Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 25 10
Call-Girls 46416
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχετε γράψει τα περισσότερα για τη Φιλισια, εγώ απλά προσθέτω την εμπειρία μου.
Με υποδέχτηκε απολύτως στην ώρα της, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, καθαρή και έτοιμη.
Το πρόσωπό της είναι χωρίς τη λάμψη που λέμε αλλά πολύ εντάξει και το καρέ μαλλί δίνει μια νότα μυστηρίου για όσους γουστάρουν το κάτι διαφορετικό. Το σώμα της Φιλισια όμως είναι άπαικτο. Έχει ωραία γυμνασμένα πόδια και είναι όλη όμορφα μαυρισμένη από solarium, που δίνει επίσης πόντους. Κωλος απόλυτα στη θέση του και βυζι φυσικό (επιτέλους) που δεν το χρησιμοποίησε όσο θα ήθελα αλλά είναι καύλα να το βλέπεις και να το ρουφάς.
Για μένα όμως ως ποδοφετιχιστη, την παράσταση έκλεψε το γαλλικό στα πόδια και στα χέρια, τα οποία ήταν και πεντακάθαρα (τη μισή συνάντηση ήμουνα πάνω τους άρα και το επιβεβαιώνω).
Στο σεξ η Φιλισια αρέσκεται στην πρωτοβουλία, το είχα διαβάσει κι από άλλους, όποτε όταν χρειάστηκε να επιβληθω, απλά το έκανα με αρκετή φόρα ώστε να μην είναι διαπραγματεύσιμο. Κάποια στιγμή θυμάμαι την είχα βάλει κάτω στο κρεβάτι μπρούμυτα και την είχα εγκλωβίσει με τέτοιο τρόπο που άλλη θα είχε σηκωθεί και θα είχε φύγει. Αλλά της Φιλισια της αρέσει το σεξ. Και το απολαμβάνει. Επικοινωνιακά το προσπαθεί, όχι στη γλώσσα, που τα Άγγλικα της είναι μέτρια (μιλάει ιταλικά προφανώς μιας και μένει εκεί) αλλά γενικά προσπαθεί να επικοινωνήσει και στη διάρκεια του σεξ με το σώμα. Είναι όμως και μόνη της κι απομακρύνεται μερικές φορές, σαν να της λέει το μυαλό της να μη συνδεθεί, ή να της βγαίνει ένας εκνευρισμός. Θέλει λίγο social skills αλλά αυτά τώρα τα λέω εγώ ως ψυχίατρος, εσείς μπορεί να βλέπεται κάτι άλλο.
Πίπα επίσης πολύ καλή, όπως έχει ξαναγραφτεί. Σε γενικές γραμμές η Φιλισια είναι professional escort και εύκολα θα την ξαναέβλεπα αν πήγαινα για μια ωραία σεξ εμπειρία, χωρίς πολύ σύνδεση στο συναίσθημα. Μην παρεξηγηθώ, δεν είναι διεκπεραιωτική, το ζει κανονικά, για μένα είναι καλή επιλογή. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
monogamous
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
751
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Weruloa, George_1969, mad_max και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού