Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 42 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ήρθε η ώρα να ξεπληρωθεί το κουπόνι του κερδισμένου διαγωνισμού! Μια ο covid, μια οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πήγαν την πραγματοποίηση του ραντεβού σχεδόν 2 χρόνια πίσω!
Πολλές ευχαριστίες στους διοργανωτές καθώς και στο γραφείο κράτησε την δέσμευσή του ως προς τον διαγωνισμό μετά από τόσο καιρό.
Για να τους ευχαριστήσω αφενός αλλά και για να είμαι κι εγώ πιο άνετος έκλεισα ένα μισάωρο επιπλέον. Εξού και η χρέωση των 180.
Η συνεννόηση με το γραφείο λίγο δύσκολη, λόγω του διαγωνισμού, διότι έπρεπε να ανταλλάξω μηνύματα με το γραφείο από εδώ και στην συνέχεια να μιλήσω μαζί τους τηλεφωνικά. Αυτό σημαίνει οτι μιλούσα με 2-3 διαφορετικά άτομα τα οποία κάποιες φορές δεν συνεννοούνταν, αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Στον αγώνα. Οι κοπέλες ήρθαν με μικρή καθυστέρηση, ευπαρουσίαστες και ευδιάθετες. Εμφανισιακά είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο. Η Σάντρα πιο μινιον η Αριάνα πιο μπαμπάτσικη αλλά κορμάρα και αυτή. Η αριάνα πρόσωπο ολίγον άγριο αλλά σε καμία περίπτωση άσχημο.
Στον αγώνα κάνουν τα πάντα αδιαμαρτύρητα και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθούν να κλέψουν ούτε δευτερόλεπτο. Αφού μετά τον 2ο γύρο και με υπόλοιπο 20 περίπου λεπτά, με παρακαλούσαν για 3ο κάτι το οποίο δεν ήθελα γιατί γνωρίζοντας τις αντοχές μου θα μετατραπόταν σε αγώνα δρόμου.
Το μόνο που με χάλασε είναι ότι τα κορίτσια δεν παίξανε πολύ μεταξύ τους και ότι βγάζαν, ειδικά η Αριάνα, αυτές τις γνωστές κραυγές/βογγητά οι οποίες μυρίζουν ψευτιά από το χιλιόμετρο, τουλάχιστον για εμάς τους παλιούς. Τι να κάνεις όμως, δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Έχοντας πάρει 4-5 duo στην μέχρι τώρα πορνοκαριέρα μου διαπιστώνω οτι είναι πολύ δύσκολο αυτό να στεφτεί με απόλυτη επιτυχία. Το σύνολο τους ήταν από ουδέτερες ώς μέτριες εμπειρίες. Τουλάχιστον το τελευταίο μου duo ήταν από τις μέτριες.

Υ.Γ. Κανένας έλεγχος στο ξενοδοχείο για covid και τα κορίτσια στον κόσμο τους με το θέμα. Παππούληδες και υψηλού κινδύνου ομάδες το νού σας...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Mounokwlaraki
Ανώτερος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
2.511
Πόντοι:
7.216
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Poetjokey, anthotypos και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού