Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με κοπέλα από τους Αγγέλους μετά από αρκετό καιρό γιατί ήμουν τακτικός σε άλλο γραφείο. Επικοινωνία με το γραφειο εύκολη και άμεση με μηνύματα. Το μεγάλο ξενοδοχείο πολύ καλό, μάλλον το καλύτερο που έχω δει σε incall, μόνο αρνητικό ότι κατά την είσοδο ζητάνε να δουν ταυτότητα.

Όταν ανοίγει η πόρτα του δωματίου αντικρίζω μια κομψή, petit γυναίκα με μαύρο αποκαλυπτικό νυχτικό μέσα στο χαμόγελο. Πολύ φιλική και άνετη από την πρώτη στιγμή με ικανοποιητικά Αγγλικά. Όμορφο προσωπάκι με σκούρα μπλε μάτια. Με διακριτικό τρόπο ζήτησε το δωράκι της από την αρχή, κάτι που δεν μου άρεσε, αλλά το δικαιολογώ γιατί είχα καιρό να πάρω κοπέλα από το γραφείο.

Βγαίνω από το ντουζάκι και την βλέπω να με περιμένει στο κρεβάτι ολόγυμνη. Αδύνατο κορμάκι, όχι ανορεξικό, με αρμονικές καμπύλες και πλούσιο βυζάκι. Αυτός ο συνδυασμός γυμνασμένη κοιλίτσα, πλάκα με πλούσιο βυζάκι είναι ο αγαπημένος μου. Βελούδινη επιδερμίδα χωρίς tattoo και περιποιημένη σε όλα, μαλλία, άκρα, ... Επίσης πολύ καθαρή χωρίς να είναι σπαστική με την καθαριότητα, εκτίμησα ότι αφού κοίταξε τα χρήματα από μόνη της πήγε και έπλυνε τα χέρια της. Εξαιρετική η διάθεση και η συμμετοχή. Μόλις βγήκα από το ντουζ έρχεται με αγκαλιάζει και άρχισε να χορεύει και να τρίβεται επάνω μου. Άκουσα και τα πρώτα κοπλιμέντα ενώ εγώ δεν έχασα χρόνο και άρχισα να εξερευνώ το σφιχτό της σωματάκι, επέσαν και τα πρώτα γλωσσόφιλα στο όρθιο πριν περάσουμε στο κρεβάτι για τα περαιτέρω. Καλοσχηματισμένο και κλειστού τύπου νινάκι που έδειχνε να ευχαριστιέται τα χαδάκια και στη συνέχεια άρχισε να παίζει μόνη της με την κλειτωρίδα της. Εξαιρετική και η συμμετοχή στο sex χωρίς να δυσανασχετεί με εμφανή διάθεση να ευχαριστήσει.

Κατά τη διάρκεια του social από μόνη της αναλαμβάνει πρωτοβουλιά για την έναρξη του δεύτερου γύρου με ένα καταπληκτικό βυζομασαζ στο όργανο μου που δεν άργησε να γίνει turbo.

Αν και τη συνάντησα μιας από τις τελευταίες ημέρες του tour της ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη με καλή διάθεση και εκτίμησα ιδιαίτερα ότι ήταν εκεί μια ώρα μόνο για εμένα χωρίς τηλέφωνα, μηνύματα ή καμία βιασύνη.

Αγαπητοί να παιρνάτε καλά, να φέρεστε σωστά στα κορίτσια και να ενημερώνετε όσο μπορείτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
149
Likes:
10.644
Πόντοι:
24.576
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Διαγραμμένο μέλος 163859, piko και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού