Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη Melani την είχα ξεχωρίσει από το προηγούμενο tour της αλλά τότε δεν την είχα συναντήσει. Με το που ξαναήρθε, κοιτάζοντας και τις κριτικές η απόφαση ήταν εύκολη.

Πολύ ωραία υποδοχή στο χώρο της φορώντας ένα μαύρο κοντό νυχτικό που άφηνε να αναδειχθούν επίμαχα σημεία. Όμορφο πρόσωπο με διακριτικό μακιγιάζ και πολύ ωραία μαύρα μάτια. Προσφέρθηκε να μου δώσει χυμό ή αναψυκτικό, πολύ φιλική και χαμογελαστή, έβαλε μουσική και μέχρι να ετοιμαστώ ψιλοχόρευε και σιγοτραγουδούσε. Αρχίσαμε στο όρθιο, όπως μου αρέσει, με φιλία να ανακαλύπτει ο ένας το κορμί του άλλου. Φιλάκια που γρήγορα εξελίχθηκαν σε βαθιά γλωσσόφιλα χωρίς κανένα περιορισμό από πλευράς της. Όταν έφτασε η στιγμή να αφαιρεθεί το νυχτικό αποκαλύφθηκε ένα πλούσιο φυσικό στήθος και ένα γεματούτσικο κορμί. Από τις φωτογραφίες όμως είχα υψηλότερες προδοκίες. Επειδή είναι λίγο κοντούλα γρήγορα βρεθήκαμε στο κρεβάτι όπου συνεχίσθηκαν τα φιλιά και τα χάδια ενώ από την πλευρά μου εξερευνούσα το καθαρό και όμορφο μουνάκι της χωρίς μα και μου.

Μαστόρισσα στην πίπα με eye contact και πέρασμα του προφυλακτικού με το στόμα! Πάντα μου έκανε εντύπωση πως το κάνουν αυτό, έχω παρατηρήσει ότι το κάνουν συνήθως οι Ουκρανές. Η ηλικία της δεν πρέπει να απέχει πολύ από την καρτέλα αλλά έχει εμπειρία και το δείχνει, επίσης οι φωτογραφίες στην καρτέλα της πρέπει να είναι λίγο παλαιότερες. Πολύ καλή η συμμετοχή στο sex με φωνούλες, χαδάκια, χαλαρές δαγκωνές, φιλάκια, από όλα. Ομιλητική και ευχάριστη στο social εμφανώς πολύ άνετη και συνειδητοποιημένη με αυτό που κάνει.

Το μόνο που με χάλασε ήταν όταν κατά το δεύτερο γύρο έλαβε ένα μήνυμα, πιθανότατα για το επόμενο ραντεβού, και μετά μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να με ξεπετάξει για να τελειώνουμε. Νομίζω η ώρα πρέπει να τηρείται χωρίς βιασύνες και ετοιμασίες για τον επόμενο!

Συνοψίζοντας μια συμπαθητική συνάντηση με μια νεαρή και όμορφη γυναίκα με διάθεση να ευχαριστήσει αλλά λίγο παραπάνω γεματούλα και pro για τα γούστα μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
152
Likes:
10.876
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, hornyasfuck και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού