Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με τη Marcelina μετά από σειρά ακυρώσεων με τη φίλη της Stefania και αφού κοίταζα για εναλλακτικές στο απέναντι γραφείο.

Πρώτη εντύπωση θετική, όμορφο, νεανικό πρόσωπο με γαλάζια μάτια, χρυσαφένια μακρυά μαλλιά και κατάλευκα δόντια. Με υποδέχθηκε με ένα σετ κοριτσίστικα εσώρουχα με λουλουδάκια που έκρυβαν τα επίμαχα σημεία αλλά άφηναν ακάλυπτο ένα μπαμπάτσικο σώμα. Δηλαδή κοντούλα και κάπως γεματούλα. Ηλικία κοντά στην αναγραφόμενη και τα νιάτα σώζουν την κατάσταση, σφιχτό σώμα χωρίς χαλάρωση.

Χαμογελαστή και ευχάριστη αλλά με περιορισμένη επικοινωνία λόγω φτωχών Αγγλικών. Νεαρή κοπέλα από την Ουκρανία χωρίς πιστεύω να έχει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο και για αυτό δεν βγάζει επαγγελματισμό και πρόγραμμα κονσέρβα. Φιλάκια με γλώσσα, δάκτυλα στο νινάκι της και γενικά δεκτική σε όλα. Όλα στο φυσικό με μόνο ένα μεγάλο tattoo που φαίνεται και στις φωτογραφίες. Βυζάκι σχετικά μικρό με ρόγα που κοιτάζει το ταβάνι. Τι σου είναι τα νειάτα! Διάθεση να ευχαριστήσει και την έλλειψη επικοινωνίας την καλύπτει με χαδάκια και φιλάκια. Πολύ πρόθυμη με καλή πίπα και συμμετοχή. Δεν χρησιμοποιήσε gel και το μουνάκι της είναι στενό αλλά δε δυασανασχετεί καθόλου και το παλεύει.

Στα θετικά επίσης είναι πολύ καθαρή κοπέλα, έκανε πραγματικό ντουζάκι στο διάλλειμα και είχε δύο Listerine στο μπάνιο! Η νεανική, βελούδινη και λίγο νωπή επιδερμίδα μετά το μπάνιο ήταν ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος.

Συνοψίζοντας μια συνάντηση με μια νεαρή και όμορφη κοπέλα, αν και κάπως γεματούλα. Νομίζω ότι εάν βελτίωνε κάπως την επικοινωνία θα άξιζε πραγματικά επανάληψη. Από υπηρεσίες δεν είχα κανένα παράπονο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, bigmountain89, THV και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού