Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10
Call-Girls 36265
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Μαρλενα ήθελα να τη συναντήσω μόλις την είδα. Έχει το πρόσωπο που μου αρέσει σε μια γυναίκα, στις φωτό έδειχνε να έχει γαλλική μυτούλα, σώμα χωρίς τατουάζ και πρόσωπο χωρίς σιλικονάτα τσιμουκόχειλα, που κάνουν κάθε κοπέλα να δείχνει φθηνιάρα.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τη συναντήσω εξ’ αρχής και τα κατάφερα μόλις χτες.
Μόλις μπήκα στο δωμάτιο, εγώ ήμουν πιο μαγκωμένος από αυτή, η οποία με υποδέχτηκε με χαμόγελο και ένα πεταχτό φιλί. Παραηρούσα διερευνητικά το πρόσωπό της για να δω διαφορές με τις φωτογραφίες και όντως υπήρχαν. Δεν είναι ότι δείχνουν άλλη κοπέλα, όμως σαφώς άβαφη έδειχνε διαφορετική. Έδειχνε ένα πιο generic ουκρανικό πρόσωπο, το οποίο όμως με τα μεγάλα μπλε μάτια, και το χαμόγελο με κράτησε. Για τους παλαιότερους alternativeαδες μουσικόφιλους, θυμίζει την Tori Amos στα νιάτα της.
Το σώμα είναι όπως φαίνεται, ψηλή σχετικά, λεπτή πολύ, χωρίς πολλές καμπύλες.
Βγαίνοντας από το ντους, δεν χάζευε το κινητό της, όπως το 99% των escorts, αλλά με περίμενε υπομονετικά στο κρεβάτι. Ήρθε και αρχίσαμε τα φιλιά. Μετά πολύ τίμια πίπα (δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις για deep κλπ, είτε το έχει κάποια είτε δεν το έχει). Έβγαλε τα εσώρουχα και στη δική μου περιποίηση αφέθηκε ακόμα πιο πολύ. Έβαλα προφυλακτικό , ήρθα πάνω της και με αγκάλιασε με ασταμάτητα γλωσσόφιλα. Είναι καθαρά gfe, βγάζει αληθινούς (ή αληθοφανείς έστω) αναστεναγμούς στο σεξ. Πάντα με απωθούσε το pse καθώς το έβρισκα fake, ειδικά στον πληρωμένο έρωτα.
Το τελείωμα ήρθε μέσα της, και όσο την κοιτούσα στο πρόσωπο τόσο πιο όμορφη την έβρισκα, σε βαθμό έρωτα. Βλέμμα καθαρό, με χαμόγελο, με κοιτούσε στα μάτια λες και με γνώριζε, με απίστευτη οικειότητα. Μιλήσαμε λίγο για τις ζωές μας, την πλήρωσα, και επέμενε να με κεράσει και κάποιο φρουτοχυμό που είχε στο ψυγείο της.
Αυτό δείχνει άνθρωπο πάνω απ’ όλα και μετά μια επαγγελματία του σεξ. Μπορεί να ήταν ακόμα πιο όμορφη, αλλά χωρίς όλο αυτό το πακέτο συμπεριφοράς που είχε από την αρχή ως το τέλος, δεν θα έφευγα με χαμόγελο . Με κέρδισε και μετανιώνω που την πρόλαβα τώρα στο τέλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 27, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
3.877
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, THV, TOMCRUISE και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2022
Tori Amos??? Που τη θυμήθηκες βρε θηρίο???
review reaction 1 review reaction 3 Bleach, hornyasfuck
28 Ιουλίου, 2022
Τα παπιοχειλα όντως τις κάνουν φτηνιαρες... Πολυ απωθητικα ρε πουστη μου...
review reaction 1 hornyasfuck, Johnstef
29 Ιουλίου, 2022
@gpap13 Ρε συ ηταν και ειναι εκπληκτικη συνθετης. Ακομα ακουω τραγουδια της. Τωρα που θυμηθηκαν ολοι και την Kate Bush με το Stranger things, αξιζει να ακουσουν και λιγο Tori.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3