Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 9 10
Call-Girls 27431
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ένα απόλυτο δεκάρι... Πολύ όμορφη γυναίκα με μελαχρινό μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο, εντυπωσιακό θηλυκό κορμί 1.65+ με τέλειες αναλογίες με σφιχτό και απαλό δέρμα, στήθος φυσικό σε κανονικό μέγεθος, πολύ περιποιημένα νύχια σε χέρια κ πόδια. Μικρά διακριτικά τατού σε ιδιαίτερα επιλεγμένα σημεία του σώματός της, πολύ ερωτικά, γυναίκα με άποψη. Περπάτημα με αυτοπεποίθηση που αποπνέει αέρα σιγουριάς. Πολύ επικοινωνιακή και ευγενική με ευχάριστη διάθεση, μιλάει αρκετά καλά ελληνικά.

Η εντύπωση που μου έδωσε είναι ότι έχει πρωταρχικό της σκοπό να ικανοποιήσει τον παρτενέρ της με κάθε τρόπο. Σεβάστηκε απόλυτα το χρόνο μου στο κάθε δευτερόλεπτο και συμμετείχε 100%. Της αρέσει τρελά το σεξ, το ευχαριστιέται και εκείνη. Στοματικό καλό, όσο περνούσε η ώρα άναβε κ εκείνη κ ξεκίνησε να φτύνει. Φιλιά βαθιά με γλώσσα, στενό και καυτό αιδείο, δεν κλέβει και προκαλούσε για έντονο σεξ! Ένας θησαυρός γενικά και μια βραδιά που εξελίχθηκε πάρα πολύ ευχάριστα, δεν έχω τί να πώ, έμεινα άφωνος. Η γενική της συμπεριφορά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ μεγάλο asset για το πρακτορείο και για την ίδια ως άνθρωπο και γυναίκα, δεν πρόκειται να πάει χαμένη σε αυτή τη ζωή η συγκεκριμένη. Θα συμβούλευα να προσπαθήσετε να την πετύχετε νωρίς και ξεκούραστη γιατί τα δίνει όλα με την καρδιά της. Τα δίνει όλα είτε επειδή της αρέσει, είτε επειδή ξέρει πολύ καλά πώς να το πουλήσει, είτε και τα δύο ταυτόχρονα, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Μεγάλο respect στο πρακτορείο και στη Ράνια για την πρότασή της! Ευχαριστούμε το YourAngels για τις υπηρεσίες που παρέχει! Kudos to IvanTheGreat & Angie!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 30, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, company of heroes tho, THV και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού