Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με τόσο καλές κριτικές που διάβαζα ήθελα από καιρό να την δω. Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής ήταν η καλύτερη ευκαιρία. Μήνυμα στον Μάγο και το ραντεβού κλείστηκε πριν μερικές μέρες.

Έφτασε στην ώρα της φορώντας ένα κοντό φόρεμα, εννοείται χωρίς εσώρουχα. 2-3 κουβέντες για τα τυπικά και αφού της ζήτησα να βγάλει το φόρεμα, έπεσαν τα πρώτα γλωσσοφιλα και τα πρώτα χαστούκια στον κωλο της. Πάει για φρεσκάρισμα. Σε 3 λεπτά βγήκε με την πετσέτα, την οποία πέταξε και ξάπλωσε επάνω μου για μπαλαμουτι. Την γυρίζω για γλύψιμο. Έδειχνε να της αρέσει αν και δεν τελείωσε. Δέχτηκε 2 δάχτυλα μπροστά και ένα πίσω. Σηκώνομαι για πιπα. Οκ η κοπέλα απλά διδάσκει. MF, DT φτυσιματα, σάλια, τα πάντα όλα. Εννοείται δίχως χέρι. Παίχτηκε ένας γύρος σε μια στάση, στα 4. Δεν χρειάστηκε δεύτερος, δεν χρειαζόταν άλλη στάση. Μπάνιο ένας ένας και ώρα για τσιγάρο και κουβέντα.

Στο πρόσωπο μου άρεσε πάρα πολύ. Τα μάτια της είναι όλα τα λεφτά. Στήθος μικρό αλλά σφιχτό. Σώμα με πιασίματα αλλά καθόλου χαλαρό, αρκετά σφιχτό. Ο κωλος της για τον οποίο έχουν γραφτεί τόσα είναι αρκετά μεγάλος για τα δικά μου γούστα. Ξέρει όμως η πουτανα (με άλλη έννοια το λεω) να τον πουλάει. Με έκανε να τον θέλω. Της το αναγνωρίζω. Κοινώς πουλάει ψυγείο σε εσκυμό. Δεν της παραβίασα την πόρτα της κολάσεως (αυτή τη φορά) αλλά χόρτασα σφαλιάρα.

Ξέρει να γαμηθει και το κάνει χωρίς μα και μου. Ότι θέλεις, όπως το θέλεις και κυρίως όσο θέλεις. Αν και νομίζω ότι πιο σωστό θα ήταν να πω όσο αντέχεις. Γιατί όσες αντοχές και να έχεις η Γιολαντα θα έχει παραπάνω. Λεφτά στο τέλος. Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 14, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.447
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, eridon1877, TOMCRUISE και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού