Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 5 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μια απίθανη συνάντηση μόλις ολοκληρώθηκε !!!
Καυλες πρωινές και επικοινωνία με το γραφείο των αγγέλων. Είχα βάλει στο μάτι την μικρή και ήταν διαθέσιμη για το πρώτο της ραντεβού μαζί μου όπου το γραφείο το κανόνισε στο τσακ μπαμ ?
Οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες και η μόνη διαφορά είναι τα μαλλιά που έχουν γίνει καστανά ή καστανόξανθα. Είναι ένα κορίτσι φρέσκο, κοντούλα, αδύνατη, με όμορφο προσωπάκι που μου ήρθε με ένα εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα, κόκκινες γόβες και κόκκινο κραγιόν (Γενικά ήταν στα κόκκινα η κοριτσάρα)
και ήρθε με πολύ καλη διάθεση νομίζω. Την κερασα μια μπυρίτσα και ξεκινήσαμε απευθείας φιλιά και χάδια.
Πήγαμε στο κρεβάτι σιγά σιγά όπου βγάλαμε τα ρούχα και ξεκίνησα να εξερευνώ το κορμάκι της στο όποιο είναι αδύνατο και απαλό. Έχει ένα τατουάζ και σκουλαρίκια σε γλώσσα, αφαλό και ρόγες που με άφησε να παίξω με την γλώσσα μου. Την ξεκίνησα εγώ με ένα γλύψιμο και δάχτυλο στο ωραίο της μουνακι,που ήταν απίθανα περιποιημένο και ούτε χνούδι δεν βρήκα, μέχρι να έρθει σε οργασμό. Εκεί ξεκίνησε αυτή με μια πιπα με τόσο πάθος που ένιωθα ότι θέλει να με ευχαριστήσει για τον οργανισμό που είχε πριν λίγο, είχε πάθος και πέρασε από παντού. Όταν ήμουν έτοιμος περάσαμε σκουφάκι και ανέβηκε από πάνω όπου δεν σταμάτησε καθόλου να με ικανοποιεί, μετά από κάνα 10λεπτο το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό όπου μπήκα όσο πιο βαθιά γινόταν και με ένταση μέχρι να ολοκληρώσω.
Γρήγορο μπανακι και επιστροφή για δεύτερο γύρο επιτόπου όπου ξεκινήσαμε με δάχτυλο μπρος πίσω, γλυψίματα, στα 4 και ξανά ολοκλήρωση με ιεαραποστολικό. Κατά την διάρκεια είχε αρκετούς σπασμούς και με κράταγε με τόσο πάθος και ένταση που ένιωθα λες και είναι η τυχερή μου ημέρα και τσίμπησα τουρίστρια μούναρο !!! Μπράβο στο γραφείο και το κορίτσι !
Αν έχει τέτοια διάθεση θα περάσετε υπέροχα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 21, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
831
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Km7699, TOMCRUISE, doc_lin και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού