Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 26538
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την προτίμησα ανάμεσα στις υπόλοιπες επειδή μου φάνηκε ότι έχει φυσική ομορφιά. Υποδέχτηκα ένα νέο χαμογελαστό, ευγενικό κορίτσι και ευτυχώς για μένα δεν ήρθε ντυμένη πουτανέ αλλά μάλλον όπως κυκλοφορεί εκτός δουλειάς. Η Τζούλια είναι μια αδύνατη κοπέλα που δηλώνει 25 χρονών και δεν φαίνεται μεγαλύτερη, πρέπει να έχει καθαρό ύψος 1,70, με σκούρα καστανά μαλλιά πιασμένα ώστε να δροσίζεται με τη ζέστη, με μια κοτσίδα και πολύ όμορφο πρόσωπο. Έχει βλέμμα γκόμενας που γαμιέται για την ευχαρίστηση και όχι για λεφτά. Είναι μια χαρούμενη, γεμάτη νεανική ενέργεια, μουνίτσα. Σαν μικρό κατσίκι...

Έκανε μπάνιο και ήρθε ολόγυμνη. Πάρα πολύ ωραία πόδια, κώλος λίγο πιο αδύνατος και λιγότερο πεταχτός από αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία, που δεν σχηματίζει μεγάλη καμπύλη σε σχέση με την λεπτή της μέση, φοβερά σφιχτό δέρμα, ωραίο μακρύ λαιμό και πρέπει να είχε και ωραίο στήθος μεγέθους 1 το οποίο χάλασε στουμπώνοντάς το με σιλικόνη έτσι που να είναι γεμάτο δυάρι και κάπως σκληρό στην αφή. Φιλάει παθιάρικα με γλώσσα, γαργαλιστικά, σαν έφηβη, στέλνοντας ένα εσωτερικό τηλεγράφημα από τη γλώσσα μου προς το καυλί μου.

Έχει εξαίσιο μουνί. Μικρό και πεταχτό, με μικρά χείλη και κάπως φουσκωτό. Αν το ακουμπήσεις με το σώμα σου σε βεντουζώνει. Εντελώς ξυρισμένο εφήβαιο με ένα τατουάζ στο αριστερό μέρος του. Κάνοντας γλειφομούνι διεπίστωσα ότι μοιάζει πολύ με το στόμα της… Είχα την ίδια αίσθηση οπότε το έγλειψα με κάθε πιθανό τρόπο και για ώρα ρίχνοντας και μερικές καρφωτές γλωσσιές στο κωλοτρυπιδάκι της και πηγαίνοντας πάλι πίσω στο μουνί για να μην προλάβει να διαμαρτυρηθεί. Αν οι σπασμοί που είχε μετά από κάποια ώρα ήταν ψεύτικοι θα έπρεπε να δουλεύει ως σέξυ ζογκλέρ σε καταγώγια της Ασίας, γυροφέρνοντας στον αέρα τρία μπαλάκια του πινγκ πονγκ με το μουνί της. Σπασμοί εσωτερικοί, ανεξέλεγκτοι, με παλμούς που ένιωθε το χέρι μου που είχα κολλημένο χαμηλά στην κοιλιά της. Με πίπωσε λίγο με καραμέλωμα αλλά την έκοψα επειδή ήθελα να μπω μέσα της. Την γάμησα στα τέσσερα πιάνοντας μαλακά την κοτσίδα της έτσι που μου δρόσιζε το χέρι. Με ενόχλησε λίγο ότι φώναζε δυνατά, επιτηδευμένα και ψεύτικα. Στο γλειφομούνι είχε πιο φυσιολογική αντίδραση οπότε την ξανάγλειψα από πίσω και της έριξα και 2-3 γλειψιές στο κωλοτρυπίδι της το οποίο εκείνη τη στιγμή πρόσεξα ότι είναι λίγο δουλεμένο. Συνέχισα λίγο και μετά την γάμησα ιεραποστολικά. Το βεντουζόμουνό της κατάπιε την ψωλή μου και ένιωσα μια δυο στιγμές τα μουνόχειλά της να κολλάνε στην κοιλιά μου. Σε αυτή τη στάση ήρθε το τέλος. Μετά το ημίχρονο φρεσκαρίσματος της ξανάκανα ένα κομπλέ γλειφομούνι αλλά ο καταπονημένος τον τελευταίο καιρό πούτσος μου ήθελε ξεκούραση. Κρίμα που δεν έχουμε δεύτερο, εφεδρικό, να τον αλλάζουμε. Την ευχαρίστησα και της είπα να φύγει λίγο νωρίτερα.

Το πρώτο τρίλεπτο της συνάντησης μιλά σωστά αγγλικά. Μάλλον έχει μάθει τις εισαγωγικές ατάκες απέξω. Μετά χρησιμοποιεί google translate. Στην επικοινωνία 3 λοιπόν αλλά θα βάλω 7 για να μην πέσει ο μ.ο. άδικα αφού δεν μπορώ να βάλω 8 στο πρόσωπο, 8 στο σώμα (θα έβαζα 9 αν δεν είχε τέτοιους φτιαγμένους βύζους), 10 στην συμπεριφορά, 8 στη διάθεση για γαμήσι (δεν χρειάζεται να κάνει τόσο δυνατά αχ-ωχ) και 8 στη σχέση αξίας/κόστους. Αν βελτιώσει 1-2 πράγματα θα είναι το supercunt. Είπε ότι θα μείνει συνολικά 2 βδομάδες. Μετρήστε πότε ήρθε και κάντε τα κουμάντα σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 17, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
CaptainK
Σεβαστός
Εγγραφή:
15 Νοε 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
9.385
Πόντοι:
1.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Ωρίων, Elganador και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2022
Περιεργος τροπος ρε μυστη για να μας πεις οτι σ'αρέσουν οι κατσικουλες Κατσικογάμης
review reaction 3 review reaction 1 piko, olddog, TOMCRUISE και 3 άλλα μέλη
18 Μαΐου, 2022
Εξαιρετική και χρήσιμη κριτική! Μπράβο, τέτοιες κριτικές βοηθάνε τους συμπαίκτες.
review reaction 1 Johnstef, olddog, TRAXANOPLAGIAS1234 και 4 άλλα μέλη
18 Μαΐου, 2022
Στο φούρνο;;; ή στην σούβλα;;;; ? ?
review reaction 1 piko, Phlmrg, Roland Deschain και 4 άλλα μέλη
18 Μαΐου, 2022
@mastakounidis στη σουβλα ρε φιλε....τί ειναι αυτα που ρωτας
review reaction 1 review reaction 3 Phlmrg, Roland Deschain, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
18 Μαΐου, 2022
@roughfucker καιι στον φούρνο με πατάτες δεν είναι άσχημο... Χαχαχαχα.. Κριτικές για escorts γράφουμε εδω ή συνταγές του gordon Ramsey? Έλεος
review reaction 3 CaptainK, gpd
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5