Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ωραια ψηλη γυναικα 1.75 και με πιασιματα, βυζι 2αρι κωλος ωραιος γεματος στητος, εχει εντονη διαθεση για σεξ και το δειχνει, ισως την πετυχα και ξεκουραστη γιατι την πηρα απογευμα νωρις.

Προσωπο πιο κοντα στη φωτο εκει που βγαζει μια γουνα, αρκετα συμπαθητικο. Αρκετα μελαμψη, λατιν χαρακτηριστικα, δηλωνει Αγγλιδα, πολυ καλη επικοινωνια με τα Αγγλικα και κοπελα μορφωμενη κιολας με πτυχια, το κανει για τα εξτρα χρηματα οπως μου ειπε για να ταξιδευει.

Χωρις πολλα πολλα την αρπαξα στην αρχη , μετα τις πρωτες τυπικες συστασεις, ισως και αγενως ?γιατι με καυλωνε φουλ, την τεσταρα για φιλι με γλωσσα και το εδινε φουλ. Γρηγορα γδυθηκαμε και το καναμε στα ορθια πρωτα, της τον εβαλα πρωτα λιγο απο μπρος οπως φιλιομασταν φουλ, και μετα doggie στα ορθια καθως την ειχα μπροστα στον καθρεφτη, εκανε σαν να παιζαμε σε τσοντα, νομιζω οτι το ζουσε στα αληθεια ή μπορει και να ηταν ΠΑΡΑ πολυ καλη ηθοποιος, δε ξερω ? οπως και να χει τα δωσα ολα ? και δεν αργησα να τελειωσω πανω στο κωλο της.

Εγω επεσα ξερος στο κρεβατι αυτη πηγε στο μπανιο για το πρωτο ντους. Ολα αυτα σε μερα με φουλ ζεστη, σχεδον καυσωνα και σε δωματιο με ασχημο κλιματισμο.

Ηρθε αρκετα γρηγορα απ το μπανιο, δεν εδωσα σημασια πηγα κι εγω για ντους και μετα αμεσως ξεκινημα 2ου γυρου. Εκει πιπα φουλ βαθια, το κατεχει το αθλημα, και μετα ξεκινημα με doggie, μετα πλαγια κι εκει εφαγα τη 1η ξενερα καθως αρχιζα να εχω μυρωδιες ? δεν εδωσα σημασια καθως η γκομενα ειναι φουλ καυλα , αλλαξαμε σε ιεραποστολικο οπου και τελειωσα.

Αν και της ειπα για καλυτερο ντους λογω ζεστης και πολυ ιδρωτα , και καθισε και παραπανω τη 2η φορα στο ντους, η 3η φορα σεξ, που θα το προλαβαινα γιατι ειχα σχεδον μιση ωρα μπροστα μου, δεν πετυχε. Λιγο η πολυ ζεστη στο δωματιο, λιγο και η μυρωδια που μου ξαναηρθε αχνα στο ξεκινημα καθως φιλιομασταν στο κρεβατι με εκανε να το κοψω και να το ληξουμε 10 λεπτα προωρα το ραντεβου.

Τι να πω... ή η σχεση της με το σαπουνι και τα αρωματα να μην ειναι τοσο καλη ή η πολυ ζεστη σε συνδυασμο και με εντονη μυρωδια του σωματος της να με χαλασε παραπανω.

Παντως θα την ξαναεπαιρνα μονο και μονο γιατι κοριτσια νεα, ομορφα και με παθος σαν κι αυτην, πολυ δυσκολα φερνουν τα γραφεια πλεον , ατιμα fb και insta μας καταστρεφετε ?, ειχε και αυτη πολυ δυνατο insta σε influence level, (δε μου το δωσε ?) μαλιστα φοραγε ρουχα χορηγια ? ειχε αρχισει να μου λεει στην αρχη που την εγδυνα αργα πριν την αρπαξω ?

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουλ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
305
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Antonis_Greece4, james034 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2022
τόσο χάλια η φάτσα και έβαλες 5 ?
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
16 Ιουλίου, 2022
Σιγουρα 2 λαθη εκανε
αυτη ειναι προσωπαρα
πηγα αλλα στο σερβις πριν ξεκινησουμε μου ειπε νο κις οραλ γιθ κοντομ και δεν προχωρησα
νομιζα ειχε αλλη μια κριτικη εδω
G
geroksouras
review reaction 1 hornyasfuck
16 Ιουλίου, 2022
Οχι δεν ειναι χαλια σε καμια περιπτωση, αλλα οχι και αυτο που περιμενεις λογω του οτι οι φωτο παραειναι επαγγελματικες και με πολλα φιλτρα, και τρως μια ξενερα. Για τη βαθμολογια ηθελα να τονισω το καλυτερο σωμα σε σχεση με το προσωπα
review reaction 1 hornyasfuck
16 Ιουλίου, 2022
Ειναι πως θα κατσει μαλλον κι εγω εχω διαβασει για κριτικες με φιλια με γλωσσα και η γκομενα ουτε καν χειλη, μαλλον της εκανα καλη εντυπωση τι να πω :-) πιπα δε μου ανεφερε καθολου για προφυλακτικο, μηπως κατι αλλαξε στην τακτικη της, γιατι θυμαμαι ηταν η πρωτη της ή δευτερης της μερα οταν την πηρα. Παντως ρε παιδια απο μυρωδια σε εσας πως ηταν; εγω εφαγα ηττα με αυτο, μυριζε αρκετα οταν ιδρωνε :-(
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4