Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 60 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 197308
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τηλεφωνημα το μεσημερι στο γραφειο του γκλαμουρα για τη Ντασα και η ευγενεστατη τηλεφωνητρια με ενημερωνει οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα για το απογευμα της ιδιας μερας που ηθελα οποτε χωρις καθυστερηση εκλεισα συναντηση σε ξενοδοχειο γνωστο των νοτιων προαστιων .
Η κοπελα εχει ηδη αρκετες κριτικες απο πολλους μυστες οποτε δεν εχει νοημα να επεκταθω ιδιαιτερα σε πολλες λεπτομερειες . Η Ντασα ειναι μια μετριου αναστηματος με ωραιο δερμα κοπελα , καστανα μαλλια και εντονες γωνιες στο προσωπο αλλα με ωραια χαρακτηριστικα ( με εξαιρεση τα φουσκωμενα χειλη ) , ωραιο σωμα και εναν υπεροχο πεταχτο κωλο με λεπτη μεση ιδανικο για λατρες της λατιν σχολης . Σφιχτη σε σωμα και κωλο χωρις περιττα κιλα εν γενει . Με εξαιρεση το προσωπο , το υπολοιπο ( γυμνασμενο ) σωμα και σουλουπι παραπεμπει περισσοτερο σε λατινα . Η πλαστικη στο στηθος δε τη χαλαει , τουναντιον θα λεγα εχει γινει καλη δουλεια και ειναι συμβατη με το υπολοιπο σωμα και καθεται ωραια χωρις υπερβολες . Ηρθε πολυ ορεξατη και πολυ συντομα αρχισαμε τη μαχη αφου μπανιαριστηκε εν ταχει
Εν ολιγοις παιχτηκαν δυο γυροι , κινηθηκαμε μονο σε pse ρυθμους , δαχτυλα δεχτηκε παντου χωρις κανενα παραπονο και τις δυο φορες τελειωσα στο στομα της και τα ρουφηξε μεχρι σταγονας κοιτωντας με με αυτο το πορνοδιαστροφικο βλεμμα . Παιξανε βαθια γλωσσοφιλα απο το ξεκινημα ( ακομη κι οταν την ειχα στα 4 και της τραβουσα τα μαλλια φιλιομασταν εντονα ) , μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πιπα με αψογη τεχνικη και διαφορες στασεις οπως cow , reverse cow , ιεραποστολικο, πλαγιαστα στο κρεβατι και στα 4 στο κρεβατι αλλα και στα ορθια να κρατιεται απο ενα τραπεζακι που ειχε στο δωματιο .
Ριξαμε γελιο στο τελος με τα λιγοστα ελληνικα της ( οι πιο βασικες λεξεις που ξερει ειναι μουναρα και μαλακα μου ειπε ) , η επικοινωνια μαζι της γινεται στα αγγλικα και καλο ειναι να μιλατε αργα γιατι δεν εχει πλουσιο λεξιλογιο και ειναι λιγο δυσκολη . Ειναι ομως πολυ θετικο πλασμα και πραγματικα πιστευω αν της φερθει κανεις σωστα θα του το ανταποδωσει γιατι θελει να σε αφησει ικανοποιημενο σε καθε περιπτωση .

Ο τιτλος μπηκε γιατι με τετοιο σουλουπι , κραση και τετοιο ταμπεραμεντο δε μπορεις να μη κινηθεις σε pse ρυθμους με αυτο το κοριτσαρο . Ειναι σα να χεις ενα αμαξι με 500 αλογα και να μη το ξανοιγεις ουτε οταν βρισκεσαι στην εθνικη οδο μονος σου .

Ευχαριστω το αλανι roughfucker που μου τη συνεστησε σε πμ και ολα τα αλανια που αφηνετε κριτικες γιατι η ενημερωση ειναι η ουσια σε αυτο τον ιστοτοπο ωστε να πιανουν τοπο τα χρηματα μας
Καλα γαμησια και να περνατε καλα μαγκες μου γιατι η ζωη ειναι μικρη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 08, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.330
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, gpd, OUROBOROS και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού