Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με τη Demi στο χώρο της, ανοίγει η πόρτα και αντικρύζω μια όμορφη, νεαρή, ψηλή κοπέλα με τζιν σορτσάκι (όπως στις φωτογραφίες), απλό τοπ μπλουζάκι και σαγιονάρα θάλλασας!

Μετά το απαραίτητο φρεσκάρισμα, άρχισαν σιγά-σιγά οι αγκαλίτσες, τα φιλάκια και η εξερεύνηση του νεανικού της κορμιού. Βγάζω το μπλουζάκι και αποκαλύπτεται ένα πανέμορφο πλούσιο στήθος, ενώ κατεβάζοντας το σορτσάκι εμφανίζεται ένα φτηνό στρινγκ το οποίο αργά-αργά κατεβαίνει για να αποκαλυφθεί ένα καλοσχηματισμένο νινάκι. Κωλαράκι στη θέση του με ωραίες καμπύλες. Πανέμορφο, νεανικό σώμα χωρίς επεμβάσεις, όχι μοντελέ αλλά πολύ κομψό και με ωραίες αναλογίες, με μόνη αδυναμία μια μικρή κοιλίτσα. Όπως είπε, κόπηκε από μοντέλο για μερικά εκατοστά ύψους, αλλά έχει όλα τα άλλα προσόντα. Πολύ καλή στην επικοινωνία στα Αγγλικά με αισθησιακή φωνούλα.

Ήρθε στην Ελλάδα από Ουκρανία πριν από ένα μήνα και δουλεύει όλο αυτό το διάστημα και για ακόμη μερικές ημέρες. Όταν μου λέει cg ότι είναι από την Ουκρανία, πραγματικά δυσκολεύομαι να πω κάτι για αυτή την ανείπωτη τρέλα που είναι σε εξέλιξη. Έβγαλε μια μελαγχολία και ένα προβληματισμό για το μέλλον και αυτό σε συνδυασμό με την συσσωρευμένη κούραση του ενός μήνα δουλειάς και ραντεβού το προηγούμενο βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες δεν βοήθησε στο να βγάλει τον καλύτερο ευατό της.

Παίχτηκε ένας γύρος με πολύ καλή συμμετοχή, στησίματα, βαθιά γλωσσόφιλα, κραυγούλες με εμφανή διάθεση να ευχαριστήσει.

Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε παρόλο που είχαμε χρόνο και με τέτοιο πλάσμα δίπλα μου δεν άργησα να ξανα-οπλίσω, σεβάστηκα όμως την κατάστασή της και το άφησα. Κάθησα λίγο έκανα άλλο ένα φρεσκάρισμα και αναχώρησα με ανάμικτες αλλά μάλλον θετικές εντυπώσεις.

Γενικότερα έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι εάν εγώ δεν κάνω κίνηση για δεύτερο γύρο αφήνεται ο χρόνος να κυλίσει στο social χωρίς καμία πρωτοβουλία. Ίσως υπάρχει μεγάλη ζήτηση τελευταία και τα ραντεβού της μιας ώρας να φαίνονται λίγα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 arxidakos, andronikos3, Elganador και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού