Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 170 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λοιπόν κύριοι "υπόθεση Κατερίνα". Ανεξάρτητη κοπέλα μετά από αρκετό καιρό...κι ευτυχώς...
Μιλάμε για πολύ όμορφη, νεότατη κοπέλα με σωματάρα και φτιαγμένο στήθος που "σκοτώνει". Λεπτή αλλά ταυτόχρονα με γυναικείες καμπύλες και πιασίματα, χάρμα οφθαλμών.
Ύψος περίπου 1.70 ότι πρέπει για γυναίκα. Λεπτά άκρα, περιποιημένα νύχια, πολύ ωραίο ντύσιμο - κυριλάτο όπως και ζήτησα (κάτι που σπάνια κάνω), στήθος ενισχυμένο όπως προείπα αλλά εξαιρετικό στην αφή, μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση.
Πρώτη εντύπωση στην πόρτα του δωματίου απίστευτη. Χαμογελαστή με πολύ θετική ενέργεια την οποία μεταδίδει, μια θεά πάνω στα ψηλοτάκουνα που είχα ζητήσει. Καυλωτική από όποια άποψη και αν το δεις.
Κουβέντα για λίγο, γελάκια και η συνεχεια με βαθιά γλωσσόφιλα που χαρίζει πολύ ευχαρίστως. Εξαιρετική, μεθυστική μυρωδιά το σώμα της, αφεθήκαμε αυθόρμητα κι ευχάριστα. Ακολούθησε μπάνιο από όπου εμφανίστηκε με μαύρο ολόσωμο κορμάκι και τα τακούνια. Υπερθέαμα με "αποτέλεσμα"...
Έσκυψε και αργά, βαθιά και πολύ βασανιστικά ασχολήθηκε με το "πρόβλημά μου" για αρκετή ώρα. Προκειμένου να μην έχουμε πρόωρο "ατύχημα" βάλαμε προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου. Νόμιζα ότι θα το σώσω, αλλά με τόσο στενό μουνάκι και τις βυζάρες να κουνιούνται στο πρόσωπό μου δεν άντεξα για πολύ...με εξέπληξε πολύ ευχάριστα που όταν άκουσε "θα σου χύσω τη μουνάρα" ξεκαβάλησε σαν αμαζόνα και τα πήρε από μόνη της στο στόμα. με άδειαζε τόσο καυλωτικά κοιτώντας με στα μάτια που ακόμα το σκέφτομαι κι ανατριχιάζω...
Να αναφέρω μια λεπτομέρεια της ανάπαυλας πολύ σημαντική που σπάνια βλέπω πλέον σε κολ γκιρλς. πέρα από το μπάνιο πριν, μετά και στο τέλος, τη χρήση listerine επίσης σε όλες τις φάσεις της συνάντησης που μάλιστα μου είπε αν θέλω κι εγώ να χρησιμοποιήσω. μιλάμε ότι το κατερινάκι πραγματικά μοσχομυρίζει σε όλα τα επίπεδα.
Δεύτερος γύρος πάρα πολύ δυνατός, με τη μικρή να δίνει πολύ πόνο στα τέσσερα και την κωλάρα της να αποτελεί μνημείο καύλας. βάλτε την μπροστά σε καθρέφτη και θα έχετε "αν φας" την προσωπάρα της, τις βυζάρες να κάνουν κούνια και να προκαλούν να τα ζουλήξεις, και φυσικά όπως προείπα τα κωλομέρια με τη χαράδρα του θανάτου....κι αντέχει, και γουστάρει και δίνεται η γυναικάρα, χωρίς φανφάρες, χωρίς υπερβολές με καύλα που ακούς και νιώθεις.
Φυσικά μην παραλείψετε πρώτα να γευτείτε τα υγρά της που χαρίζει απλώχερα ένα πολύ όμορφο μουνάκι κλειστού τύπου, λείο, απαλό και μυρωδάτο.
Σόσιαλ εξαιρετικό καθώς τα ελληνικά της είναι απλά άψογα, οι εμπειρίες της από ταξίδια πολλές και γουστάρει την επικοινωνία που δημιουργεί κλίμα. κι εκεί που λετε για το ντουμπάι ας πούμε και γελάτε με ιστορίες, βρίσκεται ξαφνικά πάνω σου με τη γλώσσα να σου εξερευνά το στόμα, τα χέρια στα μπαλάκια και να σου ψυθιρίζει "δεν τον γλυτώνεις τον δεύτερο γύρο"...επίσης από τις λίγες φορές που η μετάβαση γίνεται τόσο καυλωτικά και αναπάντεχα.
Τελευταίο.
Προσωπικά γουστάρω το σεξ στην καθαρή του μορφή, χωρίς πολλές αγάπες και λουλούδια.
Η κοπέλα όμως πραγματικά το έχει, είναι εταίρα όχι απλά μια βίζιτα. Γουστάρει αυτό που κάνει και προσπαθεί να το χαρεί κι η ίδια. Φιλάει αληθινά, αγκαλιάζει αληθινά, μιλάει αληθινά. Γαμιέται το ίδιο αληθινά. Ή έχει τον τρόπο να σε κάνει να πιστεύεις έτσι, το αποτέλεσμα είναι για μας ακριβώς το ίδιο.
Πλησιάζει "επικίνδυνα" στο ιδεατό εκείνο ραντεβού που ο καθένας μας έχει στο μυαλό του όταν κάνει σχέδια για μια βραδιά πληρωμένου έρωτα. Είναι και η κοπέλα και το πουτανάκι σου ταυτόχρονα, κάτι σαν one night stand όπου συνυπάρχουν γνωριμία-καύλα-πάθος.
Μην τη χάσετε, για μένα έγινε στανταράκι έστω κι αν δεν είναι εύκολο στις μέρες μας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
1.583
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, anthotypos, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2022
Καλά φίλε, βάζεις μου΄φα βαθμολογίες.

Έλεος δηλαδή

Π
12 Ιουλίου, 2022
Μας έφτιαξες την ημέρα φίλε, να'σαι καλά !!!
12 Ιουλίου, 2022
pokahontas στείλε μου σε παρακαλώ το κινητό σου ώστε next time να το συζητάμε πριν βαθμολογήσω τα κορίτσια...
η κοπέλα είναι κουκλάρα και τυπάκι φοβερό.
όποιος δει τις φωτογραφίες της, που έχει μπόλικες, καταλαβαίνει κι ας μην έχει συναντήσει.
στην τελική την άποψή μου έγραψα.
αντίος Καπέλο
review reaction 1 malkotto_94
12 Ιουλίου, 2022
Που πας ρε Καραμήτροοοοοοοοοο ;
έκανες listerine αφου γεύτηκες τα υγρά της βρε ;;;;;; Ε;;;
12 Ιουλίου, 2022
Μια απορία έχω. Πόσο χρονών είναι η κοπέλα; Οι πιο παλιές κριτικές είναι από το 2014! Θα πρέπει να πλησιάζει στα 30 λογικά.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5