Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 16 10
Call-Girls 36473
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με τις λιγες επιλογες στην ψωροκωσταινα ειπα να δοκιμασω λογω κριτικων την Ιλιανα. Στα αντικειμενικα: φωτο οπως στην πραγματικοτητα, αυτο που βλεπετε με σεξυ μαυρισμα. Ομορφο προσωπακι, πετιτ, ελαχιστο στηθος, στητες ανταποκρισημες ρωγες, πολυ ωραια γραμμη σωματος γενικα, εξαιρετικες αναλογιες σσν αγαλμα. Οι μοντελακηδες θα βαρατε μαλακια για δυο εβδομαδες μετα που θα την γαμησετε. Μουνακι σφικτο, καθαρο, κολαρακι μπιμπελο που οσοι ειστε στο 1.85 θα χουφτωνετε και τα δυο κωλομερια σχεδον με ενα χερι.

Αφηνει δακτυλικες εξερευνησεις, υγραινεται, συμμετεχει (μαζι μου τουλαχιστον), φιλαει, δινεται, λεει λογακια ενδιαμεσα ενω την γαμας, κλπ. Αντεχει σφυρι μια χαρα.

Στα υποκειμενικα τωρα: Λιγο ψυχρουτσικη στην αρχη αλλα τελειωσαμε σε πολυ θερμο κλιμα. Θελει να την «παιξεις» σωστα και θα ανοιξει. Τα αγγλικα της αρκετα αλλα με ελλειψεις στην συνοχη- πεταει και λιγα Ελληνικα. Υποδοχη με διαφανο ρηχτο, τακουνι, εσωρουχα κλπ. Φιλακια 1-3 πριν το ντουζ, χρημα (παντα μπροστα η συνηθεια μου), αναμονη στο κρεβατι οπου αρχισαμε φιλια με εξερευνησεις στο μουνακι της. Με το που την ειδα αλλαξα σχεδιο δρασης αμεσα. Για μενα δεν ειναι γυναικα για καουμποικα πισω η μπρος..κολαρακι μια σταλια, και βυζια σχεδον ανυπαρκτα να πεσουνε επανω μου με σκληρες ρωγες οταν με γαμαει. Επομενως ειπα θα την γλυψω, θα με γλυψει, θα γλυφτουμε, μετα θα την γαμησω πισωκολλητα, και θα τελειωσω στο 45’ σαν τον ΠΑΟΚ μεσα της ιεράποστολικα. Ετσι και εγινε πανω κατω. Το σωμα της πολυ απολαυστικο και λογω σωματοτυπου ειχα προσβαση στα παντα ενω την εγλυφα. Γουσταρε η εκανε πως γουσταρε κανεις δεν ξερει αν και το μουνακι της ειχε αρχισει να σταζει. Δεν ειμαι φανατικος πιπαδωρος ουτε και γουσταρω χυσιματα σε ποδια, φατσες κσι στομα αλλα της μπουκωσα το στοματακι αρκετα για να χρειαστει διαλειμα απο το ανοιγμα - πετιτ γκομενακια τι να περιμενεις..

Τεσπα, πρωτη διυσδειση στο βρεγμενο μουνακι της με πισοκωλλητο, ειχε ενδοιασμους λογω μεγεθους, αλλα τα βολεψαμε. Ανεβηκανε σττοφες, γουσταρε η ετσι το επαιζε, μουγκριζε, επιανε σεντονια κλπ, την ξαναγυρισα ανασκελα για να την τελειωνω , ανεβασμενες στροφες, εψαχνα για ρωγα αλλα με μικρο βυζι και πολλες ταχυτητες δεν εβγαινε..Συντονισμενος στο ρολοι κατεθεσα στα 40-45’ για να αφησω και λιγο χρονο για σοσιαλ. Στο σοσιαλ πολυ καλη, μου ειπε οτι γουσταρισε πως την γαμησα, οτι της αρεσει στην Θεσνικη γιατι κανει πιο πολλα λεφτα απο Αθηνα αλλα δεν γουσταρει που εχουμε πολλους Αλβανους (μαλλον την γαμανε και πολλοι Αλβσνοι), και οτι θα φυγει σε 4 μερες. Για μοντελακηδες το κοριτσι ειναι γλυφιτζουρι. Γαμαει καλα και δωτικα. Πιπαδωροι συγνωμη δεν εστιασα σε αυτο. Για πρωκτικο οσοι ειστε «χοντροι», μπορει και να μην γινει..Τιμια κοπελα, ενεργη, σξιζε καθε ευρω. Μαλλον θα την ξαναδω αν γινει …

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Letsgobrandon2
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Μαρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
823
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, james034, Leviathan και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού