Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 15 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με τη Ντανιέλα στον Πρίαμο Μεταμόρφωσης εν αναμονή της συναυλίας των Maiden. Η κοπελα έφτασε με είκοσι λεπτά καθυστέρηση για την οποία με ενημέρωσε άμεσα το γραφείο. Μιας και αναφέρθηκε, να πω πως το γραφείο παρέχει άμεση, εύκολη και κατατοπιστική επικοινωνία.

Ανοίγει η πόρτα και αντικρίζω μια γλυκιά κοπέλα, ντυμένη casual να μου χαμογελά. Δεν διέκρινα τη λάμψη των φωτογραφιωνε αλλά μες την απλότητα της ήτανε ενδεχόμενος πιο όμορφη από κοντά. Δεν μου πολύ αρέσουν τα μακιγιάζ έτσι κι αλλιώς. Με το που άφησε το τσαντάκι της άρχισε να με φιλάει. Λέω εδώ είμαστε. Μπήκε για μπάνιο κι επέστρεψε με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω της. Συνέχιζε τα φιλιά, όπου γίνονταν και πιο υγρά. Της αφαίρεσα την πετσέτα κι αντίκρισα δύο υπέροχα βυζιά φυσικά. Τα εγλειψα και είδα τις ρώγες να σκληραίνουν. Ως προς το σώμα να πω πως έχει μια σχετική χαλάρωση όχι κάτι τρομερό αλλά το σώζει η ηλικία της(21). Κατέβηκε και ξεκίνησε πίπα με αργούς ρυθμούς αλλά σταδιακά έδινε ένταση. Δόντι δεν ένιωσα παρά ελάχιστο και μόνον όταν επεδίωκε να ανεβάσει ρυθμο. Ξεκινήσαμε με κείνη από πάνω. Όταν ένιωσε άνετα έκανε ωραία καθίσματα δυνατά. Τη γύρισα ιεραποστολικά όπου πλέον (τάχα) με φιλούσε με δική της πρωτοβουλία. Στην αρχή δε με αφηνε να δώσω ένταση στις διεισδύσεις, ωστόσο μετά από δυο-τρια λεπτά άνοιξε τα πόδια και δοκίμαζα απόκοσμη ηδονή από το μουνι της. Εκεί ήρθε και το πρώτο τέλος.

Μπάνιο και συνέχεια με εμένα να τη γλείφω. Ένα σημαντικό φάουλ το ότι ζήτησα 69 και μου το αρνήθηκε με νάζια και άλλα τεχνάσματα. Οκ. Δεν ξενέρωσα ιδιαίτερα απλά μου φάνηκε κάπως. Τέλος πάντων κατέβηκα πιο κάτω όπου ήτανε μοσχομυριστη και πεντακάθαρη. Την ένιωθα να κατεβάζει υγρά και η συμμετοχή άγγιζε τα όρια της αληθοφάνειας. Συνέχεια από κει που το αφήσαμε με ιεραποστολικό. Πιο έντονοι ρυθμοί αυτή τη φορά και μεγαλύτερη καύλα στη συμμετοχή της. Αρχίσαμε να ιδρώνουμε οπότε λέω πάμε doggy. Το στήσιμο της μου γέννησε απύθμενη ηδυπαθεια. Με κοιτούσε από τους καθρέφτες και κουναγε τη μέση της κι αυτή με δύναμη προς τα πίσω. Πόσο κρίμα που δεν δίνει τον κώλο της. Και για μια στιγμή μετά από καιρό κατάφερα να είμαι παρών με όλες μου τις αισθήσεις και δυνάμεις σε μια συνεύρεση, έστω πληρωμένη. Με το κλείσιμο της ώρας μας ήρθε και το δεύτερο τέλος πιο ηδονικο και πιο άγριο από το πρώτο.


Να πω πως αγγλικά ξέρει τα πολύ βασικά εξ ου και η χαμηλή βαθμολογία στην επικοινωνία. Αν και δεν χρειαζόταν να μιλαμε ιδιαίτερα στο διάλειμμα γιατί είχε ξαπλώσει διπλα και με φιλαγε συνέχεια. Βγάζει κάτι το αματουρικο, είναι ταυτόχρονα γλυκειά και κολασμενη.

Βγαίνοντας να φύγω πάτησα το play στο καμποσων χρόνων mp3 μου κι άκουσα αυτούς τους στίχους:

Can I tempt you, come with me,
Be Devil may care, fulfil your dream,
If I said I'd take you there,
Would you go, would you be scared?

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
1.265
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, THV, Learxos και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2022
Το Μεγαλύτερο Άλμπουμ Maiden!
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, TOMCRUISE, panagoskgkp
03 Αυγούστου, 2022
Αποφευγουν το στοματικο συναγωνιστη γιατι αμα εισαι μαεστρος δεν γλυτωνουν οργασμο και χυσιμο
review reaction 3 panagoskgkp, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2