Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 134 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η συνάντηση με την Χριστίνα έγινε πριν καιρό. Διαβάζοντας τα σχόλια και τις κριτικές στο σαΐτ ήξερα πάνω κάτω τι να περιμένω. Όταν χτύπησε η πόρτα και την είδα από κοντά, εξεπλάγην θετικά. Μια πολύ όμορφη 40αρα, με χαμόγελο, διάθεση, ένα πολύ όμορφο λεπτό κορμί, μ ένα σετ βυζαρες που παρ όλη την ελαφριά κατιούσα ήταν απίθανα, για κάθε είδους παιχνίδια.
Το φιλί της βαθύ υγρό και με επιθυμία. Τα χέρια μου να ακουμπάνε παντού κ τα δικά της το ίδιο. Αφού εγλυψα πιπιλισα δαγκωσα τις ρωγες της ενώ μου χαϊδευε τον ήδη καβλωμενο πουτσο, κάθεται στο κρεβάτι μ εμένα όρθιο και αρχίζει το υπέροχο τσιμπουκι της.. Σαν το φιλί της βαθύ υγρό με παιχνιδιάρα γλώσσα. Ξαπλώνω κ την προτρέπω να συνεχίσει κ μετά από 5,ισως 6 λεπτά τελειώνω πιέζοντας της το κεφάλι. Με στρσγγιξε μέχρι που τρεμαν τα πόδια μου κ κοιτώντας με πήγε στο μπάνιο.. Αφού γύρισε, φρεσκαριστηκα κ εγώ κ μετά από λίγο πάλι γλωσσοφιλα χάδια κλπ κλπ και να σου πάλι έτοιμος.. Με ξαναρχίζει στο τσιμπουκι αλλά ήθελα να την δοκιμάσω κ εγώ.
Την σταματάω κ αρχίζω απ τις βυζαρες τις ρωγαρες κ καταλήγω στο μουνακι της κ την κωλοτρυπιδα της που μοσχοβολουσε.. Αφού ευχαριστήθηκα γλύψιμο, μου φοράει λάστιχο κ ξεκινάμε. Ιεραποστολικο, στα 4, εκείνη από πάνω, ξανά στα 4 μ εμένα όρθιο κ νοιώθω το τέλος να έρχεται. Η αίσθηση του μουνιου της ήταν σούπερ..
Της λέω θέλω να χυσω τις βυζαρες σου κ ξαπλωνει δίπλα μου, τις σφίγγει μαζί κ παίζοντας τον, τριβοντας τον στις ρωγες της, χυνω πάνω τους..
Εν κατακλείδι μια υπέροχη συνάντηση που θα επαναληφθεί ίσως κ για 2ωρο να δοκιμάσω κ το κωλαράκι της..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
gst007ath
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
545
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SEXTYRHOON, anthotypos, Ntaffy2 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού