Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 50 10
Call-Girls 139485
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Προσοχη ακολουθει σεντονι!!!! την Ντια την ειδα τις τελευταιες μερες πριν φυγει και οπως ειπε σταματαει τελειως αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις ας αφησω μια κριτικη να υπαρχει μπας και ξαναγυρισει.
Ημουν αναμεσα στην Ντια ή την Ολιβια του ιδιου γραφειου λογω του συγκεκριμενου σωματωτυπου, εν τελει αποφασισα για την Ντια ,μνμ στο γραφειο με χαμηλες προσδοκιες και ως προς εκληξη ηταν διαθεσιμη για την ιδια μερα και ακριβως την ωρα που ηθελα!!
Ηρθε casual ντυμενη με τζιν και αθλητικα παπουτσια και αβαφη , ομως παραολαυτα το προσωπο της ειναι ομορφο και οπως θα δειτε και σε πολλες σελφοφωτογραφοες που εχει ειναι αβαφη. Μπηκε σπιτι ευγενικη και χαμογελαστη αλλα καπως κρατημενη προφανως μεχρι να κοψει τι ρολο βαραω, τι ρωτησα τι θελει να πιει και μου λεει νερο.. τι νερο της λεω εχω 200 ποτα καβα τι τραβαει η ψυχη σου να πιεις? Αυτο που θελω δεν θα το χεις μου λεεις και ζηταει το jack daniels με το μελι , και τις δινω το ποτηρι μου να πιει που ειχα συμπτωματικα το ιδιο και επινα, καπου εκει εσπασε οποιος παγος υπηρχε και λυθηκε τελειως όπως και ειδε ενα καδρακι στον τοιχο και μερωτησε τι ζωδιο ειμαι και πανω στην κουβεντα ειχαμε και ιδια μερα γενεθλια μεσα σε τρια λεπτα αφοτου ειχε μπει ενιωσε πολυ ανετα, μοαινω για ενα ντουσακι με χρι να βαλεις το ουισκι μου λεει.
Βγαινει απο το μπανιο και ειδα αυτο που ηλπιζα να δω παρα πολυ ωραιο κορμακι οπως μαρεσει αδυνατη με μικρο στηθακι τελεια επιδερμιδα και ελαφρως μαυρισμενη, καθομαστε να κανουμε ενα τσιγαρο οσο με χαιδευει παντου και με κοιταει στα ματια μεσα.
Ξεκιναμε φιλακια κλπ και παμε στα ενδοτερα χωρις βιασυνες φιλια στο στομα στο λαιμο στο στηθος και κατεβαινει για πιπα, αργη αισθησιακη με πολυ ωραια χρηση της γλωσσας παντου και οχι κομπρεσερ σαν να μην υπαρχει αυριο οπως κανουν αλλες για να τελειωνεις στο μπαμ, σταματαγε την πιπα με εγλυγεφ αναμεσα στους μηρους ξανα ανεβαινε για φιλια και ξανακατεβαινε για πιπα , την ξαπλωνω και παιρνω να γλθυψω τα πατουσακια της τα οποια ηταν στην πενα πειποιημενα και εξαιρετικα σε σχημα μεγεθος αρρωστησα, και με το που τα βαζω στο στομα εκανε εναν αναστεναγμο με αναφυλητα που κοντεψα να τελειωσω απο την αντιδραση της.. το γουσταρε οπως μου ειπε παρα πολυ( εισαι ο ανρωοπς μου της ειπα και χαμογελασε) την ανεβασα για cow ειχε βαλει τα χερια της στο στηθος μου και ανεβοκατεβαινε πολυ αργα κοιτωντας με στα ματια δαγκωνοντας τα χειλη της και τιναζοντας τα μαλια της τα οποια ειναι πολυ μακρια, αυτο κρατησε κανενα 10λεπτο εγω ειχα κολλησει και μου φανηκε οτι περασε κανενα μισαωρο, την γυρναω ιεραποστολικο με τυλιγμενα τα ποδια της στη μεση μου και με τραβαγε απο το κεφαλι να παω κοντα της να με φιλησει καπου εκει και περιπου 45 λεπτα μετα ηρθε το τελος που δεν μαφηνε να βγω με φιλαγε και με κοιτουσε μεσα στα ματια και τα ματια της ελαμπαν στην κυριολεξια και μου ψυθιριζε διαφορα....
Οπως καταλαβαινετε μου εβγαλε οτι αγαπουλιστικο ριχα και δεν ειχα...
Μπανακι και αραγμα για τσιγαρο και κουβεντα αφου δεν υπηρχε χρονος για 2η φορα, πολυ προσγειωμενο κοριτσι η χημεια μας ταιριαξε παρα πολυ σε ολα τα παραπανω ειμαι υποκειμενικος και προσωπικα ειναι παρα πολυ ερωτευσιμη κοπελα και δεν ειναι κλασικο κοριτσι του επαγγελματος οποτε για καποιος θα ηταν ρισκο να την παρουν καθως μου ειπε οτι γενικα δεν γιλαει το καθενα τουλαχιστον με γλωσσα και σιγουρα δεν αοπδιδει στο κρεββατι με ολους το ιδιο ,Αν εισαι ευγενικος και καθαρος περιποιημενος και οχι λιγουρης σε καλο σου βγαινει.
Ο τιτλος ειναι η κλασσικη ρημαδα η τυχη μου, γενικα ψαχνω να εχω στανταρακια να περναω καλα και παντα μολις βρω κατι καλο που μου ταιριαζει θα φυγει θα σταματησει κλπ , αν η ντια εμενε σιγουρα θα την εβλεπα συχνα αλλα ουτε δευτερη φορα δεν προλαβα να την δω γιατι 2 μερες μετα σταματησε.
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.508
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mancunian1986, hornyasfuck και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού