Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 2 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Κατ’ αρχάς οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αντί για τη skinny επίδοξη playmate των φωτογραφιών, συνάντησα το κορίτσι της διπλανής πόρτας με πολλά κιλά περισσότερα, ψαρωμένο ύφος και αμφίεση κατάλληλη μόνο για επιδρομή στους πάγκους της πλησιέστερης λαϊκής. Sneaker της πλάκας, βαμβακερό μαύρο κολάν, ξέπλεκα μισοξεβαμμένα σπαστά μαλλιά και απουσία και του παραμικρού μακιγιάζ. Mόνο όταν γδύθηκε βεβαιώθηκα ότι είναι η ίδια κοπέλα των φωτογραφιών από τα τατουάζ. Καθώς ετοιμαζόμουν για το ντους, το έριξε στο άτμισμα (τουλάχιστον ζήτησε προηγουμένως άδεια), και όταν βγήκα μπήκε εκείνη, αντί να είναι έτοιμη πριν καν έρθω. Αγγλικά ελάχιστα. Στα του αγώνα απαξιώ να αναφερθώ εκτενώς. Δεν ξέρει καν να πάρει μία πίπα της ανθρωπιάς. Στα υπόλοιπα είναι εντελώς ανεπιτηδεια και είναι εμφανές ότι δεν γουστάρει αυτό που κάνει.
Συνεπώς δεν φταίει η κοπέλα, φταίει το ΑΘΛΙΟ γραφείο που μας χρεώνει μεταξωτές κορδέλες και μας πασάρει ατύχησασες κορασίδες πού τις αδίκησε η κενωνία και τις έριξε στην αμαρτία (160 η ομόσταυλη Jessica και 140 το… κοριτσάκι με τα σπίρτα; Αίσχος…).
Και βέβαια φταίω εγώ, που ενώ είδα την φόλα να έρχεται πριν καν περάσω την πόρτα, επέμεινα βλακωδώς.

Υ.Γ. Δεν συνηθίζω να αναφέρομαι σε άλλες κριτικές, αλλά… “ακριβέστατες” οι φωτογραφίες, συναγωνιστά;

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
SinBarr
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
193
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, Stavros(2) και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Απριλίου, 2022
Τόσο χάλια ???
Εγώ πάντως όταν δεν μου αρέσει ένα κορίτσι τότε ακυρώνω το ραντεβού για να αποφύγω αυτά που περιγράφεις ...
Πάντως σε συγχαίρω για το θάρρος σου να μας ενημερώσεις αλλά να ξέρεις ότι το γραφείο έχει και εξαιρετικές επιλογές.
Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck, srek7, SinBarr
02 Απριλίου, 2022
O κανόνας είναι νομίζω οι παραπλανητικές φωτογραφίες παρά η εξαίρεση , κάπου η αναλογία ύψος-κιλών (αν είναι κι αυτή ακριβής ...) μπορεί να προειδεάσει καλύτερα ... για μοντελέ κορίτσι όπως στις φωτό υπολογίζεις 20 κιλά περίπου κάτω από το ύψος ;)

Η Emma ας πούμε είναι 16 κιλά κάτω, η Demi με τα 12 κιλά δεν είναι μοντελέ (από αυτές που έχω συναντήσει) η Kelly και 50 κιλά να είναι 20 κιλά κάτω ...
review reaction 1 hornyasfuck, SinBarr
02 Απριλίου, 2022
@Annapurna οι περισσότεροι θα ακύρωναν, απλώς λόγω προσωπικής αδυναμίας χαρακτήρα ήπια το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους (βασικά νωρίτερα έφυγα). Όσο για το γραφείο, δεν μπορεί να μη ξέρει τι ψάρια πιάνει η λεγάμενη. Εγώ για την Dia πήγαινα, που την έχω ξαναπάρει και ήταν μια χαρά τυπάκι, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη και μετά διάλεξα τον μίστερ Ζονκ. Επίσης έχω πάρει την Jessica, που είναι σωστή επαγγελματίας.
review reaction 1 hornyasfuck, Annapurna
03 Απριλίου, 2022
@SinBarr φιλική συμβουλή.
Αν δεν σου αρέσει ένα κορίτσι ακύρωσε γιατί μετά θα λες τι μ@λ@κια έκανα.
Πρέπει να βρείς το σθένος να ακυρώσεις όσο και αν είναι δυσάρεστο αυτό για ένα κορίτσι.
Εάν δεν σου αρέσει δεν γίνεται να το πάρεις με το ζόρι.
Η Dia που ανέφερες είναι από τα αγαπημένα μου κορίτσια διότι εκτός του ότι θα συναντήσεις ακριβώς αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες προσφέρει και εξαιρετικές gfe υπηρεσίες.
Και να ξέρεις ότι όλοι τρώμε φόλες one way or the other.
It is inevitable.
review reaction 1 hornyasfuck, srek7, SinBarr
03 Απριλίου, 2022
https://www.bourdela.com/forum/threads/glamourescorts.215650/post-10636259

Θεωρουμε την κριτική του μέλος sinbarr κακόβουλη και παραπλανητικη. Δεν γνωρίζουμε τι σκοπό εξυπηρετεί ούτε και θέλουμε να μάθουμε, eπειδή δεν αναφέρεται μόνο στην κοπέλα αλλά και στο γραφείο το οποίο προσπαθεί να προβάλει σαν αναξιόπιστο. Η συγκεκριμένη κοπέλα μας έδωσε μόλις χθες αυτό το βίντεο, μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Δεν παρατηρούμε ίχνος περιτού βάρους πάνω της αλλά ούτε και το ύφος απεριποίητης κοπέλας. Οι κακόβουλες κριτικές προφανώς μπαίνουν για την εξυπηρέτηση άλλων σκοπών που ούτε τους ξέρουμε ούτε μας απασχολούν. Καλή συνέχεια
03 Απριλίου, 2022
Για δες που, μετά 15 χρόνια στο forum, έγινα και κακόβουλος…

Καλά έκανε το πρακτορείο και ανέβασε το βίντεο. Γιατι από το βίντεο βλέπουμε ότι πράγματι η κοπέλα έχει πάρει κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες του site. Βλέπουμε ακόμα το κολάν με το οποίο με υποδέχτηκε και το οποίο μπορεί να είναι κατάλληλο για κάποια χαλαρή βολτίτσα σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι κατάλληλο να υποδέχεται ένα call girl των 140 ευρώ τον πελάτη της.

Αυτό που ΔΕΝ δείχνει το βίντεο είναι το ότι στο ραντεβού μας η κοπέλα ήταν άβαφη και ότι η η συμπεριφορά της ήταν άνευρη, άοσμη, και διεκπεραιωτική, χωρίς τον ελάχιστο αισθησιασμό που απαιτούν οι περιστάσεις, κάτι που δεν άλλαξε παρά τις όποιες προσπάθειες μου.

Επιμένω στην κριτική μου και ιδίως στη βαθμολογία μου, η οποία ήταν απολύτως αντιπροσωπευτική της εμπειρίας μου. Τα δύο πεντάρια για την εμφάνιση είναι απολύτως δικαιολογημένα, διότι η εμφάνιση της κοπέλας, όπως μου παρουσιάστηκε, δεν είναι ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη από τον μέσο όρο των κοριτσιών της ηλικίας της. Μια επίσκεψη σε μία τυχαία καφετέρια θα σας πείσει.

Προσπάθησα να είμαι ακριβοδίκαιος, ρίχνοντας την ευθύνη τόσο στον εαυτό μου, γιατί ανοήτως δεν ακύρωσα το ραντεβού (κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ μου, καλώς ή κακώς, λόγω χαρακτήρα), αλλά κυρίως στο πρακτορείο το οποίο έχει την ευθύνη έναντι του υψηλού αντιτίμου που εισπράττει να εξασφαλίζει στον πελάτη:
-ότι η εμφάνιση της κοπέλας αντιστοιχεί ουσιωδώς με τις φωτογραφίες που αναρτά στην ιστοσελίδα του
-ότι η κοπέλα έχει τον επαγγελματισμό και τη δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες της σε επίπεδο ανάλογο με το ποσό που χρεώνει.
review reaction 1 hornyasfuck
03 Απριλίου, 2022
νταξει μεσανατολικο το καναμε,μου κανει εντυπωση που απαντησε κ το γραφειο,στον τομεα της εμφανισης νομιζω πως καποιος οταν εχει απαιτηση τα κοριτσια να τηρουν συγκεκριμενο dress code θα πρεπει να το επισημαινουν στα γραφεια & αν δεν τηρειται τοτε να τις στελνουν πισω,εμενα αρκετες φορες εχει τυχει τα κοριτσια απο διαφορα γραφεια να μου ερχονται με ντυσιμο πολυ απλο & αβαφες ,αλλα δεν με νοιαζει καθολου διοτι δεν καυλωνω απο το ντυσιμο τους,αλλα απο το γδυσιμο τους.

οσον αφορα τη συμπεριφορα ολοι εχουμε διαφορετικες απαιτησεις & θελω απο τις κοπελες κ εκτος αυτου μπορει να τις πετυχουμε σε κακη μερα κ να μην παρουμε αυτο που θα παιρναμε μια αλλη μερα,οποτε σιγουρα δεν μπορω να καταδικασω μια κοπελα επειδη ενας μονο δεν περασε καλα.

πιστευω κιολας οτι η κοπελα μπορει να πηρε χαμπαρι οτι ξενερωσες ασχημα με την εμφανιση της με το που την ειδες κ για αυτο να ειχε ασχημη αποδοση στη συνεχεια.

σιγουρα αν δεν τη συναντησουμε δεν μπορουμε να ξερουμε 100% ποιος εχει δικιο ,οποτε θα δουμε απο τις επομενες κριτικες της ή ιδιοις ομμασι εαν εχουμε την τυχη/ατυχια να τη συναντησουμε.
review reaction 1 hornyasfuck
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7