Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 21 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αυτήν την λέξη την έμαθα από τις ειδήσεις. Όταν έψαξα πλάνα στο youtube από αυτό της Ταϊλάνδης περίμενα να δω κάτι σαν το κύμα της έναρξης της παλιάς σειράς Χαβάη 5-0 σε μεγέθυνση. Όμως αυτό που είδα ήταν κάτι σαν μια κλιμακούμενη υπερχείλιση.

Χτύπησε την πόρτα στην ώρα της. Μια κοπελίτσα μετρίου αναστήματος όμορφη, λεπτή και πολύ κομψή στο λευκό φόρεμα της με τα ασορτί σανδάλια. Μαυρισμένη, με μαλλιά καστανόξανθα ράστα, χαμογελαστή με έξυπνο βλέμμα. Φάνταζε μικρότερη από τις φωτογραφίες.

Με το που μπήκε άρχισε να με ρωτά αναγνωριστικά για τη διάθεση μου (σε λειτουργικά αγγλικά), ζήτησε να πάει στο μπάνιο αλλά κοντοστάθηκε και ζήτησε τα χρήματα της. Ικανοποιώντας το αίτημα της άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια πως θα έχω μια επανάληψη της εμπειρίας του προηγούμενου συνάδελφου. Ζήτησε επίσης να βάλω μουσική στην τηλεόραση, αίτημα που αρνήθηκα κάπως απότομα, νιώθοντας την ανατριχίλα από τα φιδάκια στα πόδια μου.

Βγήκε από το μπάνιο αποκαλύπτοντας ένα σώμα πολύ λυγερό, όλα φυσικά και στη θέση τους. Λίγα τατουάζ, μικρά στην εσωτερική πλευρά του αριστερού πήχη και ένα μεγαλύτερο στην κορυφή της πλάτης. Χώθηκε δίπλα μου στο κρεβάτι στη θέση που της είχα ετοιμάσει, μια που προτιμώ να ξεκινώ χαλαρά και με προκαταρκτικά. Φιλιά ωραία και αφειδώς, ενώ έμπλεκε ωραία τον κορμό της και τα πόδια της με το σώμα μου, προσφέροντας μου τρυφερά χάδια με τα χέρια της. Ωραία υποδοχή εκ μέρους της στα φιλιά μου και οι θηλές της εγείρονταν με πολύ καλή απόκριση. Μου ζήτησε ευγενικά να προσέχω κάποια σημεία που το δέρμα της είναι ευαίσθητο.

Στο στοματικό εκ μέρους μου στο σκοτεινό αντικείμενο του πόθου μου με εφηβαίο διακοσμημένο με μια λεπτή νησίδα τριχώματος, αποκρίθηκε αρχικά καλά (δεν άφησε εισχώρηση δακτύλων), αλλά σχετικά συγκρατημένα. Σταδιακά όμως η απόκριση της άλλαζε, άρχισαν να ξεφεύγουν ρώσικες λέξεις και με καθοδηγούσε - όχι μονότονα και πολλές φορές σε κόντρα τέμπο από αυτό που πίστευα εγώ – σε μια κατάληξη που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του οργασμού, με τρέμολο των μηρών και της λεκάνης της, λιγωμένη φωνή και μια αναπάντεχη οπισθοφυλακή σπασμού στη κοιλίτσα της στην περιοχή του αφαλού.

Συνεχίσαμε με το δικό της στοματικό, αφού πρώτα διήλθε τρυφερά από μια διαδρομή που ξεκινούσε από το στήθος, μέχρι το οπλισμένο εργαλείο. Κάποια ωραία κοιτάγματα στα μάτια, πολύ ελαφριά αίσθηση δοντιών, επίμονη περιποίηση της κορυφής και αρκετό χέρι. Εγώ έχω δηλώσει πως δεν είμαι και πολύ λάτρης της πίπας, οπότε την προέτρεψα να συνεχίσουμε.

Ιεραποστολικό με πολύ καλή απόκριση από τη μεριά της, κλιμακούμενη με διεκδικητικές κινήσεις της λεκάνης της, πλευροκοπήσεις από χέρια και πόδια, φιλιά, λιγωμένα επιφωνήματα και λέξεις στα ρώσικα. Επήλθε η εκτόνωση του εργαλείου στη σακούλα και μπάνιο από την μεριά μου. Με την έξοδο μου την αντίκρισα ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι, το κινητό της μακρυά στον καναπέ (πόσο σπάνιο! :smiling-face-with-heart-eyes: ), μισοσκεπασμένη από το σεντόνι με το βλέμμα προς το μέρος μου, σα νωχελική παλλακίδα.

Μετά μια σύντομη συζήτηση για τη ρωσική μουσική που δε φάνηκε ικανή ή διατεθειμένη να συνεχίσει, προχωρήσαμε παρακάτω και γοητευμένος από το τέλος του προηγούμενου ημιχρόνου και την εικόνα που αντίκρισα από το μπάνιο, κατέληξα σε δεύτερο στοματικό από την μεριά μου – είμαι πολύ επιρρεπής, το ομολογώ Ντροπή . Σε λίγο διαφορετικούς ρυθμούς από το πρώτο, πάλι με τη δική της καθοδήγηση, τράβηξε περισσότερο. Ξαφνικά το κινητό της πίσω μας στον καναπέ, άρχισε να βαράει ειδοποιήσεις με αυθάδεια στις οποίες δεν έδωσε καμία σημασία, απασχολημένη με το να τοποθετεί τη λεκάνη καλύτερα στην μούρη μου και να καθοδηγεί απαλά το κεφάλι μου με τα χέρια της. Και – ω του θαύματος! :smiling-face-with-heart-eyes: - δεύτερη κατάληξη δονούμενη, παλλόμενη με ρώσικες λέξεις να στριμώχνονται ανάμεσα σε λιγωμένα επιφωνήματα.

Σύντομα συνήλθε και με την απειλή της εξάντλησης του χρόνου περάσαμε σε δεύτερη διείσδυση, όπου αυτή τη φορά μου πρότεινε – και δέχθηκα με χαρά – να κάτσει αυτή πάνω μου σε στάση cow. Προτιμώ τις στάσεις όπου έχω τη δυνατότητα να βλέπω το πρόσωπο και το στήθος της παρτενέρ μου από doggy κλπ. Κάθισε, τον πήρε μέσα της και αρχίσαμε την καβάλα - το κινητό εξακολουθούσε να καμπανίζει σπαστικά από κακία μακριά μας – κάποια στιγμή στερέωσε τα πόδια πίσω της να βρίσκουν αντίσταση στους μηρούς μου και ξεκίνησε την τελική έφοδο όπου μου είπε για πρώτη φορά πως πρόκειται να τελειώσει και όντως, μετά από λίγες ακόμη εφορμήσεις διπλώθηκε πάνω μου με τη λεκάνη της να σιγομουρμουρίζει κάτι στο αμίλητο πτηνό μου και να δίνουμε σκόρπια φιλιά.

Επανέρχεται, πετάει το σκουφάκι από το πτηνό μου και αρχίζει το στοματικό. Εδώ συνήθως τελειώνουν οι συνεδρίες μου με τις επαγγελματίες, όπου τους εξηγώ πως δεν πειράζει να τελειώσω για δεύτερη φορά, όλα είναι στο μυαλό μου κλπ. Και όντως έτσι είναι, αφού ακόμη και με μια συνάδελφο της που έχω φάει χοντρό σκάλωμα δεν υπάρχει περίπτωση το σπέρμα να βρει το δρόμο του από τα δοχεία του στην έξοδο αφού έχει γίνει εκτροπή μέσα από τους λαβύρινθους του μυαλού μου.

Και όμως εδώ η Sasha κατόρθωσε να βραχυκυκλώσει όλα αυτά και να φτάσω στο σημείο να ομολογήσω πλέον εγώ πως πρόκειται να τελειώσω, για δεύτερη φορά σε μια ώρα, γεγονός που το πολυκαιρισμένο σαρκίο μου είχε να πράξει πολλά χρόνια! Γιούπιιι! Σταμάτησε τη στοματική επαφή και συνέχισε με τα χέρια, γεγονός που δεν με πείραξε καθόλου γιατί δεν μου λένε τίποτε τα cim, cof, cob κλπ. Αφού επήλθε η δεύτερη ομολογία του πτηνού μου, εγώ απέμεινα να κοιτάζω το έκπληκτος το πτηνό μου, ενώ εκείνη πήγε στο μπάνιο να πλύνει τα χέρια της και να μου φέρει χαρτί για να σκουπιστώ.

Πήγε στο μπάνιο χωρίς εμφανή βιασύνη, ετοιμάστηκε, μου έδωσε ένα γλυκό φιλί και την αποχαιρέτησα.

Αυτή είναι η υπερχείλιση που είχα τη χαρά και τη σπάνια ευκαιρία να γνωρίσω στο ραντεβού μου με τη Sasha, την αλεπουδίτσα που χαρακτήρισε πολύ εύστοχα ο μυστήριος στην κριτική του παρακάτω, υποκοριστικό που βρήκα να της ταιριάζει απόλυτα.

Έχω αποφασίσει να μη γράφω κριτικές για κοπέλες που έχουν ήδη κοντινές στη δική μου εμπειρία, και την αποδίδουν μέσες-άκρες. Επειδή όμως ο συνάδελφος πριν είχε μια ατυχή συνάντηση, θεώρησα πως χρωστούσα στη μισθωμένη μου παροδική ερωτική σύντροφο να μεταφέρω και τις δικές μου ευτυχέστατες εντυπώσεις.

Την ευχαριστώ ιδιαιτέρως, καθώς και το γραφείο για τη σύσταση. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
miraculous mandarin
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2.181
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Score73, Elganador, borbi2525 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2022
πειραϊκή πατραϊκή... Χαμόγελο με γλώσσα
review reaction 3 hornyasfuck, miraculous mandarin
02 Ιουλίου, 2022
τιμ τιριμ τιτιμ αιγαιον
περαν του σεντονιου ειναι καλη πιπα
G
geroksouras
review reaction 1 james034, miraculous mandarin
02 Ιουλίου, 2022
Συγχαρητήρια για την λεπτομερή κριτική που έγραψες...
review reaction 1 hornyasfuck, olddog, miraculous mandarin
02 Ιουλίου, 2022
@Kyr_apo
Ευχαριστώ πολύ.

@geroksouras
Έξις, δευτέρα φύσις. Δεν μορφοποιούνται όλα σε μια πίπα, αγαπητέ. Γλώσσα Ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο, όπως και τον επίσης αγαπητό μου @james034. Και επειδή υποθέτω πως όλοι μας τα έχουμε προλάβει, συμφωνείτε φαντάζομαι πως τα σεντόνια της Π-Π είναι αθάνατα! Πλατύ χαμόγελο
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, olddog, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4