Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 70 10
Call-Girls 276174
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τι να πρωτοπεί κάνεις για την Άννα...

Θα είμαι συνοπτικός και κατατοπιστικός.

Πανέμορφο πιπίνι, όλο ναζι και τσαχπινιά που απολαμβάνει αυτό που κάνει και επομένως το απολαμβάνεις κι εσύ στο φουλ μαζί της.

Ήρθε στην ώρα της, φιληθηκαμε με το που μπήκε και πήγε καρφί να φρεσκαριστει και να βάλει τα σέξι εσώρουχα που της ζήτησα να έχει μαζί της.

Πέσαμε στο κρεβάτι και αφού πλακωθήκαμε στα φιλιά, ξεκίνησε ένα τσιμπούκι δίχως έλεος. Τέρμα μέχρι με το λαρύγγι, ατελείωτο mouth fuck που το αντέχει και άπειρο δαχτυλιασμα στο στενό της μουνάκι. Πέρασμα προφυλακτικού και ανελέητο γαμήσι σε 3 στάσεις. Ώρα για χύσιμο και αφού έπαιξε άλλη μια γύρα εξαιρετικής πίπας, πήρε τα μισά στο πρόσωπο και τα άλλα μισά στο στόμα τα οποία και κατάπιε με ευχαρίστηση!

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με γλυφομούνι και αφού είχαμε έπαρση, νέα γύρα πίπας, την οποία δεν χορταίνεις μαζί της, και στη συνέχεια ξανά είσοδος στο στενό και υπέροχο μουνάκι της.
Συνέχεια ξανά με πίπα όπου δεν κατάφερα να τελειώσω δεύτερη φορά αν και η Άννα έδινε ασταμάτητα πόνο χωρίς να σταματήσει λεπτό, μέχρι που την σταμάτησα εγώ όταν κατάλαβα ότι αποκλείεται να ξαναχύσω.

Συμπέρασμα: η Άννα, αν και ακριβή για τους καιρούς μας είναι η αλήθεια, είναι σίγουρα vfm, γιατί σε υπεραποζημειώνη με την εμφάνιση, το σφιχτό κορμάκι και μουνάκι, την άψογη συμπεριφορά της και την κάβλα που αναβλύζει! Εγώ, μόλις ξαναεχω τα 150, σίγουρα θα τα επενδύσω σε αυτήν! Τέτοιο όμορφο μωρό με τόση κάβλα και φουλ έξτρα υπηρεσίες με άψογο στιλ δεν τα βρίσκεις κάθε τρεις και λίγο! Άννα και πάλι Άννα!

Καλή γαμησια συναγωνιστές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
852
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, Marcus77, mad_max και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού