Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κατ αρχας να πω οτι η Ντινα ειναι η 2η ανεξαρτητη που παιρνω αυτες τις μερες μιας και αποφασισα να κανω ερευνα σε πιο αχαρτογραφητα νερα μες στο καλοκαιρακι μηπως και κατσει καμια καλη περιπτωση απο καποιο σιτιτουρι που κινειται σολο . Η πρωτη πριν λιγες μερες ηταν καλη περιπτωση χωρις να τρελαθω βεβαια αλλα μου εδωσε κινητρο να συνεχισω να κινουμαι σε ανεξερευνητο εδαφος .

Αφου βρηκα την αγγελια και της εστειλα μηνυμα για συναντηση μου εστειλε κατ αρχας τις χρεωσεις που ειναι οι εξης : Για incall 150 για μιση ωρα , 200 για 1 και 400 για 2 ωρες. Για outcall 1 ωρα 250 συν ταξι . Στις υπηρεσιες χρεωνει επισης 30 ευρω επιπλεον τη καταποση στο στομα και anal για τους λατρες του ειδους μου πε οτι δε κανει . Η επομενη κινηση μου ειναι να της ζητησω να μου στειλει φωτο , καθοτι οποια μου αρνειται κατι τετοιο δε τη συνανταω . Λοιπον μαγκες στις φωτο που μπορειτε να τις ζητησετε ( οι φωτος του σαητ δεν αντιστοιχουν στη πραγματικοτητα , ειναι αλλη κοπελα ) θα δειτε ενα πλασμα πολυ ομορφο που εμενα προσωπικα μου αρεσε τοσο που αποφασισα να προχωρησω να κλεισω σε ραντεβου για την επομενη μερα κιολας .

Η κοπελα οπως θα δειτε και στις φωτο αλλα και απο κοντα ( οχι του σαητ τις φωτος αλλα αυτες που θα σας στειλει ) ειναι μια μετριου αναστηματος ξανθια κοπελα με υπεροχο προσωπο και ματια , 2αρι στηθος φυσικο και ωραιο στην αφη , απαλο φρεσκο νεανικο δερμα , ωραιες καμπυλες θηλυκες χωρις κανενα ιχνος λιπους αλλα με πιασιματα και μακρια ξανθα μαλλια που τα πιανει κοτσο . Ειναι πιτσιρικα μεταξυ 20-22 θα την εκανα και δεν εχει τιποτα πλαστικο πανω της ενω και το κωλαρακι της χωρις να ναι ιδιαιτερα πεταχτο δενει πολυ αρμονικα με το υπολοιπο σωμα σα συνολο .

Το προγραμμα που πηρα ηταν μισης ωρας ( 150 εδωσα ) καθοτι ειχα κανει αρκετο σεξ τη προηγουμενη μερα και δε σκοπευα να παω την επομενη αλλα αποφασισα να περασω ενα μισαωρο μαζι της επειδη με ειχαν κερδισει οι φωτος . Η συναντηση ελαβε χωρα στο χωρο της ( διαμερισμα που νοικιαζει στο Φαληρο κοντα στη παραλια ) και μολις περασα μου ζητησε ευγενικα να βγαλω τα παπουτσια και να περασω για ντουζακι . Ηταν ντυμενη με ενα κομπινεζον και φορουσε μονο το κατω εσωρουχο αφηνοντας να διαγραφονται οι θηλες της στο φορεμα κατι που με εκανε να ανυπομονω να μπω στη μαχη.

Δε θα κουρασω πολυ με λεπτομερειες , η κοπελα δεν ειναι για pse καταστασεις που γουσταρω αλλα ο ορισμος της gfe φασης παροτι οταν εδωσα ενταση στα 4 και ωντας ξαπλωτη μπρουμυτα τελειως , δεν ακουσα κανενα παραπονο , τουναντιον με αληθοφανεις κραυγουλες εδειξε να το απολαμβανει . Ειναι πολυ γλυκια και ευχαρη υπαρξη και σου βγαζει πολυ θετικη ενεργεια , μεγαλο μειον ομως να σημειωσω οτι δε δινει φιλια . Μπορει να μη τη ξεκλειδωσα στο ενδιαμεσο δε ξερω αλλα δεν επεμεινα . Να σημειωσω οτι παντα ειμαι πεντακαθαρος και σπανια τα επιζητω αλλα μου βγαζε πολυ φαση οτι ειμαι με το κοριτσι μου στα μελια και ηθελα να τη γευτω . Η πιπα που μου πηρε ηταν ακαποτη χωρις δοντι καθολου ωραια και βαθια και εκτος απο τις παραπανω στασεις που ανεφερα , τη πηρα σε ιεραποστολικο , πλαγιαστα και αυτη καβαλα απο πανω μου ( cow οχι reverse cow ) . Τελειωσα οταν την ειχα στα 4 και τα πεταξα στα ομορφα κωλομερια της.
Εν ολιγοις , μου αρεσε παρα πολυ η εμφανιση της οπως και η διαθεση της και η γλυκυτητα που εβγαζε , σεξακι καναμε καλο και γουσταρα που εδειξε να το απολαμβανει και η ιδια ή τουλαχιστον αυτο εβγαζε ειδικα οταν εδωσα ενταση και για μενα ειναι ο ορισμος της gfe βιζιτας με εξαιρεση τα φιλια αν μπορεσετε να τη ξεκλειδωσετε . Παροτι δεν ειμαι του χαλαρου τεμπο στο σεξ θα τη ξαναδοκιμασω για 2 λογους . Ο ενας ειναι για να γευτω το αιδοιο της γιατι ειναι πεντακαθαρο και μοσχομυριστο και δε το εκανα τη 1η φορα ( θα τη βαλω για 69 να κανουμε δεδομενα στην επομενη συναντηση ) και ο 2ος γιατι ειναι ενα φρεσκο νεανικο πιπινι που εμφανισιακα μ αρεσει παρα πολυ και πιστευω οτι ισως μπορει να τη ξεκλειδωσω σε λιγο μεγαλυτερο προγραμμα ( 1ωρα βασικα )
Μου ειπε στο τελος οτι κανει συναντησεις μεταξυ 11 το πρωι και 2 το βραδυ και θα μεινει στην Αθηνα μεχρι 4 Αυγουστου .

Αυτα μαγκες μου και να περνατε καλα γιατι η ζωη ειναι μικρη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 12, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.339
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, vltepdr, spor48 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουλίου, 2022
Συγνώμη μια ερώτηση να κάνω. Μισή ώρα 150 ευρω η μία πόσο είναι; 300;;
review reaction 3 savvass, hornyasfuck
14 Ιουλίου, 2022
Στις φωτό που έχει στην αγγελία φαίνεται σαν να χει κάνει καμιά 30αριά συνεδρίες σολάριουμ ???
review reaction 3 hornyasfuck, maradona7
14 Ιουλίου, 2022
Aυτο φαινεται θεϊκο πλασμα !οταν λες μετριου αναστηματος , περιπου ποσο την κανεις ? μπορεις να στειλεις αγγελια ή τηλεφωνο? σε ευχαριστω
review reaction 1 hornyasfuck, maradona7
14 Ιουλίου, 2022
Μπορείς να μου στείλεις την αγγελία;
review reaction 1 hornyasfuck
15 Ιουλίου, 2022
Ο φίλος γράφει : > Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: ------ > "Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!"
review reaction 1 hornyasfuck, maradona7
15 Ιουλίου, 2022
Νομιζω κανει μπαμ οτι οι φωτος ειναι φεηκ εν προκειμενω
review reaction 1 hornyasfuck, maradona7
15 Ιουλίου, 2022
Πιο προμότορας, πεθαίνεις

Π
review reaction 1 hornyasfuck
15 Ιουλίου, 2022
@Filde Sk Ἔγραψε ὁ συναγωνιστής: 200
review reaction 1 olddog, FIDEL Sk, maradona7
15 Ιουλίου, 2022
Η μια ωρα ειναι 200 . Οι φωτος δεν ειναι αληθινες , ριμαι απο αλλη κοπελα , αλλα μολις σας στειλει τις αληθινες μεσω whatssap θα καταλαβετε τι εννοω για τι πλασμα προκειται . Υψος περιπου 1.62-1.65 . Σου εχω απαντησει σε πμ για το τηλ φιλε Κωσταντινε
review reaction 1 hornyasfuck, olddog, Σαβουρογάμης
15 Ιουλίου, 2022
Ρε μακακε δεν διαβαζεται η φωτο ειναι ψευτικες για ποιο λογο υπαρχει αυτηη κριτικη για να μιλησεις για φωτο που θα μας στειλει;
J
Johnykk
review reaction 1 hornyasfuck
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2