Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 3 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αν και η ζέστη έξω προκαλεί πολύ ιδρώτα, οταν άνοιξα την πόρτα δεν φαινόταν να ειχε ταλαιπωρηθεί, φαίνεται τα ερκοντίσιον στα αυτοκίνητα δουλεύουν συνέχεια. Από θέμα συνέπειας δεν θα μπορούσε καλύτερα. Το ντύσιμο καλοκαιρινό με πολλά σημεία εκτεθειμένα. Η διάθεση καλή, σέξι με το βλέμμα να σε καρφώνει για να προσέξεις τα μάτια που σου μένουν αξεχαστα. Στο πρόσωπο ήταν βαμμένη ωραία, δεν διαφέρει από τις φωτογραφίες. Συνολικά όμορφη γυναικα, κατάλαβα αμέσως ότι θα έδινα τα λεφτά μου για το σωστό ατομο. Τα μαλλιά της περιποιημένα όπως και τα άκρα της.
Με προσεκτικό βαδισμα μπήκε μέσα στον χώρο μου αλλά και με άνεση που έχουν οι επαγγελματίες του εσκορτινγκ. Κέρασα αναψυκτικό και με λίγο συζήτηση φτάσαμε να φιλιόμαστε. Διέκοψε για να πάει τουαλέτα, σύντομα γύρισε γυμνή. Το σώμα της καλό, τα βυζιά και κώλος όμορφα. Καναμε ακόμα πιο βαθιά φιλιά, gfe φάση, χάδια και μετά 69. Μου έκανε ωραία πίπα με γλείψιμο παντού, εγώ έγλυφα το μουνί της που το είχε καθαρό και φρεσκοξυρισμένο. Το γούσταρε το γλειφομουνι και κάνει ωραία μουγκρητά στο τσιμπούκι που εδωσαν ακόμα καλύτερη αισθηση. Σηκώθηκε από πάνω μου και στήθηκε στα τέσσερα με το κεφαλι το στρώμα και τον κώλο στον αέρα. Πήγα απο πίσω της, έβαλα δάχτυλο και με το άλλο χέρι άρχισα τι ξυλιές, οχι πολύ δυνατές όσο πρέπει για να την καυλώσω. Ανταπόκριση τελεια, γύρισε το κεφάλι και με κοίταζε με το πρόσωπο κοκκινισμένο. Το μουνί της είναι στενό και υγράνθηκε οποτε δεν έβαλα τζελ για αρχη. Είχα φάει αρκετό χρόνο με τα προκαταρκτικά αλλά ο πρώτος γύρος δεν είχε διάρκεια οπότε κάναμε και δεύτερο.
Ξεκίνησε με πίπα και συνέχισα εγώ με γλείψιμο και στις δυο τρύπες με την κοπέλα πάλι στημένη στα τέσσερα. Η δράση αρχισε αργά αλλά ανέβηκαν οι στροφές και η συμμετοχή της ήταν τέτοια που ξέχασα ότι είμαι με εσκορτ, το αποδίδω αυτό στις καύλες που της προκάλεσα. Κάναμε ιεραποστολικό στην συνεχεία, αναστέναζε , δάγκωνε τα χείλη της και όσα φιλιά παίχτηκαν ήταν τέτοια που ζαλίστηκα. Στο τέλος κάναμε ένα καρεκλάτο οπού την αφησα να κάνει ότι γουστάρει. Έδωσε πόνο, δεν κουράστηκε μέχρι να χύσω. Τελικά ίδρωσε όσο γαμιόμασταν και της χάλασε λίγο το βάψιμο στο πρόσωπο. Συνηθισμένος σε αυτά, δεν με πείραξε και πάλι η γκόμενα είναι όμορφη.
Εκανε το πέρασμα στην τουαλέτα για να ετοιμαστεί και έφυγε οριακα στην μια ωρα. Τα χρήματα τα πήρε στο τέλος, χωρίς να έχει ζητήσει κάτι πιο πριν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 02, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή