Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 101 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από ένα μικρό μπέρδεμα στο forum και μερικά μηνύματα με την Ιωάννα δόθηκε το ραντεβού και βρεθήκαμε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας (χρωστούμενη κριτική).
Χτυπάει η πόρτα και βλέπω ένα μαναράκι μέτριο ανάστημα μελαχρινό φιλάκι να σπάσει ο πάγος και βουρ τουαλέτα για να ετοιμαστεί, ταυτόχρονα τα λέγαμε λες και είμασταν καιρό ζευγάρι τόσο ωραία και χαλαρά, ήρθε με εσώρουχα με δαντέλα ανεβαίνει από επάνω μου και αρχίζουμε τα γλωσοφιλα με πάθος σταματάει κάποια στιγμή με κοιτάει στα μάτια και μου λέει καλος είσαι εσύ βρε.. τότε την σηκώνω και της βάζω το μόυνι στο πρόσωπο και ξεκινάω να την γλύφω όπου δεν προλαβαίνω και αρχίζει και μουσκευει χωρίς να το προλάβω να κάνω πολλά πολλα, την ξάνα κατεβάζω πέρασμα προφυλακτικού και έκατσε η βασίλισσα του squirt επάνω στο καυλι μου ενω
Εγώ έχω γίνει κατάρτι ,διάφορες εναλλαγές σε όλες τις στάσεις και εγώ σαν τον super Mario όπου σφυροκοπαω να έχει υγρά παντού μούσκεμα όλα σου λέω, την γυρνάω στα τέσσερα και τον βάζω από πίσω και εκεί γυρίζει με κοιτάει στα μάτια και μου λέει από εκεί δεν θα τον βγάλεις ποτέ..
Λες και χτύπησα κεντρικό αγωγό της ευδαπ ήταν δεν σταμάταγε η καυλα πουτανα όλα τα κάναμε μουγκρητό και κάρφωμα δίχως αύριο πολύ χημεία λέμε,γουστάρει τρέλα, εκεί και εμένα με βρήκε να τελειώνω στην κωλαρα της περνώντας χωρίς να το καταλάβουμε και οι δύο 45λεπτα καυλας. Ξαπλωσαμε στην μέση του κρεβατιού και ψιθυρίζαμε χαμογελώντας χμ...καλα πήγε αυτό..
Ανανεώνοντας το ραντεβού για επόμενη φορά μπήκα για μπανάκι και έφυγα άλλος άνθρωπος.

Με λίγα λόγια η Ιωάν να είναι η βασίλισσα του squirt μια πολύ γλυκιά καυλα και μαγκακι ταυτόχρονα, ωραίο σώμα μικρό στήθος με ρόγες που ανταποκρίνονται μουνάκι και κωλαράκι με πολύ ωραία αίσθηση καθαρή και τίμια επιλογή από πλευράς μου. Συστήνεται άνετα σε όλους αλλά πιο πολύ να σε συναγωνιστές υδροβιών καταστασεων και υψηλών ταχυτήτων.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Petros2004
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
375
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, elpotero, topgun83 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού