Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 27 10
Call-Girls 65983
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οι κριτικές των συναγωνιστών στο άθροισμά τους δίνουν την πλήρη εικόνα για αυτή την πανέμορφη γυναίκα.

Ψηλή (1.75+), πολύ αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες στην εμφάνιση. Παρουσιαστικό που βγάζει άνεση, πολύ γλυκιά και καταπληκτική στη σωματική και λεκτική επικοινωνία! Φυσικό σώμα που εκτιμώ ιδιαίτερα, ΠΟΛΥ ερωτικό και γυναικείο, με οριακή τάση να ξεφύγει σε κιλά, προς το παρόν είναι ό,τι βλέπετε, στήθος μικρό και πολύ απαλό δέρμα. Στοματικό οκ, ούτε κρύο ούτε ζέστη, δεκτική να ικανοποιήσει σε οτιδήποτε της ζητηθεί . Είναι ο τύπος της γυναίκας που αφήνει τον άντρα να πάρει πρωτοβουλίες, επομένως την παίρνετε και την κάνετε ό,τι θέλετε, μην περιμένετε δασκάλα ούτε πορνοστάρ που θα σας βάλει κάτω να σας αλλάξει τα φώτα. Αν αισθάνεστε άνετα η γυναίκα θα μπει στο παιχνίδι και θα παίξει καλά το ρόλο της, εν συντομία μια φυσιολογική γυναίκα (και άνθρωπος). Δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική στο σεξ αλλά αυτό που ζει, το ζει (σε κουλτούρα Ρωσίας εννοείται, αν θέλετε θερμόαιμες ψάξτε μεσογειακές και αφήστε τις ρωσίδες για άλλους) και δεν υποκρίνεται, συναισθηματικά είναι παρούσα. Η εμπειρία είναι καθαρόαιμο GFE 100%, ανοιχτείτε και ανταποκρίνεται. Φετίχ για μένα που κάνει πρωκτικό, δεν το δοκίμασα μαζί της αλλά η libido ανέβηκε.

Προσωπικά πέρασα υπέροχα για άλλη μια φορά, ένιωσα άνετα απευθείας με την πρώτη βλεμματική επαφή, η μία ώρα είναι εντελώς ανεπαρκής για αυτό που μπορεί να προσφέρει. Τελείωσα με την ησυχία μου μια φορά, δεν πρόλαβα καν δεύτερη. Δεν είναι συνοδός ξεπέτα, αλλά τέτοιες είναι σπάνιες, δεν το ξέρεις από πριν και είμαι διστακτικός να το ρισκάρω εξαρχής...


Ευχαριστούμε το YourAngels και τις υπηρεσίες που παρέχει για άλλη μια φορά, respect για το επίπεδο που καταφέρνουν να διατηρούν! Kudos to IvanTheGreat!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 31, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Γιώργος Παπ., Ntaffy2 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2022
Σίγουρα ανανεωμένη και άκρως ερωτεύσιμη. Μεταμορφώνεται σε πολύωρα ραντεβού. Γλυκιά και πολύ πιο συνειδητοποιημένη από κάτι άλλα κούτσουρα στο μισό της ύψος.

Να της φέρεστε καλά...
R
reinblue
review reaction 1 Leviathan, chaoserevos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1