Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 9 10
Call-Girls 27420
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όταν άνοιξε η πόρτα του δωματίου και είδα την Κατρίν ομολογώ οτι ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Πολύ ωραίο πρόσωπο άψογα βαμμένη , ωραία ντυμένη με μαύρο σακάκι τζινάκι και ψιλοτάκουνη γόβα και πλούσιο μακρύ μελαχρινό μαλλί. Μοντελάκι σωστό!
Η συμπεριφορά της από την αρχή θετική και χαρούμενη . Όταν γδύθηκε φανερώθηκε το κορμάκι που φαίνεται στις φωτό. Αδυνατούλα όσο πρέπει με πολύ ωραίο κολί και σοφτ επιδερμίδα μαυρισμένη παντού από σολάιριουμ.
Με το που πέσαμε στον στίβο μάχης την πλάκωσα στο γλυφομούνι , δεν μπορούσα να αντισταθώ, μέχρι που έγινε μούσκεμα και έβγαζε ωραίες φωνούλες. Έτσι όπως ήταν καυλωμένη, σκουφί και μέσα κατευθείαν ιεραποστολικά, όπου βλέποντας αυτό το ωραίο μουτράκι να γουστάρει το γαμίσι , έφυγε η πρώτη δόση.
Ντουζάκι και ωραίο σόσιαλ στην μητρική μας γλώσσα, όπου μετά από κανένα δεκάλεπτο μου λέει : πριν με γάμησες εσύ , τώρα θα σε γαμίσω εγώ!
Με πλακώνει σε ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι μέχρι να μου τον κάνει ντούρο και κάθεται απάνω και ξεκινάει ενα τρελό cow girl που φαινόταν ότι το έκανε και το ευχαριστιόταν. Παίχτηκαν άλλες δύο στάσεις και το τέλος ήρθε στη κοιλίτσα της.
Συμπερασματικά , πολύ ωραίο μωρό , στο δρόμο οπωσδήποτε γυρνάς και το κοιτάς , με πολύ ωραίο χαρακτήρα και συμπεριφορά , συνειδητοποιημένη , γουστάρει να γαμιέται και μάλιστα να γαμιέται δυνατά όπως μου δήλωσε. Μια καλή επιλογή overall !

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 95429
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.860
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, THV, TOMCRUISE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού