Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 15 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με την Daniella στο χώρο της μετά από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο.

Πρώτη εντύπωση πολύ θετική, μου ανοίγει την πόρτα μια νεαρή κοπέλλα φορώντας μια κοντή sexy ρόμπα. Πολύ φιλική και χαμογελαστή. Μετά το φρεσκάρισμα ξεκινήσαμε με αμοιβαία χαδάκια και δεν άργησαν να πέσουν τα πρώτα γλωσσόφιλα. Φιλάει πολύ όμορφα και ευχαριστήθηκα φιλιά σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, ελπίζω να μην το μετανιώσω!

Συνεχίζοντας αφαιρώ σιγά σιγά τη ρόμπα και αποκαλύπτεται ένα ωραίο σετ εσωρούχων και ένα αφράτο νεανικό σώμα. Σύντομα αφαιρέθηκαν και τα εσώρουχα και η θέα του φυσικού, πλούσιο στητού στήθους ήταν απολαυστική. Πολύ όμορφο, φρέσκο προσωπάκι, σώμα σφιχτό λίγο γεμάτο αλλά τα νειάτα υπερκαλύπτουν κάθε μικρή ατέλεια. Επιδερμίδα καθαρή, ανοιχτόχρωμη, χωρίς tattoo, μαλλιά ξανθά με βελουδίνη αφή (κομμώτρια γαρ). Νινάκι κλειστού τύπου, καλοσχηματισμένο και καθαρό. Οι φωτογραφίες ίσως και να την αδικούν και όταν της το ανέφερα μου είπε, προς τιμή της, ότι ζήτησε να μην επεξεργασθούν πολύ τις φωτογραφίες της με το photoshop.

Στα του αγώνα πολύ GFE κατάσταση με χαδάκια, φιλάκια και καλή συμμετοχή. Αν και έχει κάποια εμπειρία στο χώρο δεν έχει αποκτήσει επαγγελματική συμπεριφορά και διεκπαιρεωτική αντιμετώπιση. Το δωμάτιο είχε καθρέπτες και αυτό αύξανε την απόλαυση.

Μέτρια Αγγλικά αλλά το προσπαθεί, μιλάει και λίγα Τούρκικα γιατί όπως μου είπε η αδελφή της ζει στην Τουρκία αλλά και αυτό φυσικά δεν βοήθησε την επικοινωνία. Νεαρή κοπέλα από την Ουκρανία, έχει φύγει εδώ και έξι μήνες από το σπίτι της και ταξιδεύει για δουλειά και σε φίλους. Για πόσο ακόμα άραγε θα ταλαιπωρούνται αθώοι άνθρωποι για τις βλέψεις παρανοϊκών ηγετών;

Μια πολύ τίμια συνάντηση με μια νεαρή κοπέλα που την ευχαριστήθηκα αρκετά και για έναν λόγο παραπάνω, έμοιαζε αρκετά και στο πρόσωπο και στο σώμα με μια φοιτήτρια που μένει στη γειτονιά μου και που δεν θα τολμούσα να πλησιάσω ερωτικά. Ευχαριστώ το Glamour που μας δίνει την ευκαιρία να ζούμε τέτοιες εμπειρίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 THV, golden21, TOMCRUISE και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού