Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λοιπον τη Μιλα οταν την ειδα αρχικα ημουν σιγουρος οτι πολυ δυσκολο θα ναι στη πραγματικοτητα οπως το θεομουνο που απεικονιζεται στις φωτος αλλα ειπα εστω και κοντα να ειναι σε αυτο που θα αντικρισω απο κοντα αξιζει να δοκιμασω μια συνεδρια μαζι της οπως και εκανα .
Την εκλεισα αργα το απογευματακι λοιπον σε ξενοδοχειο των νοτιων προαστιων και εφτασα νωριτερα περιμενοντας την μπανιαρισμενος . Οταν χτυπησε η πορτα και ανοιξα αρχικα θα θελα να αναφερθω στην ενδυμασια . Φορουσε ενα αερινο μακρυ πρασινο καλοκαιρινο φορεμα , σανδαλια , κρεμαστα σκουλαρικια , ενα μπλουζακι κοντομανικο ελαφρυ καλοκαιρινο απο πανω με γυαλια ηλιου , σανδαλια και καπελο αυστραλεζικο . Δε μπορουσα να διακρινω πολλα απο το προσωπο ακομη περαν απο ενα χαμογελο , παντως περιμενα ενα πιο sexy outfit να με αναψει λιγο . Οκ δεν ειχα ζητησει κατι συγκεκριμενο αλλα η ενδυμασια ηταν για καφε χαλαρο με τις φιλες της μια ωραια Κυριακη πρωι σε ενα παραθαλασσιο καφε και σιγουρα οχι ενδεικνυομενη για ερωτικη συναντηση .
Τελοσπαντων προχωραμε να πω δυο λογια για την εμφανιση . Η Μιλα εχει καλο σωμα , μου φανηκε ισως γυμνασμενο , ειναι μετριου αναστηματος απο 1.65 μεχρι 1.68 μαξ την εκανα , συμπαθητικα ακρα , μακρια ισια καστανα μαλλια , 2,5αρι φυσικο στηθος που γεμιζει ολη η παλαμη οταν το χουφτωνει , εντονες θηλες και ενα πεταχτο ομορφο κωλο , γνωμη μου αποτελεσμα γυμναστικης . Το προσον θα λεγα ειναι ο πεταχτος κωλος της απο το ολο συνολο . Το προσωπο τωρα εχει αισθητες διαφορες με αυτο των φωτογραφιων , εχει γωνιες και ειναι πιο σπασμενο και κατ 'εμε προδιδει και την ηλικια της . Ασχημο δεν ειναι αλλα καμια σχεση με αυτο στις φωτο , ενα μετριο προσωπο . Κατα τα λεγομενα της ειναι 25 , προσωπικα θεωρω οτι δυσκολα ειναι κατω απο 30 . Αυτο το ορθιο χιλιομετρο που βλεπετε στις φωτογραφιες με το αγγελικο προσωπο μη περιμενετε να το δειτε , αν δε πατε ομως με αυτες τις προσδοκιες ισως να αποφυγετε μια πρωτη μικρη ξενερα .
Ευγενικη με χαμογελο και λιγο σοσιαλ στην αρχη ( σπουδαζει τουριστικα , της αρεσει η Ελλαδα και μενει Μοσχα , θελει να ανανεωσει τη βιζα της γιατι ληγει κτλ ) . Εν συνεχεια κατευθυνεται για ντουζακι και βγαινοντας αφηνει τη πετσετα και ξαπλωνει διπλα μου με τα ασπρα εσωρουχα της για να αρχισουμε τα χουφτωματα . Στο σωμα εχει πιασιματα να πω .

Με το ξεκινημα μετα απo λιγα φιλακια ανευρα χωρις γλωσσα ( ουτε και γω το επεδιωξα με γλωσσα ) ειχα αρχισει να ''ανεβαινω'' . Με ξεκιναει αφου κατεβηκε αργα αργα με μια πιπα ακαποτη με χερι στην αρχη το οποιο της το εβγαλα . Μετρια πιπα με λιγο δοντι αλλα η δουλεια ειχε γινει . Αφου επαιζαν τα δικα μου δαχτυλα με σαλιο στο αιδοιο της ταυτοχρονα και ασταματητα μετα απο λιγο τη στηνω στα πλαγια για τη 1η διεισδυση . Ο τροπος που στηνοταν με αγκωνα ορθια και τραβιοταν μου δειχνε οτι δεν ηθελε να το παρει ολο μεσα της . Μου ελεγε κιολας λογω μεγεθους να μπω αργα και να μη πηγαινω εντονα . Δε την αφησα να παιξει με τους ρυθμους της ομως , βγαζω τον αγκωνα της , τη ξαπλωνω τελειως και κολλαω τα σωματα μας αγκαλιαζοντας την και χουφτωνοντας ταυτοχρονα τις βυζαρες της εντονα ενω διεισδουσα με σταθερο ρυθμο αλλα ασταματητα για καμποση ωρα . Μετα απο λιγο καταλαβε οτι το παιχνιδι θα παιχτει σε δικο μου τεμπο εντονο καθοτι ηδη ειχε αρχισει να ιδρωνει οπως και γω και τη στηνω αμεσως ιεραποστολικα . Ξανα τα ιδια εκλεινε με τροπο τα ποδια της για να μη μπαινω τελειως οποτε ξαπλωνω πανω της και χουφτωνοντας τα κωλομερια της αρχισα ενα ρυθμικα εντονο και δυνατο κοπανημα με κινηση της λεκανης μου που την εκανε να καταλαβει οτι ειναι ματαιο να προσπαθει να με παει με τα νερα της αναιμικα . Πλεον ειχε αφεθει και οι κραυγες ειχαν μια αλλη χροια πιο αληθοφανη σιγουρα σε σχεση με τις αρχικες ενω εκανε προσπαθειες να με φιλησει . Αμεσως χωρις καθυστερηση τη γυριζω στα 4 για να αρχισω εντονη διεισδυση με θεα το κωλο της και αφου σφαλιαριζα χωρις σταματημο τα κωλομερια της για καποια ωρα και τη πηδουσα δυνατα , τη βγαζω για να μη τελειωσω και τη βαζω γρηγορα απο πανω μου να με καβαλησει . Δε την αφησα να δωσει ρυθμο καθολου , ηθελα να τη γαμαω μονος μου με τη κινηση της λεκανης μου και τη γαμουσα με δυνατα μπασιματα και με δυνατο ρυθμο που πρεπει να μας ακουγε ολο το ξενοδοχειο απο τις κραυγες εκεινη την ωρα . Σκοπος μου ηταν να τη γυρισω reverse cow αλλα εκει που κραταγα τα κωλομερια της στο καβαλημα κανει μια κινηση μπροστα και χτυπαει στο πλαστικο κεφαλαρι του κρεβατιου . Σταματημα για ελαχιστο αλλα με προτροπη της ιδιας να συνεχισω τη ξαναεστησα στα 4 οπου και εδωσα ενταση ξανα και τελειωσα πετωντας τα στα κωλομερια της . Ειχαμε γινει στουπι στον ιδρωτα και παροτι δεν ειναι η κοπελα που θα σου βγαλει το εντονο ταμπεραμεντο σαν εικονα και σαν υπηρεσιες ( προτιμα χαλαρους ρυθμους εμφανως ) , απολαυσα ενα πολυ δυνατο γαμησι στο 1ο γυρο .
Μπανακι , λιγο σοσιαλ και 2ος γυρος αφου καναμε και οι δυο ενα γρηγορο ντουζακι . Ξεκιναμε και τη στηνω στα 4 στο κρεβατι και αρχιζω να της κανω ενα δυνατο γλειφομουνι εχοντας αυτη γυρει στο κρεβατι το κεφαλι της , με χουφτωματα ταυτοχρονα στις βυζαρες της με το ενα ή και τα δυο μου χερια προτεταμενα και τη μουρη μου να γλειφει διχως ελεος κολλημενη στη μουναρα της . Εχει καλη αισθηση το αιδοιο της να πω και ειναι πεντακαθαρη και ξυρισμενη . Δε περναει πολυ ωρα που ειχε αναψει ξανα η φαση πολυ εντονα και της ζηταω να μεταφερθουμε στο τραπεζακι του δωματιου . Εκει ανεβαζω το ενα ποδι της πανω στο τραπεζακι και στηνοντας την με φατσα το τοιχο και εγω απο πισω της ξεκιναω δυνατα μπασιματα πιανοντας τη λεκανη της με δυναμη και γαμωντας την ασταματητα για καποια ωρα εισχωρωντας οσο πιο βαθια γινοταν με τη λεκανη μου να χτυπαει με παθος τα κωλομερια της . Εδειξε να το γουσταρει και με παρακαλουσε να μη σταματαω καθολου ενω εκεινη κρατουσε το ενα χερι της στο τραπεζι και το αλλο στο καθρεφτη για να μη χανει ισορροπια . Επειδη ειμαι πιο ψηλος , το ενα ποδι της ηταν στις μυτες αρκετη ωρα και για να μη τη κουρασω αλλο γιατι εδειχνε να λυγιζει με το χρονο , τη μεταφερω στο κρεβατι για να καταθεσω . Τη βαζω να ξαπλωσει τελειως μπρουμυτα με ανοιχτα χερια και της κλεινω τα ποδια και ξαπλωσα και γω απο πανω της με στηριγμα στους αγκωνες μου κανοντας βαθιες διεισδυσεις με τη λεκανη μου εχοντας σταθερο ρυθμο . Εβαλα κι αλλη ενταση σε αυτη τη σταση ( ηθελα να τη τελειωσω στα ορθια αλλα ειχε κουραστει απο τις δυνατες πουτσιες στηριζομενη στις μυτες του ενος ποδιου ) και μετα απο λιγη ωρα πεταω καποτα και τα πεταω πανω απο τα καλοσχηματισμενα κωλομερια της . Ειχαμε ιδρωσει ξανα πολυ εντονα και ξεφυσουσε λιγη ωρα για να βγαλει την ενταση απο μεσα της . Λιγα σοσιαλ οπου με ρωτησε αν βγαζω τοση ενταση παντα στο σεξ ή αν ειχα πολυ καιρο να γαμησω ,χαχα . Εστι ειμαστε εμεις οι μεσογειοι της λεω , τα κανουμε ολα με παθος .Μπανακι , μια αγκαλια με φιλι στο στομα και με χαιρετησε κλεινοντας μου το ματι .
Λοιπον αλανια μου σχετικα με τη κορασιδα εν γενει . Ειναι διαφορετικη απο τις φωτο εμφανεστατα , καμια σχεση με τη μουναρα των φωτογραφιων , δεν ειναι ασχημη κοπελα , μια τυπικη ρωσιδα που μοιαζει περισσοτερο με πολωνεζα θα λεγα με καλο σωματακι και κυριως κωλο ( της το πα για το πολωνεζα οτι μοιαζει και μου πε οτι της το χουν ξαναπει ) , ντυσιμο ψιλοτρατζικ , θα κοιταξει να σας ξεπεταξει αν την αφησετε να παρει αυτη τα γκεμια αλλα με τροπο και με ευγενεια ωστε να μη φανει ασχημο . Εχει σκαρι που αντεχει αν αναλαβετε εσεις πρωτοβουλια βεβαια για δυνατο κοπανημα . Πολλες φορες οσο κι αν γουσταρουμε τσοντοκαταστασεις καποιοι ( που σαι μωρη Ντασα υπερκαυλα τσονταρια ) καποια σκαρια δε μπορουν να το υποστηριξουν με τιποτα . Αυτη μπορει αλλα θα το αποφυγει οποτε θελει πρωτοβουλια αν τυχον αποφασισετε να τη περασετε τεστ ντραιβ και να μη κωλωσετε .
Δε θα τη ξανασυναντουσα , δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο να θυμαμαι σαν εμφανιση ουτε σαν υπηρεσιες αλλα το σεξακι το ευχαριστηθηκα απο ενα σημειο και μετα δε θα πω ψεμματα . Αυτο εγινε βεβαια επειδη πηρα εγω τη πρωτοβουλια κινησεων και για κανεναν αλλο λογο . Η κοπελα μου πε οτι θα μεινει μια βδομαδα ακομη , να πω οτι δε δεχτηκε εκσπερματωση στο προσωπο που γραφει το σαητ και ζητησα επιπλεον ( μου πε δε θελει και προτιμα σωμα ) και τα λεφτα τα πηρε στο τελος .

Αυτα και να περνατε καλα μαγκες μου γιατι η ζωη φευγει γρηγορα .Α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.339
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., Διαγραμμένο μέλος 204057, THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2022
Μπας κ ξερει απο coding λες κ διαβαζω κωδικα τα χεις γραψει
J
Johnykk
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, maradona7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1