω να της το χαϊδεύω. Και στο φινάλε τα δαχτυλάκια των ποδιών της που μου τα έδωσε με χαρά για να τα πιπιλίσω και να ολοκληρώσω έτσι για 2η φορά. Η φυσική καύλα που έλεγα πιο πάνω…
Με αυτά και αυτά, και με δεδομένο ότι θεωρώ ότι και η χρέωσή της είναι δίκαιη κι ανάλογη των υπέρ και κατά της κοπέλας που αναφέρω πιο πάνω, είναι για μένα αυτονόητο ότι θα επιδιώξω να την ξανασυναντήσω, γιατί πιστεύω ότι είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που η εξοικείωση θα κάνει το καλό ακόμα καλύτερο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 26, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.767
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, TOMCRUISE, PanosTsi και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού