Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θα ξεκινήσω αυτή την κριτική μια φράση που είχε πει ένας διάσημος Αμερικανός συγγραφέας "Αν δεν είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις για το ασυνήθιστο και το ξεχωριστό , τότε συμβιβάσου με το συνηθισμένο και την καθημερινότητα σου " . Έτσι λοιπόν έκλεισα συνάντηση με την Ναταλία .. Και θα τα πω όπως ακριβώς ένιωσα και μου έμεινε στο μυαλό από αυτή την συνάντηση. Και πρόκειται για την προσωπική μου άποψη και γούστα γιατί δεν γίνεται να συμφωνούμε και να ταιριάζουν με όλους μας οι απόψεις...οι επιλογές μας και εν κατακλείδι το αποτέλεσμα από άτομο σε άτομο διαφέρει..
Καταρχήν επικοινωνία με το γραφείο άψογη. Ζήτησα συγκεκριμένο πρόγραμμα gfe παράλληλα soft pse . Ούτε mistress ούτε περίεργα παιχνίδια που δεν γουστάρω. Με απλές διαδικασίες και ξεκάθαρες κουβέντες αν μιλάτε και ο πελάτης θα έχει αυτό που θα ζητήσει και το γραφείο θα είναι σωστά ενημερωμένο . Λοιπόν αυτό το κορίτσι είναι πολύ όμορφο και φρέσκο ​​σαν τα πρωινά λουλούδια. Οι φωτογραφίες ειλικρινά την αδικούν. ( Φωτογραφίες ερασιτεχνικές τελείως) η κοπέλα είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά , πανέμορφο γλυκό χαμογελαστο πρόσωπο και δύο υπέροχα πράσινα λάγνα μάτια . Ύψος κιλά ότι αναφέρει αλλά από κοντά είναι πιο αδύνατη αλλά με γαμάτες αναλογίες για τα γούστα μου . Στήθος 5αρι φυσικό και λαχταριστο . Αυτό που με έφτιαξε όμως πιο πολύ ήταν αυτή η καμπυλωτή αχλαδωτη κωλαρα της ... Επειδή δεν μπαίνω συνήθως σε λεπτομέρειες ( γλυψιμο, πνιξιμο, τρέξιμο , πέσιμο, χέσιμο κλπ ) η τύπισσα προσωπικά με έκανε να χάσω την μπάλα.. Ερωτική, έξυπνη καύλωσαμε το μυαλό μας πρώτα και μετά γαμηθηκαμε σαν την σκηνή από το "βασικό ένστικτο" . Με λίγα λόγια εκεί που θέλω να καταλήξω και το έχω τονίσει και στο topic του γραφείου, Εάν είναι επαγγελματίας η κοπέλα που η Ναταλία σίγουρα είναι, και αν παίξεις και εσύ λίγο με το μυαλό της να χαλαρώσει , τότε σίγουρα δεν θα χάσετε. Ναταλία ? Δεν παιζεσαι ρε τυπακι λέμε .
Υ.γ Προσωπική άποψη και εμπειρία περιεγραψα .. Με κάποιους ταιριάζουν τα γούστα μας και άλλους όχι . Λογικό δεν είναι? Είναι
Αυτά

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
IMG_20220529_200343
lalak
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
653
Πόντοι:
4.057
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zamboniaris, linear, Kontopodis και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2022
Δεν πιστεύω να τα λες αυτά υπό το κράτος φόβου επειδή υπέστης διάφορα βασανιστήρια και ειδικά το βασανιστήριο γρατζουνίσματος οργάνων (δηλαδή να σου γρατζούνισαν τον κόκκορα όπως έγραφαν μέχρι πριν λίγες μέρες) και όχι με ελεύθερη βούληση, ε;
review reaction 3 hornyasfuck
30 Μαΐου, 2022
αρα αξιζει το 150αρι φιλε ε? δεν ξερω,και 'μενα οι αναλογιες της,βυζαρα κωλαρα ειναι αυτο που θελω και ψαχνω. με ειχε ξενερωσει η αλλη κριτικη που ειχα διαβασει,αλλα δινω περισσοτερη σημασια σε κριτικες που εχουν γραψει παλαιοτεροι του φορουμ. θα την παρω,να εχω και προσωπικη αποψη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2