Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 28 10
Call-Girls 123170
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Θυμάμαι ότι παλιά, όταν διάβαζα τα μυθιστορήματα του Τσαρλς Μπουκόβσκι, σε ένα από αυτά έγραφε για μια γριά πουτανα που ανέδιδε ένα άρωμα "θλίψης και καμένου λάστιχου". Κάτι τέτοιο ένιωσα όταν μπήκα στο σπίτι της εν λόγω κυρίας κι όταν πλησίαζε η μύτη μου σε διάφορα σημεία του κορμιού της. Πολύ παρασιτοκτόνο? Ποιος ξέρει!

Λοιπόν, για να πέσουν οι μάσκες. Από εμφάνιση μην περιμένεις τπτ σε μιλφ. Εδώ μιλάμε για πατημένο γκιλφ. Από υπηρεσίες. Ναι, προσπαθεί, αλλά ίσως και επειδή είμαι συνηθισμένος σε λατινες (ζω εξωτερικό) που αν πετύχεις καλή θα σε πηδήξει καλύτερα κι από τη γκόμενα σου, βρήκα την όλη προσπάθεια ψεύτικη. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ήθελε να σε ξεπεταξει, αυτή είναι η αίσθηση που πήρα. Αν και ναι, έδινε φιλιά με γλώσσα, τον έπαιρνε στο στόμα ακαπωτο μπλαμπλαμπλα.

Για λόγους υγιεινής και λόγω αυτής της ντεκαβλε εσανς ούτε που πλησίασα τη σπηλιά της, αν και γενικά μου αρέσει το σπορ.

Τα συμπεράσματα μου? Ότι πληρώνεις παίρνεις. Δίνω σημασία στην απόδοση και όχι στην εμφάνιση τόσο, αλλά εδώ τα πράγματα ξέφυγαν. Η κυρία χρειάζεται απόσυρση. Όχι από τη ζωή, μην παρεξηγηθω, από το επάγγελμα. Και Ναδάλ να είσαι δε μπορείς να παίζεις μετά τα 50. Και γενικά σου αφήνει την αίσθηση του διαδικαστικού, αν και προσπαθεί η καημένη.

Για 60€ με μια εκτόνωση και άλλα 20 για δεύτερη, και πάλι να λέω φτηνά την έβγαλα. Η κριτική γράφεται γιατί στο σύνολο η όλη αίσθηση που πήρα από το thread και τις φωτογραφίες είναι παραπλανητική. Και όταν πήγα εκεί ήταν αργά....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
54
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparotriftoulas, CaptainK, baroc και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού