Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 13 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επιστροφή για μένα στο άθλημα μετά από διετή απουσία λόγω πανδημίας, οπότε είπα να κάνω comeback με ένα δυνατό χαρτί, σύμφωνα τουλάχιστον με τις κριτικές.
Μπήκα στο παραβαρδάρειο με κάποιο άγχος μη μου ζητήσουν πιστοποιητικό, ευτυχώς η ρεσεψιονίστ δεν ενόχλησε.
Χτυπάω την πόρτα, ακούω κάτι τακούνια να πλησιάζουν, ανοίγει η νεαρά με κάτι σέξι εσώρουχα, θα έλεγα οι φωτο 8 και 10 την αποδίδουν καλύτερα. Ψηλή, ανοιχτόχρωμη, με ένα μόνιμο γλυκό χαμόγελο και μια κάποια παιδική αφέλεια στο φέρσιμο, που μ' έκανε να νιώθω πως έχω να κάνω με εικοσάχρονη, ενώ στο σάιτ αναγράφεται ηλικία 27.
Ωραίο βυζί 2-2,5, αλλά πολύ μαλακό, και γενικά πολύ χαλαρή παντού, κάτι που δεν μου άρεσε. Γλωσσόφιλα παθιασμένα, πίπα καβλωτική με πλήρη περιποίηση στα πέριξ, καλοσχηματισμένο και νόστιμο νινάκι, αλλά δεν άφησε δάχτυλο.
Το δυνατό της χαρτί όμως είναι κατά τη γνώμη μου το κυρίως πιάτο, όπου δείχνει να συμμετέχει πλήρως με τις κινήσεις του σώματός της, ενώ βγάζει παράλληλα και τις γνωστές καβλωτικές κραβγούλες που έχουν αναφερθεί και από άλλους συναθλητές και σε κάνουν να νιώθεις πως είσαι ο άντρας της ζωής της. Δοκίμασα διάφορες στάσεις, αυτή αρχικά απλώς ακολουθεί, αλλά γρήγορα ξανάβει και διεκδικεί, π.χ. λέει faster, ή στο πισοκωλλητό ήθελε να είναι ξαπλωμένη και να σφίγγει τα μπούτια της. Όταν σταματά η δράση μεταμορφώνεται πάλι στο αφελές και κάπως απόμακρο κοριτσάκι που μιλά για τις σπουδές γλυπτικής στη Φλωρεντία (την πίστεψα, μου έδειξε και έργα της στο κινητό) και το σαξόφωνο που παίζει στον υπόγειο της Μόσχας. Ξαναρχίζουμε και ξαναρχίζει τα χοροπηδητά και τα αχ βαχ. Πραγματικά δεν μου 'κανε καρδιά να τελειώσω, οπότε κάποια στιγμή μου ψιθυρίζει στ' αυτί "you have 5 more minutes". Σίγουρα δεν ακούγεται καλό εκ μέρους της, όμως τη συγκεκριμένη στιγμή ακούστηκε τελείως φυσικό , γιατί πραγματικά δεν μου έκανε καρδιά να σταματήσω να την πηδάω κι αυτή να βογγάει. Οπότε είπα να τη βάλω να με τελειώσει με χέρι-στόμα, τσεκάροντας πρώτα το κινητό μου, όπου επιβεβαίωσα ότι όντως είχαν περάσει ακριβώς 55 λεπτά.
Καλή περίπτωση γενικώς, και πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, προσέθεσε μια νότα καλλιτεχνίας στην επιστροφή μου στο ευαγές σπορ.
Να γαμάτε καλά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
341
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GFE Master, Weruloa, doc_lin και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού