Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 11 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Καλησπέρα συναγωνιστές,

Η απόφαση ήταν εντελώς πρόχειρη και τελευταίας στιγμής, καθώς ήταν η μόνη διαθέσιμη από τις 3-4 που θυμόμουν απέξω στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα. Επομένως ήταν μια βεβιασμένη επιλογή που και αποδείχτηκε η απόλυτη αποτυχία. Από όταν ξεκίνησα να μπαίνω σε αυτό το σάιτ είχα πει στον εαυτό μου να μην γράψω ποτέ κακή κριτική γιατί και οι κοπέλες τη δουλειά τους κάνουν, να τις σεβόμαστε κλπ κλπ, αλλά μετά τη συγκεκριμένη απόλυτη ξενέρα δεν γίνεται να μην ενημερώσω τους συμμαχητές του bou. Για άλλες κοπέλες αποδεδειγμένα καλές με πολλές κριτικές έχω σταματήσει να βάζω κριτικές καθώς δεν έχει νόημα πιστεύω να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια για να boostaroume εδώ το account.

Για να μην μακρυγορώ, σύναντηση με την εν λόγω κοπέλα στο προηγούμενο της τουρ που ήταν πριν από ένα μήνα. Πραγματικά την επομένη μέτα από την συνάντησης μου, η κοπέλα είχε κατέβει από το σάιτ ενώ είχε περάσει μόνο μία βδομάδα από τότε που είχε πρωτοανέβει. Πολύ περίεργο... Κουράστηε κι όλας? δεν τράβαγε? Πάντως για να έφυγε μετά από 1 βδομάδα και να ξαναγύρισε μετά από 1 μήνα νόημα δεν βγάζει.
Είσοδος στο δωμάτιο μου με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα, μάλλον κουρασμένη, αγουροξυπνημένη, και ντυμένη οριακά καλύτερα από καθαρίστρια. Τζιν (όχι κολλητό), αθλητικά με χοντρή κάλτσα και με μπλούζα χαχωλέ που δεν τη γοήτευε καθόλου. Φιλί στο μάγουλο, κουβέντα μηδέν, λίγο χαμούρεμα που μόνο εγώ έκανα κίνηση και κατευθείαν στο μπάνιο. ένα 10λεπτο πρέπει να το έφαγε χαλαρά, επιστροφή με πετσέτα. Λίγο χαμούρεμα ακόμα και σταθερά να αποφεύγει να φιλήσει. Συνέχεια σε πίπα όπου πρώτη φορά κατάλαβα τι είναι η αερόπιπα που γράφουν άλλοι συναγωνιστές. Να πιπώνει και να μην νιώθω τίποτα σε σημείο που νόμιζα ότι έχει νεκρώσει εκεί κάτω. Με τα χίλια ζόρια να μου σηκωθεί όντας ήδη οριακά εκτός mood. Αντε να μπει προφυλακτικό πριν ξαναπέσει. Τη γυρίζω ανάσκελα και κάνω κίνηση να μπω, μπουτία ερμητικά κλειστά. Τι κάνουμε μάγκες. Της τα σηκώνω λίγο ψηλά σε μια προσπάθεια να φέρω τα πόδια μου στους ώμους μου και να ψάχνω την τρύπα ανάμεσα στα πόδια της. Α και πριν από αυτό προσπάθεια γι α1 δάχτυλο που το ξέκοψε και σχετικά αγενώς. Όλα αυτά ολομόναχος εκεινη ξαπλωμενη μπετον με μάτια οριακά κλειστά.
Ε αυτό ήταν όλα ξανάπεσαν, τη στιγμή που μου ήρθε στο μυαλό ότι πάνω να πηδήξω ένα πτώμα ή αλλίως κάποια που δεν ψήνεται με τίποτα. Μου λεεί τι έγινε κτλ, τι να εξηγώ τώρα έτσι κι αλλιώς αγγλικά μηδέν έως ελάχιστα. Προσπάθεια με πίπα ρομποτική εντελώς, σε έναν αγώνα να τον ξανασηκώσει. Τη σταματάω και της λέω τέρμα να φύγει που και έκανε με μεγάλη χαρά.
Παίδες πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, μετά από άλλες καλές κριτικές (βέβαια μόνο 3) να φάω τέτοια φόλα. Πιθανοί παράγοντες οι εξής:
1. Μεταμεσονύχτια συνάντηση που η κοπέλα μάλλον κοιμόταν
2. Δεν της αρέσει καθόλου αυτό που κάνει και το δείχνει. φαίνεται στο πρόσωπό της βρε παιδί μου από το 1ο δευτερόλεπτο. Υπάρχουν και άλλες δουλειές, δεν είναι ανάγκη όποια έφυγε από την Ουκρανία να γίνει πουτάνα. Δεν είναι για όλες αυτή η δουλειά!
3. Δικιά μου βιαστική απόφαση χωρίς πολύ ψάξιμο


Μακάρι να διαψευστώ και άλλοι συναγωνιστές να έχουν τώρα με την επιστροφή της καλύτερες εμπειρίες. Από εμένα ένα τεράστιο ΟΧΙ!

Για το γραφείο όλα καλά, ουδέν παράπονο, έτσι κι αλλιώς η επιλογή δική μου ήταν, δεν ήταν μετά από πρόταση τους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Learxos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
565
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 roughfucker, redb, Κυριος Κ. και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2022
Φίλε μου το 1. είναι.
Την σηκωσες από τον υπνο
review reaction 1 Thundercat, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
08 Απριλίου, 2022
Φοβερό που εμφανίζονται τελείως αντίθετες κριτικές δίπλα δίπλα.Τι ισχύει τελικά,θέμα χημείας;
08 Απριλίου, 2022
νομιζω οτι πιο πολυ φταει το γραφειο εδω παρα η κοπελα. Αμα την ξυπνησανε 2.30 το βραδυ για να παει ενα ραντεβου ειναι κακη διαχειρηση πιστευω, γι αυτο και τα αποφευγω τα βραδυνα ραντεβου, για να μην πεσω σε τετοια σκηνικα
review reaction 1 Thundercat, hornyasfuck, Roland Deschain
08 Απριλίου, 2022
Συμφωνώ με τον @Veron99.
Πρέπει τα γραφεία καπως να "προστατεύουν" τα κορίτσια και ταυτόχρονα να προσπαθούν να δώσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.
Για μενα 70% φταει το γραφείο και 30% η κοπελα. Άμα βλέπεις οτι το κορίτσι ειχε τελευταίο ραντεβού στις 11.00 πχ. εε μη το ξυπνας στις 2.30 για ραντεβού. Αν της πετάξεις το μπαλακι προφανώς θα πει οτι μπορει
review reaction 1 Thundercat
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4