Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έχοντας κάνει την προεργασία μου, πριν στείλω το μήνυμα για να κλείσω ρίχνω μια τελευταία ματία στις διαθέσιμες επιλογές και με έκπληξη διαπιστώνω ότι οι επιλογές αυξήθηκαν. Κάνω refresh και να΄σου και άλλες επιλογές. Επιλέγω στη Stefania με βάση τις φωτογραφίες και το ένστικτο μου δεν με απογοήτευσε.

Η Stefania είναι νεαρή κοπέλα από το Ρωσσία, όπως την βλέπετε στις φώτο και μάλλον καλύτερη. Προσωπάκι νεανικό και αρκετά συμπαθητικό με ένα μόνιμο χαμόγελο. Σωματάκι σφιχτό με ωραία κομψά πόδια, κωλαράκι με καμπύλες και πολύ ωραίο στήθος, όχι μεγάλο ούτε μικρό αλλά στητό και με ωραία αίσθηση.

Εμφάνιση άνω του μέσου όρου με καλή διάθεση και συμπεριφορά αλλά με περιορισμένα δυστυχώς αγγλικά. Δηλώνει καθηγήτρια ενόργανης γυμναστικής, έκανε κάτι κόλπα με τα πόδια και με έστειλε.

Νέα με μάλλον μικρή πείρα στο χώρο και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά της. Μου ζήτησε να χαμηλώσει τα φώτα και τα λεφτά τα ζήτησε καθώς έφευγα ενώ από την αρχή διακριτικά της τα είχα δώσει σε φάκελο.

Νινάκι με ωραία αίσθηση, sex χωρίς λιπαντικό που περισσότερο θυμίζει την κοπέλα σου παρά escort. Καλή συμμετοχή, στησίματα χωρίς μα και μου, πρόθυμη να ευχαριστήσει.

Μην περιμένετε τη γυναίκα που θα κάνετε το αξέχαστο sex, αλλά θα σας θυμίσει όσα κάνατε ή δεν προλάβατε να κάνετε όταν ήσασταν νέοι. Εμένα με ταξίδεψε πίσω στο χρόνο και το ευχαρηστήθηκα. Καθώς οδηγούσα προς την συνέχιση της καθημερινότητας, χτυπά το τηλέφωνο ήταν από την τράπεζα για να με ενημερώσουν για επενδυτικά προϊόντα. Σκέφτομαι πόσο μακριά και αδιάφορα μου φαίνονται αυτά ... Καλύτερα στο Glamour!

Μπράβο στο Glamour που βρήκε άκρη με γυμνάστριες και θα περάσουμε καλά τώρα που ανεβαίνει η θερμοκασία και βγαίνουν έξω μπουτάκια και βιζάκια.

ΥΓ. ρε συμπαίκτες θέλετε να μεθύσετε τα κορίτσια; Βλέπω δύο μπουκαλάκια με ούζο και μου είπε είναι present! Τουλάχιστον δεν ξοδεύεστε και πολύ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
152
Likes:
10.876
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, Larson, THV και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαρτίου, 2022
ουζα ωρα για παρτουζα
κατι ηθελαν να τις πουν μαλλον
G
geroksouras
review reaction 3 hornyasfuck
31 Μαρτίου, 2022
Μπράβο σύντροφε..........Πολύ καλή η κριτική σου..............!
review reaction 1 hornyasfuck
01 Απριλίου, 2022
Από γλωσσόφιλα τι λέει; Ο πιο κάτω φίλος έγραψε ότι δε δίνει.
review reaction 1 hornyasfuck
02 Απριλίου, 2022
@rdeliaris έχεις δίκιο δεν ανέφερα κάτι για γλωσσόφιλα, σε εμένα ήταν φουλ σε όλη τη διάρκεια του διαλλείματος αφού και η επικοινωνία ήταν περιορισμένη.
review reaction 1 Larson
02 Απριλίου, 2022
@rdeliaris από γλωσσόφιλα συνέχεια και σε όλη τη διάρκεια του διαλλείματος.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5