Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δυο τρια μηνυματα και κλειστηκε το ραντεβου με την Kira. Συνεπεις στο ραντεβου και ντυμενη καλα, μια ευχαριστη παρουσια... Διαπιστωσα μια αμηχανια στο προσωπο μαζι με φιλικο χαμογελο για να με κανει να νιωσω οικεια μαζι της.
Εκανα προσπαθεια να σπασω τον παγο και της προσεφερα λιγο χυμο αφηνοντας την λιγο να εξερευνησει και να συνηθίσει τον χωρο. Ηταν διστακτικη στην αρχη με τα γλωσσοφιλα αλλα καλυτερη οσο προχωραγε το φασωμα.
Εβγαλε οτι ρουχα ειχε και εμεινε με τα εσωρουχα μονο. Η εμφανιση της καλη στο προσωπο, καλυτερη ομως στο σωμα. Εχει τα χαρακτηριστικα της ηλικιας με δερμα καθαρο και λειο και σφιχτο βυζι και σωμα σε συνολο.
Μετα απο μερικα λεπτα μαζι της ενιωθα λες και ημουν με κοπελα που με γουσταρε αλλα και ηταν η πρωτη μας φορα. Κερδισα αρκετα την εμπιστοσυνη της και χαλαρωσε. Αρχισε το στοματικο με καλη προσπαθεια αλλα εχει πολλα να μαθει ακομα. Αποφασισα να την ευχαριστησω με ενα γλειφομουνι. Ηταν καθαρη και ευαισθητη στο γλειψιμο. Μυριζε ωραια και οι αντιδρασεις ηταν αυθεντικες. Συνεχισαμε με ιεραποστολικο αρχικα, σταση κουταλι και πισωκολλητο για τον πρωτο γυρο.
Οπου μπορουσαμε ειχαμε πολλα φιλια και στα υπολοιπα ζηταγε να τον δινω δυνατα και αναστεναζε που γλυκα.
Χαλαρωσαμε μερικα λεπτα αγκαλια και μετα πλυθηκαμε για τον δευτερο γυρο.
Παλι αρχισαμε με φιλια, πιπα και 69. Πρωτη σταση cowgirl και κανει αρκετα καλο καβαλημα. Οταν αρχισε να μην αντεχει την γυρισα σε ιεραποστολικο. Αρχισα πιο δυνατο σεξ και συμμετειχε σφιγγοντας με με τα ποδια και κουνωντας την λεκανη. Ενιωσα να φτανει σε οργασμο και σχεδον μαζι εχυσα και εγω. Ηταν ωραια η αισθηση να την εχω διπλα μου ευχαριστημενη να χαλαρωνει χαιδευοντας μου το στηθος.
Συνοψιζοντας μιλαμε για ενα ομορφο κοριτσι(ειδικα στο σωμα) που προσφατα ξεκινησε και εχει πολυ ενεργεια και διαθεση να μαθει και να σε κανει να χυνεις. Αν σας αρεσει το δυνατο μεχρι καπου αντεχει και το ζηταει αλλα οχι για extreme φασεις, δεν ειναι...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 29, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mancunian1986, gpd και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού