Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 63 10
Call-Girls 241541
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Και να φανταστείτε, πως όταν άνοιξα για πρώτη φορά το νήμα της και πάτησα το link της αγγελίας της, μόλις είδα τις φωτό σε συνδυασμό με την τιμή, έβαλα τα γέλια! Κάθε φορά που έβλεπα το νήμα Anna24, το προσπερνούσα χωρίς να το ανοίξω καν. Αιτία; Οι αρχικές φωτό, που την υποτιμούν εμφανισιακά, κάνοντας επιφυλακτικό τον επίδοξο προσωρινό εραστή και ταυτόχρονα επενδυτή να αφιερώσει χρόνο και χρήμα. Άνοιξα το νήμα της από μαζοχισμό μιας και το έβλεπα να είναι συνέχεια πρώτη σελίδα. Κάπου στην 20τη σελίδα, όπου έχει ανεβάσει ένα βίντεο και δείχνει μια άλλη Άννα, όμορφη και γοητευτική. Η ίδια συνέχισε με την συμμετοχή της να κερνάει με πιο σωστές φωτό το κοινό του σαητ κάνοντας τον εαυτό της κάτι σαν crowd pleaser που θα έλεγε και ένας καλός μου φίλος.

Οι αρχικές μου αρνητικές εντυπώσεις είχαν μηδενιστεί. Έστειλα στην Άννα μήνυμα στο viber. Στο άψε σβήσε κανονίσαμε να βρεθούμε για μια ώρα σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο που βγάζουν τα μάτια τους οι πόρνοι. Χωρίς ύφος χιλίων καρδιναλίων και ως καταξιωμένη βίζιτα, μπήκε στο δωμάτιο με όση αυτοπεποίθηση και τον αέρα που χρειαζόταν. Όμορφο κορίτσι με ωραία μάτια, σωστό μακιγιάζ. Ντυμένη με ένα φούξια παντελόνι, ροζ ζακέτα και μπεζ σνικερς ultra sole τα οποία είναι και το μόνο που τις επέτρεψα να αφαιρέσει μόνη της. Το υπόλοιπο πακέτο το ξετύλιξα μόνος μου μέχρι να αποκαλυφθεί το νεανικό κορμί της που έχει μετατρέψει η ίδια σε καμβά με την πλούσια δερματοστιξία. Φίδι, γάτα, ο Kaonashi και κάμποσα ακόμα, έχουν αποτυπωθεί από την βελόνα του καλλιτέχνη επάνω στο κορμί της.

Τα οπίσθιά της είναι σφιχτά και καλοσχηματισμένα. Ντυμένη πλέον, λίγο πριν αποχωρήσει έριξε μια ματιά από το παράθυρο. Πλησιάσα ύπουλα και της έριξα ένα γερό χούφτωμα στον κώλο. Εκείνη την στιγμή την φανταζόμουνα ανεβασμένη επάνω στην σέλα street μηχανής ως συνοδηγός και τι ζημιά θα προκαλούσε... Σίγουρα ο οδηγός που θα ακολουθεί θα έχει ξεχάσει ότι πρέπει να εστιάζει στο φανάρι της μοτοσυκλέτας για το πότε θα πατήσει φρένο ο οδηγός της. Ο λόγος που την κρατά μακριά από το σχεδόν τέλεια στο σώμα είναι η απουσία έστω ενός μέτριου στήθους, στο οποίο οι ρώγες της έχουν και πιρνιν. Αλλά τα έχουμε ξανά πει. Μεγάλη πουτάνα η φύση. Επιλεκτική που θα τα δώσει όλα και σε ποιον. Το γεγονός αυτό πάντως δεν με απέτρεψε στο να τα τιμήσω με ποικίλους τρόπους και να παίξω μαζί τους.

Στο κύριο μέρος της συνάντησης που δεν είναι άλλο από το σεξ, η Άννα είναι ένα call girl με υψηλό δείκτη εργατικότητας και που γνωρίζει την δουλειά. φιλάει με ζήλο με γλώσσα, δαγκώνει τα χείλη της όταν είσαι μέσα της, βγάζει ωραίες κραυγές με έναν ανεπιτήδευτο τρόπο που μπορεί να ξεγελάσει και τον πιο δύσπιστο, ανταποκρίνεται σε ό,τι ζητήσεις, της αρέσει το γλείψιμο στο αιδοίο της, δέχεται κολπικό fingering, δεν δυσανασχέτησε όταν χρησιμοποίησα με προσοχή και δεύτερο δάχτυλο, ούτε καθόλη την διάρκεια της συνουσίας, Κάνει τέλειο στοματικό με ωραία τεχνική και τον παίρνει όλον μέσα στο στόμα της, περιποιείται και τους όρχεις κοιτώντας σε με τις ματάρες της.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την Άννα να απολαμβάνει το κρασί της και το τσιγάρο της, αφού με ρώτησε αν μπορεί να καπνίσει. Όποιος επιθυμεί και μια ευχάριστη παρέα εκτός από το να βγάλει τα μάτια του μαζί της, θα διαπιστώσει έχοντας την Άννα δίπλα του ότι είναι ένα άτομο που παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι έξυπνη, με άποψη, γατούλα και μαγκάκι όταν χρειάζεται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
25.556
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, james034, Constantinos27 και 42 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2022
Να δω πότε θα σταματήσεις να περιφέρεις το μικροτσούτσουνό σου απο κορασίδα σε κορασίδα, γεροσάτυρε !!!
26 Απριλίου, 2022
Ωραία κριτική μυστη μου.
26 Απριλίου, 2022
Καλη και για παρεα τυπε.. Το θέμα είναι στο τέλος ποιος πληρωνει τα 500 αρικα που θα ζητάει. Κατά τα αλλά άξιος!
26 Απριλίου, 2022
Τυπε αν έχεις το βίντεο που λες δώσε ένα λινκ σε παρακαλω. Ευχαριστώ !
26 Απριλίου, 2022
ακριβη επιλογη !!! οποιος περναει καλα ας τα δωσει αλλα εγω το θεωρω υπερτιμημενη και δεν ειναι η μονη φυσικα.
26 Απριλίου, 2022
Στα ταρταρα της κολασεως σε βλεπω μυξιάρικο ..
review reaction 1 Zebu
26 Απριλίου, 2022
Δηλαδή....εγώ με το τρίκυκλο δεν έχω καμία ελπίδα..... Κεφάλι σε τοίχο!
Πολύ γλυκούλης μου φάνηκες......αγάπησες πάλι....σαρδαναπαλε Γερο-μύστης
review reaction 1 Zebu
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7