Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Hello boys
Οι Motorhead ήταν μια μπάντα του New Wave of British Heavy Metal, που μεσουράνησαν στην δεκαετία του 80 κυρίως , παρότι ο τραγουδιστής τους Ian (Lemmy) Kilmister ήταν ήδη τότε σχεδόν σαραντάρης. Οι συναυλίες τους δεν ήταν καμιά υπερπαραγωγή. Την μια και μοναδική φορά που τους παρακολούθησα (12.3.1988) στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, ανέβηκαν στην ώρα, έπαιξαν χύμα τα τραγούδια τους, τα έδωσαν όλα, και 2500-3000 εκστασιασμένοι μακρυμάλληδες από κάτω κοπανιόμασταν.
Έτσι έγινε και με την Ήρα. Κλείσιμο ραντεβού εύκολο με το γραφείο, η κοπέλα στην ώρα της ακριβώς, ήδη από την πόρτα αρχίσαν τα γλωσσόφιλα, και μέχρι να φτάσουμε στο κρεββάτι η πετσέτα μου και τα ρούχα της είχαν ήδη φύγει, και τον είχε εξαφανίσει στο στόμα της. Πίπα πολύ άνω του μετρίου, χωρίς χέρι, σεξ σε ότι στάση θέλεις, κώλος δουλεμένος αλλά σχετικά σφιχτός. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός πως ενώ έχει χρόνια στο νταλαβέρι (φαίνεται), εντούτοις αποπνέι ερωτισμό και είναι δοτική. Δεν κλέβει χρόνο με κουβέντα, το παίρνει όλο και από μπροστά και από πίσω αδιαμαρτύρητα χωρίς μα και μου.
For the record, η κοπέλα είναι πάνω από 30 που λέει το γραφείο, 37-38 την έκανα, σίγουρα 1.75 σε ύψος, με πολύ καλά αναλογία ύψους - κιλών, στήθος 2+ πολύ στητό για την ηλικία της, ωραίο κωλαράκι, αλλά το κυριότερο είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα γεμάτη ερωτισμό.
Η Ήρα λοιπόν είναι σαν τους Motorhead. Δεν είναι ιδιαίτερα διαφημισμένη, δεν θα στο παίξει μέσω του σάιτ υπερπαραγωγή, δεν θα ανεβάσει φώτο από το κρεββάτι και βιντεάκια που γαμιέται, ούτε θα διαφημίσει τι καλή πουτάνα που είναι. Όταν μπει όμως στο δωμάτιο, θα σου δώσει κατευθείαν να καταλάβεις για ποιο λόγο ήρθε και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να περάσεις καλά. Ακριβώς όπως οι Motorhead. Ακόμη και οι πιο δύστροποι κριτικοί, που θα έθαβαν ακόμη και δίσκο του γιού τους, έγραφαν αποθεωτικές κριτικές για τον Lemmy γιατί αναγνώριζαν στα τραγούδια του το πιο αγνό και καθαρό rock n’ roll, που θα μπορούσε να (μας) δονεί μέχρι το άπειρο. Γιατί καμιά rock n’ roll μπάντα του κόσμου (ούτε καν οι Rolling Stones) δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεπεράσει τα vibes των Motörhead στη σκηνή. Όποιος τους είχε δει, έστω και μια φορά live, το ξέρει…
So long bitches

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 25, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
TG
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BisexualWannabe, doc_lin, koukoskoukou και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2022
την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά αυτά που λες για τους ΘΕΟΥΣ, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό !! χωρίς φρού φρου, σου πρόσφεραν καυλα για τα αυτιά κ την ψυχή, άρα όσοι ξέρουν από Motorhead, καταλαβαίνουν απόλυτα τι θες να πεις για την κοπέλα
review reaction 2 review reaction 1 Gxamos, Johnstef, The Godfather και 1 ακόμα μέλος
01 Αυγούστου, 2022
αχ αυτό το Σπόρτινγκ! με το που ξεκίνησε το πρώτο τραγούδι - δεν θυμάμαι ποιο ήταν - και χτύπησε το πρώτο ταμπούρο ο Άνιμαλ, πίστεψα ότι θα κουφαθώ Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 The Godfather, koskam
01 Αυγούστου, 2022
Το θυμάμαι αυτό το live.... Μάζευα πενηντάρικο πενηντάρικο μέχρι να φτάσω τα χρηματα για το εισιτήριο.... Παρασκευή Σάββατο Κυριακή έπαιζαν τριήμερο κ είχα πάει Σάββατο.... Το μόνο αρνητικό δεν έπαιξαν το ace of spades.... Στο killed by death έγιναν ολα ισιωμα... Λάβαρα ήταν...
review reaction 1 djantonis666, Johnstef, Alexander81 και 2 άλλα μέλη
01 Αυγούστου, 2022
Και γαμω τις κριτικές ! Θα παω να ακούσω Motorhead σήμερα και θέλω να την δω σύντομα την Ηρα!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, The Godfather, koskam
01 Αυγούστου, 2022
Συγκινούμαι βαθύτατα που μέσα στο bou υπάρχουν μέλη που εκτιμούν και ακούν Motorhead!!! Μπράβο Νονέ για την κριτική για το κοράσιον αλλά και και για τις μουσικές σου καταβολές!!!
review reaction 2 review reaction 1 Gxamos, Johnstef, gasper και 4 άλλα μέλη
01 Αυγούστου, 2022
Ήταν όπως στις φωτογραφίες τριχωτό το μουνι της ;
review reaction 1 gasper, hornyasfuck
01 Αυγούστου, 2022
@johnstef εγώ για μια εβδομαδα απο το αριστερό αυτί είχα ένα βομβο και από το δεξί άκουγα κ δεν άκουγα... Χα χα.. Lemmy ρε γατάκια!! Όσοι έχουν δει live ξέρουν!!
review reaction 1 review reaction 3 djantonis666, Johnstef, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
01 Αυγούστου, 2022
lemmy στον Λυκαβηττό.
- τώρα θα παίξουμε ένα τραγούδι από Phil lynott... Ο άνθρωπος είχε πιάσει περισσότερα βυζια απ ότι θα πιάσετε εσείς όλοι μαζί σε όλη σας την ζωή.. Χεχε!
από κάτω περίπου 5.000 κόσμος..
review reaction 1 review reaction 3 Aragorn135, Johnstef, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
01 Αυγούστου, 2022
@johnstef
Ξεκίνησαν με το Doctor Rock από το Orgasmatron φίλε μου
TG
The Godfather
review reaction 1 Aragorn135, Johnstef, koskam
01 Αυγούστου, 2022
@Aragorn135
Στο Killed by death έγινε χαμός αλλά στο τελευταίο τους encore (Overkill) δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Είχα ανεβεί πάνω στην σκηνή και βούτηξα με τα μούτρα στους από κάτω πριν με μπαουλιάσουν οι φουσκωτοί. Το Ace of spades έχω την εντύπωση πως το έπαιξαν, χωρίς να παίρνω και όρκο.
TG
The Godfather
review reaction 1 Aragorn135, Johnstef, koskam
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2