Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 5 10
Call-Girls 18312
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πανέμορφη γυναίκα μιγάς, πρόσωπο από μίξη χαρακτηριστικών Viking-Αραβίδα (respect), 1.60-1.65 ύψος, πολύ θηλυκές καμπύλες με σφιχτό δέρμα, περιποιημένα άκρα σε χέρια-πόδια, στήθος ενισχυμένο, οι φωτό της πρακτικά μηδενικής επεξεργασίας. Η φαντασίωση με διακτινίζει απευθείας στο χαρέμι του χαλίφη, τη Βαγδάτη και τις 1.000 και μία νύχτες, με εμένα να είμαι ο χαλίφης.

Πολύ ευδιάθετη και επικοινωνιακή, με καλή αίσθηση του χιούμορ, Αγγλικά σε πολύ βασικό επίπεδο.
Εξαιρετικά ερωτική και συμμετοχική, πολύ παιχνιδιάρα, με πείραγμα και προδιάθεση να μπει στο ρόλο της απευθείας και να χαλαρώσει, και με αυτό να χαλαρώσει κ εμένα γιατί είχα ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο (η ιστορία πώς κατέληξα να βρεθώ μαζί της είναι υπερβολικά σουρεάλ κ θα κουράσει, γι αυτό την παραθέτω στο τέλος).

Το μεγάλο της προτέρημα είναι ότι μπαίνει στη στιγμή, τη ζει, κάνει ενεργά σεξ με τον παρτενέρ της και το απολαμβάνει με δυνατό οργασμό. Μιλάμε αποκλειστικά για GFE κατάσταση. Πολύ δεκτική σε χάδια μετά το σεξ, ήρεμος άνθρωπος που ξέρει να απολαμβάνει την ερωτική στιγμή και να σέβεται και να περιποιείται τον παρτενέρ της. Ακόμα πιό υπέροχη όταν ντυνόμουν να φύγω, πειράζαμε ο ένας τον άλλο (με χρήση google translate) κ μου πετούσε τα εσώρουχά της πάνω μου μέσα στο όλο φλερτ-πείραγμα. Πέρασα υπέροχα, μου έφυγε απόλυτα το στρες του λιγοστού χρόνου που είχα κ όσο τελικά είχα τον απόλαυσα στο έπακρο, πολύ μεγάλη αξία αυτό για μένα.

Για όποιον θέλει να γελάσει και δεν κουράζεται να διαβάζει,η σουρεάλ ιστορία ξεκινάει με εμένα για λόγους πρόληψης να κλείνω με το πρακτορείο σεξ για Σάββατο απόγευμα από την Παρασκευή το βράδυ. Επειδή τις 2 τελευταίες φορές για κάποιο λόγο το πρακτορείο θεωρεί ότι είμαι ο Nacho Vidal, μου ανεβάζει τον πήχη, οπότε ζήτησα συγκεκριμένα: 1. διαθέσιμες προτάσεις με ύψος κάτω από 1.75 , 2. αποκλειστικά GFE χωρίς απρόοπτα (τύπου Diva), 3. όχι Κριός στο ζώδιο (μετά από αρκετά μεγάλο κ αξιόλογο δείγμα, κατέληξα ότι το σεξ δεν μου αρέσει, τα άστρα το επιβεβαιώνουν). Καταλήγω να κλείνω Καρολίνα για Σάββατο στις 6 για μία ώρα, με το πρόγραμμά μου να είναι να πρέπει ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΑ να διακτινιστώ στην Ανατολική Αττική για κοινωνική υποχρέωση ξεκινώντας στις 7.15

Αφού έχω οργανώσει το χώρο μου, το Σάββατο κατά τις 4.30 ξεκινάω την ατομική μου περιποίηση, διαδικασία που διαρκεί περίπου 1 ώρα, και σημαντικό για την ιστορία, χαπακώνομαι. ‘Εχω αφήσει το κινητό στο σαλόνι κ έχω τίγκα μουσική σε μπάνιο κ δωμάτιο την ώρα του μποτέ, οπότε κατά τις 6 παρά τελικά ακούω το τηλέφωνο να χτυπάει, βλέπω yourangels κ αρκετές κλήσεις και μηνύματα. Κάποιος συναγωνιστής τραυμάτισε την Καρολίνα η οποία πήγε άμεσα για πρώτες βοήθειες σε γυναικολόγο κ προσπαθούσαν να με καλύψουν με κάποια άλλη επιλογή, αλλά πλέον η ώρα ήταν περασμένη.

Παρένθεση προς τους συναγωνιστές, το να ξεμουνιάζει ένας άντρας μια γυναίκα, σε πρωτόγονο επίπεδο αντιλαμβάνομαι ότι δίνει μια άλφα επιβεβαίωση. Χωρίς ναείμαι σε θέση να λύσω τα ψυχολογικά του πλανήτη, απλά αναφέρω ότι η επιβεβαίωση είναι μεγαλύτερη όταν περνάνε υπέροχα και οι 2 πλευρές, συν τοις άλλοις με μια τέτοια προσέγγιση οι γυναίκες δεν τραυματίζονται, αντέχουν παραπάνω, αγαπάνε περισσότερο αυτό που κάνουν, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΣΕ ΣΟΥΡΕΑΛ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Και δεν πρόκειται μόνο για εμένα όταν με γαμείτε με τις πρωτόγονες προσεγγίσεις σας στο σεξ, στη θέση μου θα μπορούσε να βρίσκεται ο οποιοσδήποτε.

Η ώρα 6 παρά λοιπόν, έχω κλείσει το τηλέφωνο απογοητευμένος, λέω δεν πειράζει θα περάσει, πάω πρώτα στην κοινωνική μου υποχρέωση, επιστρέφω νωρίς προσπαθώντας να παραμείνω νηφάλιος και βλέπω τις επιλογές μου αργά το βράδυ. Ωστόσο είμαι με πράμα που σαλεύει, κοιτάζω προς τα κάτω και βλέπω ένα τρίτο πόδι να προσπαθεί να βγει από το παντελόνι, λέω μαλάκα δεν γίνεται τώρα να σκάσω έτσι εκεί που πάω, ήδη ζαλίζομαι.

Παίρνω το πρακτορείο, μιλάω με την Angie που την εμπιστεύομαι τυφλά, της λέω βρες μου λύση άμεσα οπωσδήποτε. Μου απαντάει ‘γιατί βρε αγόρι τόσες κάβλες?’ κ της λέω ότι έχω χαπακωθεί κ πλέον έχω περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή, βρες μου οποιαδήποτε διαθέσιμη αρκεί να προλάβω, γιατί η απόλυτη κατάπτωση θα ήταν να πρέπει να αυτοϊκανοποιηθώ μέχρι να πέσει η επίδραση του χαπιού, σενάριο που ξεπερνάει την κόκκινη γραμμή αυτοσεβασμού μου. Σκέφτομαι να πώ μάλιστα στην ίδια την Angie αν ενδιαφέρεται, αλλά θυμάμαι ότι η Angie είναι Κριός κ πραγματικά είναι περιορισμός σοβαρός αυτός πλέον. Η ώρα είναι 6.10 κ με παίρνουν από το πρακτορείο να πάω σε ξενοδοχείο στο Σταθμό Λαρίσης, γιατί το να εξυπηρετηθώ στο χώρο μου πλέον είναι εκτός πραγματικότητας. Είμαι έτοιμος ντυμένος με τα κλειδιά στο χέρι να ξεκινήσω, η ώρα 6.20 όταν με ξαναπαίρνουν για ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΚΥΡΩΣΗ.

Πλέον έχω θολώσει, είμαι έτοιμος να πάω Βριλησσού ως το σχέδιο Άλαμο όταν με ξαναπαίρνει το πρακτορείο κ μου λένε ‘πας Συγγρού στο Grand κ σε περιμένει καβλωμένη η Αμίνα’. Η ώρα 6.30 κ ξεκινάω με το αυτοκίνητο να το φέρνω στα όριά του, στο μεταξύ να με παίρνει η Angie και να μου λέει ότι μου έστειλε φωτό της Αμίνας με εμένα να απαντάω ότι είναι αδιάφορο το πώς μοιάζει, 6.45 φτάνω Συγγρού, ιδρωμένος γιατί με τόση γαμωζέστη το A/C δεν πρόλαβε να δροσίσει την καμπίνα, μπαίνω, κάνω check-in, ανεβαίνω ιδρωμένος με ταχυπαλμία, με υποδέχεται η Αμίνα κ ξεκινάει το πείραγμα κ εννοείται ότι με στέλνει για ντους.

Κάτω λοιπόν από τέτοιες συνθήκες η γυναίκα αυτή κατάφερε να με κάνει στο λιγοστό χρόνο που μου είχε απομείνει μέχρι τις 7.15 να ζήσω μια υπέροχη GF εμπειρία, κ να ξεχάσω την πίεση του χρόνου.

1.ΜΕΓΑΛΟ respect σε Angie, Monica, Elsa για τη διαχείριση κρίσης, τη συνολική διαχείριση και το ότι κατάφεραν σε τέτοιες συνθήκες να μην βρεθώ κρεμασμένος και δεν το παράτησαν.
2. Έντονη παρατήρηση και τράβηγμα αυτιού στο συναγωνιστή που τραυμάτισε την Καρολίνα, φίλε στο λέω με απόλυτο bro code, δες το λίγο διαφορετικά, πάρτο αλλιώς κ θα το διασκεδάσεις περισσότερο, πέφτοντας βαθιά στη limbo της ηδονής όπως οι περισσότεροι από εμάς εδώ μέσα
3. Ευχαριστούμε το YourAngels και τις γυναίκες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν, kudos to IvanTheGreat!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, Elganador, chris1955 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2022
Φιλε παρα τριχα γλιτωσες το εγκεφαλικο μου φαινεται...
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, chaoserevos
18 Ιουλίου, 2022
Την δαγκωσε με το πανω κεφαλη,η το κατω;;;
review reaction 1 review reaction 3 chaoserevos, hornyasfuck
18 Ιουλίου, 2022
α) Ἐρώτημα: 7:15 ἔπρεπε νά 'σουν στὴν κοινωνική ὑποχρέωση ἤ 7:15 ἄρχιζε μάλιστα ἡ ὑποχρέωση... β) Μᾶλλον θέλει ξύλο ὁ "συναγωνιστής" Έρχεται ροπαλιάΈρχεται ροπαλιάΈρχεται ροπαλιάΈρχεται ροπαλιά
review reaction 1 chaoserevos
18 Ιουλίου, 2022
@hornyasfuck

8 έπρεπε να βρίσκομαι Ανατολική Αττική. Για να βρίσκομαι 8 ανελαστικά, το απολύτως αργότερο που έπρεπε να ξεκινήσω ήταν 7.15
Όσο για το συναγωνιστή, όπως είπα δεν είμαι σε θέση να λύσω τα ψυχολογικά ολόκληρου του πλανήτη, παρέθεσα ωστόσο μια καλύτερη εναλλακτική και για τις 2 πλευρές, η οποία στο στρατηγικό πίνακα των επιλογών καταλήγει σε win-win, αν δεν είναι σε θέση ο καθένας να το αντιληφθεί συναισθηματικά, τουλάχιστον να το καταλάβει τεχνικά. Με ζαλίζουν στο τρολλινγκ κάποιοι συναγωνιστές για το πώς γίνεται να κάνω συνεχόμενα καλές κριτικές. Η απάντηση είναι ότι βλέπω τις γυναίκες ισότιμα, γνωρίζω ότι τους αρέσει στο ίδιο επίπεδο το σεξ όσο και στους άντρες, κάνω σεξ είτε χωρίς να πληρώνω είτε πληρώνοντας, θεωρώ τις συνοδούς ειδικό δωράκι αυτοεκτίμησης προς εμένα και το κυριότερο, εκτιμώ το χρόνο μου ως το μεγαλύτερο περιουσιακό μου στοιχείο, οπότε σπάζομαι ιδιαίτερα όταν δεν βγαίνει θετικό αποτέλεσμα. Αναγνωρίζω επίσης ότι στο περιβάλλον που ζω ζουν επίσης και αρκετοί πρωτόγονοι, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς κ όχι μόνο στο σεξ, επομένως δεν είμαι εγώ αυτός που θα κάνει καλά τον κόσμο ή θα τον κρίνει. Κ αυτό το κακό με τις ακυρώσεις που προκαλούνται από πρωτόγονες καταπονήσεις των γυναικών πρέπει επιτέλους να σταματήσει, έχω 1 στις 5 ακυρώσεις, αυτή τη φορά έτυχε να συμβούν ταυτόχρονα και άλλα απρόβλεπτα (δεν άκουγα το κινητό) και η φάση κατέληξε να κλιμακώνεται άσχημα, αλλά αν πιάσουμε τη βασική αιτία της ακύρωσης είναι ότι ένας συναγωνιστής θεώρησε ότι είναι ο μοναδικός πελάτης της ημέρας, το σύμπαν περιστρέφεται γύρω από αυτόν και έβγαλε τα εσώψυχά του στη γυναίκα που είχα κλείσει κ εγώ μετά από αυτόν χωρίς να ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο πέρα από το ξέσπασμά του.
Αυτά
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4