Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 62 10
Call-Girls 152576
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είπα κι εγώ λοιπόν να κάνω ένα ραντεβού στα τυφλά. Επέλεξα γραφείο και καλώ. Στην άλλη άκρη της γραμμής η ευγενής τηλεφωνήτρια άκουσε με προσοχή την επιθυμία μου και μου πρότεινε την Dida
Προς στιγμή σκέφτηκα να την καλέσω σπίτι μου αλλά γενικά δεν θέλω να δίνω στόχο στην πολυκατοικία και τελικά κατηφόρησα στο ξενοδοχείο της. Μόλις άνοιξε η πόρτα η πρώτη θετική έκπληξη. Καλύτερη από τις φωτογραφίες που είχα ρίξει μια γρήγορη ματιά όταν μίλησα μαζί τους. Πολύ πρόθυμη να επικοινωνήσει με τον δικό της τρόπο και με ένα μόνιμο χαμόγελο να ομορφαίνει την ατμόσφαιρα.
Ζήτησα να είναι γυμνή όπως γεννήθηκε.Κορμαρα με κώλο ποίημα και περιποιημένη όσο δεν πάει. Λουκουμάκι σκέτο. Κάναμε μαζί μπάνιο και εκεί της έδωσα και τα πρώτα υγρά στο στόμα της. Καθήσαμε λίγο κρεβάτι και μετά από ψιλοχαμούρεμα ξεκίνησα δεύτερο γύρο. Η καυλα έδωσε ρέστα. Με καυλώνει και αυτή η εμπειρία των κοριτσιών από αυτές τις χώρες οπότε το γλυκό έδεσε. Το έμπειρο πορνίδιο με αποπλάνησε κανονικότατα. Το έφερα από εδώ το έφερα από εκεί δεν έβγαλε κιχ. Στο τέλος του έκανα νόημα να γονατίσει και του τα ξαναέδωσα στο στόμα.
Μου έκανε και κάτι ζουζουνιάρικα όπως έφευγα και δεν ήθελα και πολύ να σκέφτομαι από τώρα το επόμενο ραντεβού μαζί της. Αυτά παθαίνω ο γερομπισμπίκης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.110
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, THV, TOMCRUISE και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού