Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επειδή την βλέπω να επιστρέφει πάλι στην πίστα , θα γράψω μερικά πράγματα επειδή την είχα πάρει τον Απρίλιο.
Στρογγυλοφατσα συνηθισμένης ομορφιάς που μου έκανε περισσότερο για βουλγαρα αλλά μπορεί να είναι και ουκρανιδι.
Σώμα από τα καλύτερα, λιγεροκορμη, κωλαρακι από αυτά που βλέπεις στο δρόμο και γίνεσαι κωλοσουρτης. Μπλα μπλα, λίγα πράγματα, είναι ψιλοψυχρο γκομενακι και σοβαρό. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τέτοια άτομα γιατί συνήθως κάτι τέτοιες είναι και διαστροφηκες. Γδύνοντας την εμφανηστικε το κορμί λαμπάδα με ένα μικροσκοπικό κόκκινο στριγγακι, οι καυλες ήρθαν. Για γλωσσοφιλα το ξεχνάτε, γυρνάει κεφάλι 90 μοίρες, άρα φαουλ εδώ. Πίπα την χειρίζεται με ερασιτεχνικό τρόπο αλλά ωραία με την γλωσσίτσα να δουλεύει σαν σπάτουλα σε ταβάνι και προσπάθειες για dt όπου κάτι γίνεται. Αρχιδακια και ρουφηγμα ξεχάστε το, σε εμένα πάντως δεν έκανε. Στο γαμισακι αφήνεται και δάχτυλο στο μουνακι της αφήνει άνετα και το κωλαρακι στα 4 είναι το καλύτερο στην συνέδρια. Χύσιμο στα κωλομέρια, ντουζ, πληρωμή και αντε γεια σας.
Μπορεί να το ξαναπέρνα όμως σαν αγαπούλης αυτή την φορά που εχει αδυναμία στα ωραία κορμιά τρέχοντας τα σαλια μου.
Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Larson
Μέγας
Εγγραφή:
19 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
3.339
Πόντοι:
4.587
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Aragorn135, THV και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2022
Σε συναντηση μαζι της σε προηγουμενο τουρ.Επιβεβαιωνω.Η ολη εικονα σε βαζει να φαντασιωνεσαι με αυτο το γυμνασμενο κορμι οτι αν το μωρο γουσταρει το γαμησι θα τιναξει την μπανκα στον αερα.Μπαινει μεσα με ενα προσωπο ολο αμηχανια...Θα μπορουσε να λειτουργησει η αμηχανη εικονα λιγο διεγερτικα αλλα μαλλον εκ του πονηρου λειτουργει..Φιλια ουτε για πλακα .Τραβα το κεφαλι και λεει no kiss.Απορω γιατι το περιλαμβανουν στις υπηρεσιες της..Μου ηρθε να παρω τηλ το γραφειο αλλα λεω ασε...Καμμια πρωτοβουλια λες και εχεις ενα αψυχο κορμι διπλα σου.Δεκτικη στο γλυφομουνι που εαν επιμεινεις μπορει να χυσει κανονικα .Βλεπεις τα υγρα της....Πολυ γρηγορα ξενερωνεις οταν βλεπεις οτι κλεβει στην διεισδηση κανοντας κοντρα με τα ποδια.Στο doggy δεν πηρε την καλυτερη σταση παλι κλεβοντας αλλα την σφυροκοπησα για παραδειγματισμο.Μπανακι και μετα στο κρεββατι καθοταν σαν αγαλμα και με κοιτουσε.Ξενερωσα και την εδιωξα.Εφυγε ευγενικα αφου ειχε πετυχει τον σκοπο της.Ξεχασα την πιπα ,ρηχη και για λιγα μονο εκατοστα.Σε ολο αυτο μια διαχυτη ευγενεια αλλα τι να το κανεις.Εκλαψα τα λεφτακια μου.Οχι ξανα γιατι υπαρχουν εξω εσκορτς που δινουν μαχη και τιμανε τον πελατη.
review reaction 1 Larson, hornyasfuck
18 Ιουνίου, 2022
Κατά κάποιο τρόπο έτσι είναι η νεαρά όπως περιγράφεις αν κι εγώ δεν την θάβω στην κριτική μου μήπως δείξει βελτίωση. Ας είμαστε λίγο ανεκτικοι δίνοντας της ακόμη μια ευκαιρία
review reaction 1 hornyasfuck
18 Ιουνίου, 2022
Φανηκα λιγο σκληρος ισως στα σχολια μου αλλα ηταν η πραγματικοτητα.Ζουμε σε εποχες που τα χρηματα βγαινουν δυσκολα .Αυτο θα πρεπει να ισχυει για την καθε Στεφανια.Δεν συγχωρω ειδικα οταν υπηρεσια που αναγραφεται στα στανταρ στο δωματιο δεν γινεται(βλεπε γλωσσοφιλα).Αναμενουμε βελτιωση .παντα υπαρχει δευτερη ευκαιρια.
review reaction 1 hornyasfuck, Larson, whalelord
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3