Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 51 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 113739
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρόσφατη μεταμεσονύχτια συνάντηση με την Νόνα καθώς ήταν η μόνη διαθέσιμη κοπέλα αργά το βράδυ τελευταία στιγμή που γούστατα από YourAngels. Ήρθε στην ώρα της και γρήγορα μπήκε για μπανάκι. Εμφανίστηκε λίαν συντόμως με ένα καυλωτικό ολόσωμο one-piece εσώρουχο, το οποίο δεν βγήκε κατά την διάρκεια της συνέυρεσης, απλά παραμεριζόταν στην άκρη όπου και όποτε έπρεπε!

Βουτήξαμε κατευθείαν στον αγώνα με αλληλοχουφτώματα και ωραίο τσιμπούκι με εμένα γονατιστό στο κρεβάτι και την Nona από κάτω. Αυτό γρήγορα μετατράπηκε σε 69 που παραλίγο να την χύσω στο στόμα, αλλα κρατήθηκα γιατί ήθελα να χωθώ μέσα της πρώτα. Όπερ και εγένετο σε στάση cowgirl, όπου είχα πολύ ωραία θέμα του στήθους Νο 3. Η συνέχεια έγινε με ιεραποστολικό και κατέληξε σε doggy style με πάρα πολύ βαθιά διεισδυση τύπου balls deep, το οποίο και σε συνδυασμό με την φανταστική θέα της κωλάρας της στα 4 με έκανε να χύσω βαθιά μέσα της και να κρατηθώ εκεί για 1-2 λεπτά.

Διάλειμμα για ανάσες και μπανάκι, αρκετά καλή συζήτηση (είναι συνεννοησιμη στα Αγγλικά) και η συνέχεια δόθηκε από μεριάς μου με 10 λεπτο σπατουλάρισμα. Παρόλα αυτά δεν είχα πολύ όρεξη για σεξ στον 2ο γύρο οπότε προέτρεψα την κοπέλα να με αρχίσει στο πουτσό/αρχιδό γλύψιμο για κανένα τέταρτο, στο οποίο και επιδόθηκε για περίπου ένα τέταρτο μέχρι να καταθέσω την δεύτερη καυτή μου δόση στο στοματάκι της και να κλέισω ταμείο για εκείνο το βράδυ.

Σε γενικές γραμμές όλα καλά αλλά χωρίς κάτι εξωφρενικά αξιομνημόνευτο. Η κοπέλα είναι όπως βλέπετε στις φώτος (έκφυλη όσο πρέπει κατά την γνώμη μου με ωραίο φτιαχτό βυζί και κωλάρα) και συμμετέχει ικανοποιητικά, οπότε σίγουρα δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Δεν θα την ξανα έπαιρνα εύκολα, κυρίως λόγω των πολλών άλλων επιλογών εκεί έξω, εξού και το "Ίσως" από μεριά μου, αλλά αυτό δεν χρείαζεται να αποθαρρύνει την δοκιμή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 27, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chaoserevos, OUROBOROS, THV και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού